Şimdi Ara

Video içi YouTube reklamları için 10 dakika sınırı aşağı çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Popüler video paylaşım platformu YouTube, para kazanma politakasında yayıncıları sevindirecek bir değişikliğe imza attı. Yayıncıların video içerisine reklam yerleştirebilmesi için istenen 10 dakikalık alt sınır, 8 dakikaya indirildi.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu



    Yayıncılara gönderilen bir bildiri aracılığıyla duyurulan bu politika değişikliğiyle beraber, videoların içerisine yayın içi reklam biriminin yerleştirilebilmesi için artık minimum video uzunluğunun 8 dakika olması yeterli. 





    Yayın içi reklamlar otomatik olarak etkinleştirilecek



    Yayın içi reklamların kullanılabilmesi için alt eşiği 8 dakikaya indiren YouTube; ayrıca para kazanma seçeneği etkin hesapların 8 dakikadan uzun her videosuna da bu reklamları otomatik yerleştirecek.



    Önceden yayın içi reklama yer verip vermemek tamamen yayıncının inisiyatifindeyken, yeni para kazanma politikasıyla birlikte bu otomatik hale geliyor. Neyse ki yayıncılar dilerlerse otomatik olarak etkinleştirilen yayın içi reklamları, her video özelinde elle pasif hale getirebiliyor.



    YouTube'daki yayıncı ve video sayısıyla birlikte reklam gelirlerini de artırmak isteyen Google'ın bu hamlesi, YouTube'da uzunluğu 8 dakikayı biraz geçkin videoların sayısını da artıracaktır. Zira önceden yayın içi reklam alabilmek sıkça karşılaştığımız 10:01, 10:02, 10:03 vb. uzunluğundaki video süreleri, yerini 8:01 gibi sürelere bırakacağa benziyor.



    Kaynak:https://www.socialmediatoday.com/news/youtubes-adding-more-ads-with-mid-roll-breaks-available-in-shorter-videos/581173/







  • Sonuçta bir içerik üretiyor emeğinin karşılığını almak istiyor ama bazı kanallarda reklam konusunda Tv deki kanallarla yarışır hale gelmiş.Her dakika başı reklam kusura bakmayında bu reklamlar içeriği bölüyor.İnsanın vicdanı el vermiyorda adblock kullanmayıda ama bu gidişle adblock kullanıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 8 Temmuz 2020; 12:18:51 >
  • Şarkı dinlerken zank diye araya girmesin yeter kardeşim çok saçma oluyor öyle olunca.

  • Güzel bir gelişme belki insanlar akıllanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktıkda hala kullanılamıyor 8 dk lık videolarda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youtube da reklam mı varmış :D yıl olmuş 2020 siz hayla reklam mı izliyorsunuz ? zibilyon tanen engelleyici var, ben vpn yaratarak reklamları engelleyen bir program kullanıyorum, en son reklamı nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum. (pc+tel+laptop)

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    telden nasıl halletiniz youtube reklamlarını acaba

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Haram bu yaptığınız o videolar belirli bir emek dahilinde yapılıyor ve siz hem google mühendislerinin hem videoyu yapan kişinin hakkını gasp ediyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty3535123

    youtube da reklam mı varmış :D yıl olmuş 2020 siz hayla reklam mı izliyorsunuz ? zibilyon tanen engelleyici var, ben vpn yaratarak reklamları engelleyen bir program kullanıyorum, en son reklamı nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum. (pc+tel+laptop)

    5-6TL için sürekli vpn gibi arka planda aktif çalışıp bütün trafiği üstünden geçiren adblockerları kullanmaya değmez. En basitinden telefonun şarjını yiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 8 Temmuz 2020; 14:37:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    Haram bu yaptığınız o videolar belirli bir emek dahilinde yapılıyor ve siz hem google mühendislerinin hem videoyu yapan kişinin hakkını gasp ediyorsunuz.

    parasını verdim aldım programı, gerisi beni ilgilendirmez. siz istemiyorsanız kurmayın kardeşim, herkesin kendine.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    5-6TL için sürekli vpn gibi arka planda aktif çalışıp bütün trafiği üstünden geçiren adblockerları kullanmaya değmez. En basitinden telefonun şarjını yiyor.



    Alıntıları Göster

    telde reklam vs çıkmadığından bence şarzı daha bile iyi gidiyordur :D bu dediğinizi bilmiyorum ama ben şarjda pek fark hissetmedim.

  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

    adguard diye yaz google amcaya. ben 85tl ye tek kişi 3 cihaza kadar ömür boyu lisans aldım. hayatımda harcadığım en mantıklı 85 tl oldu :D reklam katili mübarek. ücretsiz apk side var tel için ama ücretlinin yanından geçmez.

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

    Adguard android youtube uygulamasında reklamları engellemiyor ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Parasını verip youtube premium'a da geçebilirdiniz reklamsız. Yani büyük firmaların videoları hadi neyse de amatör youtuberlar için bariz emek hırsızlığı oluyor. Yazık ondan para kazanıyorlar. Sizin de işinize yarıyor ki izliyorsunuz. Eğitim videosu olabiliyor, eğlence olabiliyor. İnsanlar bunları para kazanırsa ekleyebiliyor.

  • 59 saniyelik videoda bile reklama denk geldim. Fazla önemli bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum bu durumun.

  • YouTube vanced diye bir program var arayüz olarak bildiğimiz YouTube sıfır reklam üstelik arkaplanda oynatma küçük pencerede oynatma da var kurdum rahat ettim

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    ücretsiz olan engellemez, ücretli olanda engellemeyebilir, ayarlardan tüm izinleri verince engeller.

  • 3-5 dklık videoları 10 dk yapmak için zorluyordu üreticiler. Adamın video içeriği normalde 5 dk ama işte zaman dolsun diye oyalıyor bizi. 10 kişi takip etseniz sizin için bir sürü zaman kaybı oluyor.

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    TV kanalları reklam verdiği zaman izliyor musunuz?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.