Şimdi Ara

Galaxy Z Flip 5G'nin tanıtım videosu sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Flip 5G'nin tanıtım videosu sızdı



    Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip 5G, Note 20 serisi ile birlikte tanıtılması beklenen bir cihaz. LTE versiyonundan çok da fazla bir farkı olmayacağı düşünülen akıllı telefonun sızan tanıtım filmi, merak edilen detayları gözler önüne seriyor.



    Ayrıca Bkz.TSMC, Apple'a 80 milyon 5nm A14 yonga seti üretecek



    Snapdragon 865+ ile gelebilir



    Evan Blass tarafından sızdırılan Galaxy Z Flip 5G tanıtım videosunda, Mystic Bronze olarak adlandırılan renge sahip varyantı görüyoruz. Sızan bu videonun, mağazalardaki ekranlarda gösterilmek üzere hazırlandığı ise kuvvetle muhtemel diyebiliriz. Görünüş olarak Galaxy Z Flip'den farkı olmayan akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 865+ işlemci ile geleceği söyleniyor.




    Samsung, Galaxy Z Flip 5G'yi 5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 serisi ile görücüye çıkaracak. Zira şirket bu tarihi resmi olarak doğrulamış durumda. Cihazın Mystic Bronze dışında hangi renk seçenekleriyle geleceği ve fiyat etiketinin ne olacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Çıkışına sadece birkaç hafta kalan Galaxy Z Flip 5G ile ilgili yeni detayların ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.







  • 1899$

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.