Şimdi Ara

iPhone 12 Pro, 6GB RAM ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 12 Pro, 6GB RAM ile gelebilir



    Apple, yıl sonuna doğru 5.4, 6.7 ve 6.1 inçlik ekranlara sahip yeni nesil iPhone serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Söylentiler 6.7 ve 6.1 inçlik modellerin daha üst seviye olduğu yönündeydi ve çıkan yeni bir sızıntı bu haberleri doğruluyor.



    Ayrıca Bkz.TSMC, Apple'a 80 milyon 5nm A14 yonga seti üretecek



    Önceki sızıntılarla örtüşüyor



    Bazı Android cihazların 16GB RAM ile piyasaya sürüleceği düşünülünce, birçok kullanıcı 6GB RAM'in çok da etkileyici olmadığını düşünebilir. Ancak bu karar Apple kullanıcıları için oldukça önemli ve şirket iPhone modellerinin RAM kapasitesini yükseltmeye kararlı görünüyor. Zira, Barclays analisti Blayne Curtis, daha önceki raporunda iPhone 12 Pro'nun 6GB, iPhone 12'nin ise 4GB RAM ile geleceğine dikkat çekmişti.



    iPhone 12 Pro, 6GB RAM ile gelebilir



    En son söylenti ise Apple sızıntıları konusunda güvenilir bir sicile sahip olan L0vetodream Twitter hesabından geldi. Söz konusu sızıntı hesabına göre de iPhone 12 Pro modeli 6GB RAM kapasitesi ile gelecek. Serinin geri kalan modellerinin ise 4GB RAM ile piyasaya sürüleceği ifade edilmiş. Gücünü 5nm A14 yonga setinden alacak olan iPhone 12 serisi ile ilgili sızıntıların, lansman tarihinin de gittikçe yaklaşmasıyla birlikte artarak devam etmesi bekleniyor.








  • neden iphonenun çok sattığı belli oluyor. kullanıcıları bunu diyorsa applein donanım kasmasına gerek yok. apple kullanıcılarını alıştırmış. sonra teknoloji neden gelişmiyor. 2020 yılındayız. 828p çözünürlüklü ekrana hala süper diyenler var. yeni tanıtacağı telefonlar 4k 240fpsye kadar çekebilecek. hadi 2gb ram koyda çeksin bakalım çekebiliyor mu? ya da resim içinde resim özelliğini kullan 2gb ram özelliği ile. tüm kameralar aynı anda çalıştır bakalım 2gb ram ile. ileride 8k video çekecek telefon 2gb ram ile yapabilecek mi? boşuna apple suç atmayalım.

  • Halam bıyık bırakıp eniştem olabilir.

  • Apple 2 GB Ram'de bile en iyi telefonu geçer performans konusunda. Gerek yok.

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    oldu o zaman 512 mb ram ile gelsin.
    her zaman denildiği gibi fazla mal göz çıkartmaz, bu da onun gibi işte.
    cihaz da fazla ram olması cihazın uzun ömürlülüğünü arttırır. yeni özelliklerin eski chazlara kırpılmadan gelmesini sağlar.

  • Büyük lütuf

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5.4 inç i sabırsızlıkla bekliyorum iphone se 1. Nesilden geçeceğim 4 yıldır tık demedi 5. senemizde vedalaşacağız çekmecede dursun kötü gün telefonu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 gb yetiyordu hani? Android den özellik araklayınca ram ihtiyacı doğdu tabi.

  • iphone 12 max için 4 gb ram uzun vadede yeterli olur mu acaba arkadaşlar? İ6 almıştım 6 yıldır kullanıyorum bunu da bi 6 yıl kullanırız heralde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    neden iphonenun çok sattığı belli oluyor. kullanıcıları bunu diyorsa applein donanım kasmasına gerek yok. apple kullanıcılarını alıştırmış. sonra teknoloji neden gelişmiyor. 2020 yılındayız. 828p çözünürlüklü ekrana hala süper diyenler var. yeni tanıtacağı telefonlar 4k 240fpsye kadar çekebilecek. hadi 2gb ram koyda çeksin bakalım çekebiliyor mu? ya da resim içinde resim özelliğini kullan 2gb ram özelliği ile. tüm kameralar aynı anda çalıştır bakalım 2gb ram ile. ileride 8k video çekecek telefon 2gb ram ile yapabilecek mi? boşuna apple suç atmayalım.

