Şimdi Ara

Ilk araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhabalar,
    Ilk arabamı almak üzere araba bakıyorum ve bu konuda bilgili abilerimden kardeşlerimden yardım rica ediyorum. Kafamda oluşan bir kaç model var sizinle paylaşmak istedim.
    Ford focus 2004-2006 1.6 benzin
    Renault Megane 2004-2006 1.6 benzin
    Honda cıvıc 2004-2006
    Bu araçların model yılları birbirine yakın ve aynı zamanda hepsi kilometre olarak 180.000-250.000 km arası. Sizin bu araçlar için yorumlarınız ne olurdu, ilanları da buraya eklıyorum daha kolay olması açısından. Ve başka önerebileceğiniz araç varsa memnuniyet duyarım.
    Benım arac icin kriterlerim bana uzun yolda sikinti cikarmamasi sadece. Yilda iki kere 3000 km kadar uzun yol yapacagim. Onun disinda sehir icinde ortalama 50km yolum var.
    Simdiden cok tesekkur ediyorum.

    https://www.olx.pl/oferta/fajna-meganka-CID5-IDFJk8d.html#5bbd79e8c4
    https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-almera-nissan-almera-1-5-benzyna-stan-idealny-ID6DayQn.html?
    https://www.olx.pl/oferta/renault-megane-pierwszy-wlasciciel-CID5-IDFBrPn.html#698aa9d0ea;promoted
    https://www.olx.pl/oferta/honda-civic-sedan-1-6-es7-CID5-IDFzbPx.html#b9046a33c2
    https://www.otomoto.pl/oferta/honda-civic-honda-civic-zadbany-egzemplarz-ID6Dc8am.html?
    https://www.olx.pl/oferta/honda-civic-CID5-IDFHM72.html#ce79a06597
    https://www.olx.pl/oferta/honda-civic-1-6-16v-lifting-2005r-polski-salon-5drzwi-zadbana-okazja-CID5-IDFwylA.html#ce79a06597;promoted
    https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-climatronic-skory-salon-polska-serwis-auto-z-gwarancja-ID6CyKd6.html?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • eski araba alacaksan bütün paranı arabaya verme. kenara para ayır ve bununla triger kayışı, v kayışı, devirdaim pompası, termostat, radyatör, su hortumları, fan müşürleri, fan rezistansı gibi ömürlük olmayan parçaları değiştir. hatta silindir kapak contasını da değiştir.

    satıcı ben bunları yeni değiştirdim diyebilir ama eğer servisten bunları değiştirdiğine dair belge sunamıyorsa inanma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 15 Temmuz 2020; 19:57:10 >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ediyorum verdiginiz bilgi icin. Benim elimde 9.000 zl kadar para var zaten onun 7.000 kadariyla bakiyorum araci. Geri kalan parayla da dediginiz gibi degismesi gereken parcalarin degisimleri ufak arizalarin giderilmesi adina cebimde tutacagim. Ayni zamanda sigorta ve tek seferlik vergi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk aracım 2004 focus ghia idi. 2005 yılında alıp 2 sene kullandım. Çok memnundum. Şürüşü hisli ve zevklidir.
  • DeadLifter kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, peki bakim masraflari, yakit tuketimi nasildir bu aracin. Yuksek masraf cikarir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Yakıt 7-7,5 lt ortalamam vardı. Kronik sorunu bildiğim kadarıyla yoktu. Yüksek masraf çıkaracak bir teknolojisi yok zaten. Ama 15 yaşında hangi aracı alırsanız alın 2/3 yılsorunsuz binebilmek için ilk etapta değişmesi gereken parçalar mutlaka olacaktır. Zaten ford reno fiat gibi markaların her türlü orjinal, piyasa yedek parçası rahatlıkla bulunur.
  • DeadLifter kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam cok tesekkur ediyorum yardiminiz icin sanirim. Ford focus su an biraz daha once cikti digerleri arasindan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    7000-7500 zl civarlarına hangi araçlar var ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam arac cok, e46 3 serisi, megane 2, focus mk2, alfa 147,156, honda civic 2006. Yani saymaya kalksak tabii ki cok uzun bir liste olur. Ama tek sikinti kilometreler yuksek, Avrupa icerisinde dolasimda sikinti olmadigi icin yilda en az 6000km sadece seyahat icin yolculuk yapiliyor. Bir de burada genel olarak kucuk ama cok fazla sehir mantigi oldugundan dolayi insanlar cok sik sehir degistiriyor, arac kilometreleri iyice yukseliyor. Eger fiyatlar hakkinda bilgi sahibi olmak isterseniz otomoto.pl uzerinden arac bakabilirsiniz. Burasi arabam.com`un benzeri bir site.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Benzer veya biraz daha yüksek standartlarda araç arıyordum KKTC'de.Şeçimimi w169 a150 den yana kullandım.Eğer temizleri varsa tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Guney Afrika`da yasarken A180 arac vardi, fakat arac bana hic tatli gelmedi cok soguk kullandim ne yalan soyleyeyim. Guzel arac laf yok, motoru gayet saglam fakat biraz daha genc isi bakiyorum, tesekkur ederim tavsiyeniz icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Polonya da Celica ve Mr2 spyder var bildiğim kadarıyla.2zz vvtli manuel celica veya smt olmayan mr2 spyder da bakabilirsiniz.Çok keyifli araçlar onlara bakabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam MR2 spyder bu fiyatlarda yok ya :D malesef. Ama Celica var dediginiz gibi. Onlar da buradak Cebulka dedigimiz kekolar tarafindan talan edilmis durumda ya. su an icin en mantiklisi biraz daha eli yuzu duzgun arac bulup buradaki arac bulusmalarinda modifiyelerde kendimizce bir seyler katmak olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Polonya'da 1 sene yaşadım araba piyasası gerçekten çok uygun fiyatlı. Öneri konusunda yardımcı olamayacağım ama hayırlı olsun ne alırsanız.
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam biraz gec oldu ama :D Megane 2 aldim 6500 zl'ye dediginiz gibi arac piyasasi gercekten cok ucuz. Almanya/belcika gibi orta avrupa ulkelerine gore bir tik daha pahali fiyatlar ama onda da sigortadan kurtariyoruz burada sigorta ucuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.