Şimdi Ara

Bu yağ sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburadadan bir satıcıdan aldım ama üzerindeki etiketin biraz yıpranık olması ve kutunun altındaki saat gibi şeyin belirsiz olması kuşkulandırdı. Sizce sahte mi bu yağ?









    Bu yağ sahte mi?
    Bu yağ sahte mi?
    Bu yağ sahte mi?
    Bu yağ sahte mi?
    Bu yağ sahte mi?
    Bu yağ sahte mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kutunun kalitesi biraz dikkat çekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'nın kendisinden aldığım ürünlerde sorun yaşamadım. Ama yan magazalardan ne zaman bir şey alsam hep sorunlu çıktı.

    Ürün sahte gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte olması ihtimal dahilinde...

    hb da da daha önce mağazası bulunan bir satıcıdan (yağı aldım 1 ay sonra girdiğimde mağazada kapanmıştı) piyasa ile aynı fiyata shell yağ almıştım. biraz kaba olacak belki ama arabanın anası ağlamıştı... değişimin hemen ardından araba bildiğin gitmiyordu, bariz çekiş düşüklüğü, zorlanma hissediliyordu... şurdan mı burdan mı diye olasılıkları düşünürken, kısa süre sonra ikinci defa yağ değişimine gittik ve şükür araç eski haline döndü...

    hb ya durumu bildirdik (mağazanın ürünü hakkında açıklama, yaşanan süreç vs.) ancak beklenen dönüş olmadığı gibi ürün için yapılan kurallara uygun, olumsuz yorumda yayınlanmadı... (üzücü bir tecrübe)

    malum yağ analizi vs. yaptıramadığımdan, ne hb ne de yağı satan mağazaya yönelik bir şikayette bulunamadık...

    o yüzden artık internetten yağ almıyorum, en azından bidonun sağını solunu tarihini vs. kontrol ederek elden, mağazadan alıyorum...

    bu da benim için böyle bir tecrübeydi...

    (malum yağ fiyatları yüksek olduğundan birçok markanın neredeyse birebir ambalajında sahtesi olduğu her yerde konuşuluyor, ne yazık ki çoğu kez kullanmadan anlayamıyorsunuz)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üzerinde seri numarasi olmasi lazim mobil1 müşteri hizmetlerini arayip teyit ettir..Ama sahte gibi duruyor ve lt cizgisi cok ama cok zikzakli ve şekilsiz şukulsuz şekillenmiş gibi aşaği iniyor geri gönder gitsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Temmuz 2020; 14:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte gibi en azından bidon öyle gibi.
  • https://www.mobiloil.com.tr/tr-tr/contact-us

    Buradan iletişime geçin isterseniz
  • kutunun altında kutu üretim tarihini gösteren yuvarlak boş. orda rakamlar olmalı.
  • İnternetten yağ alınmaz. Olumsuz yorumlari yayınlamıyor site ismi vermeyeyim şimdi tam hatirlayamadim yanlış olmasın hiçbiri orada mi neydi adi. Neyse risk almak istemeyen için tavsiyem şahsa ait olmayan direkt markanin kendi işlettiği benzinliklerden alması. Mesela shell petrol a.s. nin islettigi yerden git al veya po gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den 5w30 lukoil 5w30 special API sn onayı olan, yağla beraber ıslak imzalı faturasını gönderen mağazadan al hocam. Yada herhangi bir po vs istasyonundan direk al. Sahte olsa da normal şartlarda anlamak zor. Kaldı ki sahte olanlar da bir kaç çeşit olabilir. Burda hepsini yazıp da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim şimdi.

    N11 den bir arkadaşımın tavsiyesi ile Shell 5w40 aldım bir mağazadan. Kutu iskillendirdi beni. Çünkü po yağlarının bidonları inanın çok daha kaliteli, pürüzsüz. Shell istasyonuna gittim, bidonları inceledim. Ordaki bidonlar da aynı. Bidonlarin heryeri jilet gibi; insanın elini kesicek neredeyse. Ama içime bir kurt düştü. Ne e fatura , ne de ıslak imzalı fatura yok. Kutu orijinal de ya içi?
    Bir de baya yorumu olan bir mağaza. Kimseye güven yok yeminle.