  • bio technolog kullanıcısına yanıt

    bende de 1.nesil SE var


    simdi 2.nesil SE dusunuyordum fakat 5.4” olan model de ilgimi cekti, bakalim kac tl olucak fiyati merak ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl oldu ios 14 geliyor 6 yıl çok rahat kullanırdım ben bunu iphoneların ömrü uzun olduğu için 7 bin 8 bin koymaz diye düşünüyorum aynı fiyatı samsung a verirsem 2 senede güncelleme alacak en fazla max 3 sene çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bio technolog

    4 yıl oldu ios 14 geliyor 6 yıl çok rahat kullanırdım ben bunu iphoneların ömrü uzun olduğu için 7 bin 8 bin koymaz diye düşünüyorum aynı fiyatı samsung a verirsem 2 senede güncelleme alacak en fazla max 3 sene çöp
    Aynen öyle. Ekim 2016’da 7 plus aldım yakında 4 senelik olacak. İos 14’ü almasıyla beraber ios 15’i de alacak. Sırf keyfe keder 5G destekli gelecek diye iphone 12 pro almayı düşünüyorum yoksa 2 sene güncelleme desteği ve 3 sene de güncellemesiz kullansan neredeyse 8-9 sene kullanabiliyorsun. Sonra da uygulama desteği kalkıyor zaten.

    İphone’a verilen paraya acımam. 15 bine alsan biraz kullanıp 13.5 bine satabiliyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple nabza göre şerbet verip kazıklıyor. Rakipleri gibi 8 veya 12gb LPDDR5 ram olmalıydı. Iphone 13 14 de görürüz artık

  • Bu kadar çok enayi olunca yolunması farz olur

  • Apple yazılım donanım yönetimi o kadar iyiki Android'deki 12gb ram Apple'da 6gb'a tekabül ediyor. Android tarafında ne kadar ram o kadar iyi fakat ios tarafı bu şekilde işlemiyor. Yazılıma olan yüksek erişebilirlikleri sayesinde yazılımı az RAM ile bile hızlı işliyor. Bizzat bunu eski model iphone'larla bazı yeni modellerin RAM performans kıyaslamasındada anlayabilirsiniz.

  • direk 10 olmuyor mu ?

  • Abiiiiii harika. Bnce 12 cigonaly ram olsun. Fotgrf cekrkn ck kasiyo. Starbucksta fotgrf ckyrm yhaa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple bizi şımartıyor

  • iPhone bu yüzden cok satmiyor aga, Apple ürettigi cihazlari tamamen olmasi gerektigi gibi üretiyor ve vaat ettigi seyleri max performans ile sunabiliyor. ayrica kendi portföyü var ve android telefonlar gibi birbirlerinin aynisi telefonlardan degil.

    Apple satiyor cünkü deger kavrami var ve bu degeri hicbir sirket asla yakalayamayacak.
    Cünkü taklit eden Sony dibi boyladi. digerleri de bunun sebebini biliyor.

    Yukaridaki arkadasin dedigi sey ise, cahilliginden kaynakli. Ancak yalan da degil, video cekmek zorunda kalmasa sisteme yine de yetecektir. en azinda calisir. Bide androidde deneyelim isterseniz :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple fanboylari. yillarca ikisini de kullandim. elimde Iphone X ve huawei p30 var, gunde 10 saat ekran surem oluyor, I phone cok yavas. yetismiyor ve de metin kopyala, oraya tasi, foto yolla, foto editle, bunlari cok fazla yapinca iphonun gayet de yavas oldugu, o kadar da stabil olmadigi, bazen insani cileden cikardigi goruluyor. apple kotu degil ama diger amiral gemisi telefonlara kiyasla geride de kalabiliyor. fanlik yapmaya, cosmaya falan gerek yok.
    android fanboylari, oglu 2020, neyin kimin hangi sirketin kicini yaliyorsunuz ve para mi veriyorlar. adam senin degerli parani senden almanin yolunu bulmus, sen bi de yirtiniyon, muthis aldi parami, sonuna kadar haketti diye. paramizi almanin tek yolu bizi oldurmek olsaydi, bunu da yaparlardi, tarih bundan ibaret zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.