Şimdi Ara

Uplay Store satın alma eziyeti...(ve benim için tamamen bitmesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında daha önce birçok oyun almışlığım vardı kendilerinden hem de kendi uygulamaları uplay-store üzerinden , hatırladığım kadarıyla fazlaca bir sorun yaşamadan anında kütüphaneme eklenmişlerdi hatta Epic Store üzerinden ücretsiz veya para ile satın almış olduğum ubisoft oyunları da aynı şekilde uplay kütüphanesine belli bir süreden sonra geliyordu ancak şu son forward etkinliğinde oyun verileceği vaadi ve günler geçmesine rağmen verilmeyen oyunlar sorunsalı ile başlayan dalga kendi adıma artık son noktaya geldi arkadaşlar ; az evvel indirimde görüp 6.sı çıkacakken alayım bir ara oynarım diyerek üzerine bir de %20 discount için 100U uplay kredisi karşılığında indirim kodu da uygulatarak 40₺ karşılığında almış bulunduğum "Far Cry 5 - Standart Edition" üzerine "düşündürecek" kadar fazla zaman geçmesine rağmen maalesef kütüphaneme gelmedi , işin kötüsü %20 discount için 100U değil 200U kredi çekti uplay fazladan , işin sonucu ;

    -Kredi Kartımdan oyunun karşılığı olan para anında kesildi,
    -%20 indirim için kullandığım 100U kredi 2 misliyle hesaptan kayboldu,
    -Hepsinden önemlisi satın almış olduğum oyun saatler geçmesine rağmen hala kütüphanemde gözükmemekte ve buhar olmuş durumda , hesap yıllardan beridir kullandığım ve alışveriş yaptığım güncel uygulamaya bağlı ve doğrulanmış bir mail ile telefona bağlı bir hesap , uplay uygulamasına defalarca çıkıp girdim.

    Ubisoft.com un gerek Eng gerekse Tr sitelerine girip , Order Lookup/Order Info/Shipping Info/My Purchases vs gibi yardım butonlarının tamamı bahsettiğinden alakasız şekilde yardımda bulumak şöyle dursun "Ubisoft Forward" etklinlik ana sayfasına yönlendiriyor , ortada ne oyun var ne de düzgün çalışan bir yardım sayfası , zaten sallantıdaydı fakat son durumlardan sonra bu beceriksiz firma benim gözümde tamamen bitip tükenmiştir...

    Özellikle bu uygulama üzerinden şu indirim döneminde gaza gelip de bir satın alımda bulunacak arkadaşlar bu aralar dikkat etsin hatta mümkünse uzak dursun.


    Edit : Oyun , can sıkıcı bir kaç saatin üzerine kütüphaneye eklendi fakat bu firmayla ilgili düşüncem değişmedi , hala bozup kırdıkları ,yaptıklarından daha fazla...


    Uplay Store satın alma eziyeti...(ve benim için tamamen bitmesi)


    (Üzerinden neredeyse 2 saat geçmesine rağmen hala oyunun eklenmemiş olduğu kütüphane görseli)

    Uplay Store satın alma eziyeti...(ve benim için tamamen bitmesi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Temmuz 2020; 2:34:38 >







  • ben geçenlerde oradan Farcry 1/2/3/4 satın aldım (enpara'yla). oyunlar saniyede eklendi kütüphaneme. watch dogs 2 de çabuk geldi bana. sizinki talihsizlik olmuş benim de başıma gelse canım sıkılırdı. bu arada Epic Games'de kuponunuz varsa Far Cry 5 gold edition 32 TL'ye geliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 15 Temmuz 2020; 0:52:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shad0w

    ben geçenlerde oradan Farcry 1/2/3/4 satın aldım (enpara'yla). oyunlar saniyede eklendi kütüphaneme. watch dogs 2 de çabuk geldi bana. sizinki talihsizlik olmuş benim de başıma gelse canım sıkılırdı. bu arada Epic Games'de kuponunuz varsa Far Cry 5 gold edition 32 TL'ye geliyordu.
    Bende daha evvel bir çok alışveriş yaptım bu siteden dediğiniz gibi saniyesine ekleniyordu , bu sefer biraz farklılık oldu , parayı kartımdan saniyesine kesti oyun için o kadar acele etmemeye karar verdiler , sorsan "otomatik aktivasyon,siparişi ver oyun anında kütüphanede" store un her yanı bunlarla dolu , Epic Games kuponum maalesef bulunmamakta standart oyun 32 liraya gelmişken yeterdi benim için.