    Shell, bidon kapağına hologramlı, su ile renk değiştiren karakodla doğrulama yapan, tek kullanımlık geri yapışmayan hologram sistemini neden Türkiye de uygulamıyor! Var da benim mi haberim yok?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostantin -- 9 Temmuz 2020; 21:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://oborudow.ru/en/sovety/opredelenie-originalnosti-masla-mazda-kakoe-maslo-zalivat-v/

    burda adamlar etiketi, kutu üretim tarihini falan da yapmışlar, tabi daha kalitesiz olarak. bi tanesinde ise barkoddaki hata ile anlaşılmış.
  • Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Sanırım yağ sahte. Sanayide yağcıları dolaştım. Oradaki kutularda alttaki saat gibi olan tarih daha belirgindi ve yandaki yağın seviyesini gösteren yer daha düzgündü sanki. Onun dışında bariz bir fark göremedim. Sanki dexos2 yazısı da biraz daha canlıydı yağcılarda o kadar.

    Sonuç olarak Emin olamadım ve iade ettim. Bugün 14 günlük iade süresinin son günüymüş inşallah bir sıkıntı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 9 Temmuz 2020; 17:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kostantin K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Konu ile ilgili size yardımcı olmak isteriz. İletişim bilginizi bize PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba, Konu ile ilgili size yardımcı olmak isteriz. İletişim bilginizi bize PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
    Arkadaşlar yeri gelmişken bilgilendireyim;

    5-6 yıldır tüm siparişlerimi n11'den veririm. n11'in müşteri hizmetlerine ilk defa geçtiğimiz günlerde işim düştü.

    Aldığım ürünün bozuk çıkması nedeniyle değişim veya iade için gönderdiğim ürünü mağaza tüm taleplerimi reddederek ürüne resmen el koydu. Ürünümü de geri göndermeyen fakat parasını çatır çatır alan mağazaya yönelik n11 hiçbir şey yapmadı.

    - Mesafeli satış sözleşmesinde satıcının mersis no yok, iletişim bilgisi 1111 şeklinde. n11'den nasıl onay aldı belli değil.
    - n11 bana diyor ki "mağazaya biz de ulaşamıyoruz". Böyle bir dünya var mı ya? Ulaşacaksınız, ulaşamıyorsanız müşteriye çözüm üreteceksiniz. Bunun yerine müşteriyi sadece bekletiyorsunuz.
    - Mağaza ürünüme el koydu diyorum; n11 "biz çözüm üreteceğiz" diyor. Çözüm üretemediler.
    - Bir de gönül almak için diyor ki; "biz de internetten sipariş veriyoruz sizi çok iyi anlıyoruz bla bla bla" Kardeşim sizin işiniz psikolojik destek değil, çatır çatır çözüm üretmeniz lazım.
    - 5 iş gününde sonuçlandırılacak dediğiniz işlem 9 iş günü sürdü, henüz hala bir çözüm yok.

    Sonuç olarak; böyle internette yaptıkları ilgili ayağına mesajlara itibar etmeyin. Gerçekten işiniz düşerse hiçbir şey yapmazlar sizin için.

    Günlerce canlı destekle yazıştım, n11 müşteri hizmetleriyle telefonda konuştum. Günlerce hiçbir çözüm üretemediler.

    n11 için mağazadan aldıkları komisyon ve reklam paraları önemlidir. Müşteri falan hikaye, bizzat yaşadım ve gördüm.

    Müşteri temsilcisi arkadaşlar da pek birşey yapamıyorlar. n11'in müşteri destek sistemi berbat.

    Ben de siparişlerimi Trendyol'a kaydırdım artık.

    Not: hiç boşa burada şov için iletişim bilgisi falan istemeyin, çözüm üretemiyorsunuz.




  • Reklam gibi olmasin ama 3,4 defadir o sitesen aliyorum adamlar islak imzayla faturasini gönderiyolar ve yağin kendi sitesine mail attigimda yağ üretim tarihini ve teknik bilgilerini paylaştilar saolsunlar. 10,15lt fazla olsun kaliteli güvenilir ve orjinal olsun kafi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba canocan_07, Konu ile ilgili size yardımcı olmak isteriz. İletişim bilginizi bize PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
  • mobil yağ alacaksanız yetkili mobil-oil satıcısından alın.

    https://www.n11.com/magaza/mobil-oil

    https://www.hepsiburada.com/magaza/mobil-oil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.