Şimdi Ara

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız, final yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix’in ilk Türk yapımı orijinal içeriği Hakan: Muhafız, bugün yayınlanan 4. sezonuyla final yaptı. Yeni sezon yaklaşık 45’er dakikalık 7 bölümden oluşuyor. Hakan, yeni sezonda geçmişe yolculuk yapıyor ve Faysal’ın ilk Muhafız’la arasındaki bağlantısını araştırıyor.



    Hakan Muhafız Netflix linki



    Hakan Muhafız’ın ilk sezonu yüksek izlenme rakamları yakalasa da dizi beğenilmediği için sonraki sezonların izlenme sayısı düşük kaldı. Türk yapımı dizi olmasına rağmen 3. sezonunu çok az sayıda Türk kullanıcı izledi. Dizinin az ilgi görmesi ve konunun tekrar etmeye başlamasıyla birlikte 4. sezonuyla final yaptı.



    Ayrıca Bkz.The Umbrella Academy'nin 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı



    Netflix yayın tarihi henüz açıklanmayan 4 yeni dizi üzerinde çalışıyor. Atiye ve Aşk 101’in yeni sezonu için çalışmalar sürüyor. Netflix bugüne kadar Türk yapımı dizi olarak Hakan Muhafız, Atiye ve Aşk 101’i yayınladı. Türk yapımı film olarak Yarına Tek Bilet, Türk yapımı yarışma programı olarak Exatlon Challenge ve Türk-Amerikan ortak yapımı belgesel dizisi olarak Rise of Empires yayınlandı. Televizyonda yayınlanan Türk dizileri yurt dışında büyük ilgi görüyor ancak henüz Netflix’teki Türk dizileri henüz bu etkiyi yakalayamadı.








  • ilk sezonun bir havası vardı gene farklıydı ama ondan sonra çok düşürdüler çıtayı. bu devirde dizilerin her sezon üstüne koyması lazım.

  • Başlamasındaki anlamı anlamadığım için bitişi de o derece bir mana uyandırmadı bende:)

  • 2020 den memnun kalmayan Zamanda yolculuk yapıyor arkadaş! :)

  • Sense8'i 2 sezon yapan adamlar su diziyi 4 sezon surundurduler.

  • Zaman yolculuğu tutuyor deyip neden biz de yapmayalım demişler herhalde. 2. Sezon 1. Bölüme kadar izledim daha fazla dayanamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix'in Türk yapımları çok güzel oluyor ve tutuyor. Beğenmeyenler dizilerin tutmayacağını sanıyor. Tekil düşünce yazık. ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.