Şimdi Ara

Elektrik kablosu duvarin icinden ses yapiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 1bir seneden fazladir elektrik tesisetinden ses geliyor. Duvarrin icinde cizirti yapiyor elektrik. Soba denedim. Elektrikli ocah denedim. Elektrik tesisati ses gurultu yapiyor cazir cazir otuyor. Sadece belli pirizi kullandigimda oluyor. Bunun sebebi nedir acaba
    Not. Notr hattin korumasi yok. Ciplak
    Dip not. Notr hatti yok apartmanin. Elektrtrik tesisati cok eski?



  • duvar nemli mi? çünkü nem alan duvarların içindeki elektrik tesisatlarında görülen bir şey. ayrıca nötr hattının olmaması da şaibeli bir durum. tesisat eskide olsa, girişte nötr olması dağıtım sisteminin standardıdır. kaçak elektrik kullanıyorlarsa, toprağı nötr olarak kullanabilirler. kiracıysan, en kısa zamanda yeni bir yer aramanı öneririm.
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen rutubet sorunu. Sesin devamlı gelmesi halinde elektrik faturanızı da fena halde etkileyebilir. Nem nötr ve faz arasında direnç görevi görüyor olabilir. İlgili bölgede kablo tesisatının izole edilerek yenilenmesi gerekmekte ve bu yapılırken tüm elektrik iş güvenliği talimatlarına riayet edilmeli, veya uzmanı tarafından yapılmalıdır.
  • Aynen. Rutubetli.
  • Nemden duvarlar yosun tutmus. Cok fena rutubet var. Kisin duvarlar damla damla su oluyor Rutubetten dolayi komsum afganlar kacti ulkeyi terketti.
    En son sigorta atti. Actim gene atti. Bazen elektrik geliyor ancak sigorta gene atti. Butun boghatlari ve prizleri soktum. Ariza ses yapan yerden cikmadi
    Ana sigorta niye atarki. Kac yildir ses mes calisuyordu. Havalar isundi ondanmi acana?

    Kiraci gibin biseyim misafirim
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    Mülk sahibine git, rutubetten kaynaklı elektronik arzalar var de. Yenileyip masraflarını karşılayacağını ancak kiradan düşebileceğini söyle. Redderse yasal hakkın sende olduğunu savunmanda sakınca yok. Israr ederse afganların peşinden git daha güvenli bir hayatın olur derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.