Şimdi Ara

2500-3000 TL BÜTÇEYE BİSİKLET ÖNERİSİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2500 civarı bütçem var bir bisiklet almak istiyorum, bisikleti hem ormana kampa giderken hem de şehir içinde sürmek için istiyorum, hem şehir içi uzun yol hemde arada toprak zeminde kullanıcam buna uygun önerileriniz marka model yardımcı olursanız cok sevinirim. Özellikle disk fren mi v fren mi tercih etmeliyim, dağ bisikleti mi şehir bisikletimi yardımlarınızı bekliyorum.



  • sorduğunuz bisiklet tür olarak gravel bike diye geçer.

    kalın lastikli yol(yarış) bisikleti tiplidir. ama o fiyata bulabilir misiniz bilemedim.

    normal yol bisikleti alırsanız da kalın lastik takamayabilirsiniz maşa kolları birbirine çok yakınsa eğer.

    dağ bisikleti seçmeniz ekonomik olarak daha yakın bir olasılık geldi fakat uzun yolda ağır olduğundan yorabilir (aslında uzun yolda en kötü bisiklet dağ bisikleti). fakat ormanda dağ bisikleti en iyidir.

    şehir bisikleti de yol bisikleti kadar hızlı gitmediği için daha az yol gider fakat dağ bisikletine göre uzun yolda daha iyidir. ormanda da dağ bisikletinden kötüdür doğal olarak engebeli arazide vs.
  • cevap için teşekkürler hocam ilk bisikletim olduğu için acamiyim ve çok seçenek var gerçekten, bisiklet bayilerinde istediğim modelleri bulamaddım kalmamış ellerinde bende ikinci el WHISTLE 28″ GUIPAGO 1827 aldım, bakalım biraz tecrübe edinip ilerde daha iyi bir bisiklete geçmeyi planlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarKKnight9712

    cevap için teşekkürler hocam ilk bisikletim olduğu için acamiyim ve çok seçenek var gerçekten, bisiklet bayilerinde istediğim modelleri bulamaddım kalmamış ellerinde bende ikinci el WHISTLE 28″ GUIPAGO 1827 aldım, bakalım biraz tecrübe edinip ilerde daha iyi bir bisiklete geçmeyi planlıyorum.
    rica ederim. bence aldığınız bisiklet çok iyi, işinizi gayet rahat görür, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.