Şimdi Ara

Kariyeri Çöpe atıp yeni bir kariyer çizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle saygılar ve sevgiler sayın forum donanım ailesi benim sormak istediğim sizlere nacizane tavsiyelerini dinlemek.

    Ben genel bir üniversite ortamını görmek için kendimi İzmir denilen şehrin Dokuz Eylül üniversitesinin fotoğraf bölümüne attım. Yani 3 senedir okuyorum ve son senem kafam karışık olduğu için tam olarak nasıl bir yaşam süreceğimi bilemeden(Yani tam olarak neye ilgimin olduğunu bilmiyordum tek ilgim deli gibi bilgisayar oyunu oynamak ve boş boş video izlemekti). Fotoğraf bölümünü severim sayarım sonuçta pek bilmiyorum diyerek yani her yerde iş var sonuçta aç kalmam demiştim ve okuumuştum, bu sene şöyle böyle kendime dönüp bakınca gariptir fotoğraf çekmek gerçekten içimden gelmiyor abi yani böyle zorla çekiyorum ya da etrafımda gördüğüm fotoğrafçı bozuntusu veya sanatçı tayfasının takıldığı tavırdan bayağı midem bulanmıştım.Bu virüs muhabbettinden içerisinde iyice düşünüp taşınıp ilgim olan şeylerin listesini çıkardım(Bune ya dedim herşeye ilgim var ama hiçbir şeye çok değer vermiyorum )dedim.En son olarak ta bilişim sektöründe karar kıldım.
    Şuan deli gibi araştırma yapıyorum araştırıyorum pratik öyledir böyledir.

    Asıl konuya gelirsem :
    Ben fotoğraf bölümü diplaması alıp bilgisayar bilimleri bölümlerinde yüksek lisan yapabilirmiyim yurtdışında ? ya da avrupa ülkerinde bilgisayar mühendisliği okuyabilirmiyim ? misal şu videoda arkadaş öyle yapmış.
    Videodaki arkadaş hukuk son sene bitirmeyip İtaylada bilgisayar bilimleri okumaya gitmiş, nasıl gitmiş nasıl burs almış bilen varmıdır ? teşekkür ederim şimdiden.
    https://www.youtube.com/watch?v=q5O7mQ957TY&feature=youtu.be

    (Edit)İmla ve yazım hataları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgan -- 16 Temmuz 2020; 19:25:21 >







  • Yanlış anlamayın ancak öncelikle Türkçe öğrenmenizi tavsiye ederim.
  • 1-hayır
    2- evet. ama paraya bakar. ailen aylık 1000euro üzerinde para gönderebilirse olur.
  • 1-hayır o kadar bilgisayar mühendisliği başvurusu arasından senin fotoğrafçılıkla göze batıp yüksek lisans yapabileceğini sanmıyorum.
    2-evet dil bilgini ielts gibi sınavlarla kanıtlayabiliyorsan ve paran varsa avrupada her bölümü her şekilde okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.