Şimdi Ara

Microsoft Teams video konferans yorgunluğu ile mücadele ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Pandemi süreci nedeniyle insanların evine kapanması hem eğitim hem de iş dünyasında video konferans döneminin önünü açtı. Zaman zaman iş yerinde veya okulda harcadığınız kadar zamanı video konferans başında harcamak zorunda kalabiliyorsunuz. Bu da haliyle bir yorgunluk ortaya çıkarıyor.



    Microsoft Teams çözümü



    Microsoft’un görüntülü görüşme platformu Teams; yapay zeka teknolojisini de işin içine katarak hazırladığı güncellemelerle kullanıcıların daha az yorulmasını veya bıkkınlık göstermesini sağlamak istiyor.



    Ayrıca Bkz.Peak’s Edge strateji ve bulmacayı bir araya getiriyor



    Örneğin Birlikte modu katılımcıları aynı arka planın üzerine yerleştiriyor ve sanki herkes aynı mekandaymış algısı oluşturuyor. Böylece kullanıcılar konulara daha fazla odaklanabiliyor.



    Diğer taraftan Dinamik Görünüm özelliği katılımcıların paylaştığı içeriklerden daha önemli olanları öne çıkarabilmek için çeşitli optimizasyonlar yapıyor. Son olarak Instagram benzeri filtreler ve Reflect mesaj içi anket özelliği de katılımların canlanmasını sağlayacak. Bu güncellemeler önümüzdeki haftalardan itibaren Microsoft Teams uygulamasına entegre edilecek.



    Kaynak:https://www.engadget.com/microsofts-new-team-features-fight-video-conferencing-fatigue-175708665.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.