Şimdi Ara

Sherlock Holmes: Chapter One TÜRKÇE GELECEK !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hikâye tabanlı dedektiflik macerasında genç Sherlock Holmes, annesinin ölümünü araştırmak için gittiği egzotik ve tehlikeli Akdeniz adasında kendini kanıtlamakta zorlanıyor.

    Efsanesi Seninle Başlıyor!
    Sherlock olarak bu açık dünya dedektiflik macerasında verdiğin kararlarla namın yürüyecek. Aldatmaca, şiddet ve çıkarımlar, elinde olan yeteneklerin sadece bazıları. Gizemli yardımcın ve akıl danıştığın arkadaşın Jon da yanında.

    Sherlock, Sherlock Olmadan Önce
    Yetişkinliğe geçiş aşamasında genç bir süvari olan Sherlock ile daha önce hiçbir oyunda veya hikâyede olmayan yollarla itibar kazanacaksın. Efsane olmadan önceki genç kibrini ve saflığını hiç görmemiştik. Artık bu zamanları yaşayacaksın.

    "Sherlock Holmes: Chapter One" 2021'de şimdiden Steam ve Epic'te resmi olarak Türkçe geliyor. Keşke bütün oyunlar böyle çıksa da forumda ücretli veya ücretsiz Türkçe yamalardan dolayı kavga, dövüş, istismar falan yaşanmasa.

    https://store.steampowered.com/app/1137300/Sherlock_Holmes_Chapter_One/

    https://www.epicgames.com/store/tr/product/sherlock-holmes-chapter-one/home



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 11 Temmuz 2020; 22:4:45 >







  • Ana karakter 90'lıların sonu 2000'lerin başındaki boyband'lerden fırlamış gibi. Neden böyle bir şey tercih edilmiş ilginç.
  • Bütün oyunlarda bu forumda verdiğiniz kaos ortamını aynı şekilde Türkçe için verseniz çıkar...
  • Epic steam demişsiniz ama daha sinking city bile steame gelemedi. Geçen gün oyunun sayfasına yazdım. Bu sorunu halletmek için uğraşıyoruz dediler. Anladığım kadarı ile dağıtımcı firmayı değiştirmişler. Bu oyuna dönücek olursak benim beklentim diğerleri kadar iyi bir oyun olacağı yönünde. Sonuçta firma yıllardır sürekli sherlock oyunları yapıyor. Tecrübeliler. Umarım dedektiflik ekranını çok fazla değiştirmeden çıkartırlar.
  • Türkçe olması çok sevindirici. Benim de beklediğim oyunlardan biri. Ama konuyu ve konu başlığını düzenlersen daha güzel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeman1930

    Epic steam demişsiniz ama daha sinking city bile steame gelemedi. Geçen gün oyunun sayfasına yazdım. Bu sorunu halletmek için uğraşıyoruz dediler. Anladığım kadarı ile dağıtımcı firmayı değiştirmişler. Bu oyuna dönücek olursak benim beklentim diğerleri kadar iyi bir oyun olacağı yönünde. Sonuçta firma yıllardır sürekli sherlock oyunları yapıyor. Tecrübeliler. Umarım dedektiflik ekranını çok fazla değiştirmeden çıkartırlar.
    Chapter One dediklerine göre uzun soluklu bir seri olacak. Benim tahminim chapter 3'e kadar gider. Biraz da satış rakamlarına bağlı tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.