    Oyun kütüphaneye gelir , bir açarsın beğenmezsin iade istersin , süründürür,bekletir ama beğenmemiş olsan da kullanımı sana ait olarak orada durmakta parasını verdiğin ürün , ya da hevesle alırsın , kütüphanede görürsün , açarsın çalışmıyor,rezalet optimizasyon yine "ürün imajı üzerinden" iade hakkını denersin haklı olarak, mesela şurada 1 ay önce yaşadım ; Epic Games Store dan AC-3 Remastered almıştım , oyunu yükledim girdim aman yarabbi , ayar-çözünürlük-low-medium bunların hiç bir önemi yok , oyun çalışmıyor , sinematik ya sinematiği kasarak izliyorum 24 fps boktan bir video , keşke eski sürümünü alsaydım dedim daha sorunsuz çalışırdı :D ne yaptım , biraz çekinerek epic games iade sistemine gittim , başta biraz uğraştım aha olmayacak herhalde dedim ama para iadesi yaptılar çok şükür bu daha dünkü Epic Games Store yani , ancak ürünün kütüphanede bile görünmemesi benim için unforgiven bir durumdur bunun lamı cimi olmaz , 1 sn de parayı emiyorsan 1 sn de olmasa da 1 dk içerisinde ilgili hesabın kütüphanesine oyunu "istisnasız bir şekilde" ekleyecek çalışır bir sistemi geliştireceksin bunun 32 lirası 320 lirası da olmaz , AC-Valhalla yı da pre-order almış olabilirdim belki yine aynı sorunu yaşayacaktım...

    Yorumunuz için teşekkürler.




  • valla ne denirki hocam PC'nin böyle çileleri asla bitmeyecek galiba. Konsolda böyle şeyler asla olmuyor. PC üvey evlat gibi anasını satayım.
  • shad0w kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hocam , daha oyunu oynayamadan akıl sağlığını kaybediyorsun zaten , gerçekten başından sonuna sorunsuz oynayabildiğin oyun sayısı konsola kıyasla çok daha az , öyle de olmaya devam edecek gibi görünüyor.

    Ha pc nin de en azından bazı oyunlar için ciddi avantajları oluyor , yakın zamanda bitirdiğim AC-Odyssey/Shadow of the Tomb Raider ve benzeri konsolda 30 kare, orta karar grafik ve tabi ki TR yama uygulaması pek söz konusu olmayan oyunları iyi ki pc de oynamışım mesela , hem gözle görülür daha iyi grafik kalitesi , hem daha akıcı oyun hem de kolayca uygulanabilir Türkçe yama v.b artıları bulunmakta taktım Dualshock-4 ü Ps-4 de oynuyormuş gibi bitirdim , ama sadece bu kadar yani , multimedya tüketme ve genel web/youtube kullanım konforu dışında oyun için bakarsak konsolun sorunsuz yapısından yinede bir hayli uzakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Temmuz 2020; 1:58:33 >




  • DELAYED DELIVERY FOR THE DIGITAL CONTENT PURCHASED VIA THE UBISOFT STORE
    We are aware of delays in processing some orders. It may take up to 24 hours for your content to appear on the account.

    If you are still missing your content after this amount of time, please let us know, and we'd be happy to investigate further!
    https://support.ubisoft.com/en-GB/News/000056725/Delayed-delivery-for-the-digital-content-purchased-via-the-Ubisoft-Store-EN-GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.