Şimdi Ara

iOS 14 Beta 2 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple, 22 Haziran tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte iOS 14 işletim sistemini tanıtmış ve ilk betasının yayınlamıştı. Dün gece Apple, iOS 14’ün Beta 2 versiyonunu yayınladı. iOS 14 Beta 2 hata düzeltmeleri ve minik değişiklikler içeriyor. iOS 14'ün tam sürümü sonbahar aylarında yayınlanacak.



    iOS 14 Beta 2’le birlikte takvim uygulamasının ikonundaki haftanın günü metni kısaltılmış bir şekilde gösterilmeye başlandı. Saat uygulamasındaki ibreler kalınlaştırılmış.





    Solda iOS 14 Beta 2, sağda iOS 14 Beta 1



    Dosyalar uygulamasının widget’ını ana ekrana ve Bugün sayfasına ekleyebiliyoruz.





    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu



    Trafikte plaka kısıtlamasının olduğu şehirlerde kısıtlamalar hakkında uyarıda bulunacak. Kontrol Merkezi’ndeki Homekit ikonları büyütüldü. Hangi uygulamanın mikrofonu veya kamerayı kullandığı bilgisi Kontrol Merkezi’nde görülebiliyor. Bu özellik WWDC2020 etkinliğinde duyurulmuştu.





    Kestirmeler uygulamasındaki .shortcuts uzantılı dosyaları açma özelliği kaldırıldı. Kestirmeler yalnızca iCloud vasıtasıyla yüklenebiliyor. Halka açık Wi-Fi’lere bağlanırken gizlilik ile ilgili bir uyarı metni gösteriliyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2020/07/07/everything-new-ios-14-beta-2/







  • Bari kaynak ekleseniz: Reddit r/iOSBeta

  • oh be 6s güncelleme alıyo, ana ekrandaki saat ibrelerim kısalmış kısalmasa napardım🥰 samsung bak görüyo musun güncelleme vermeyip saat ibrelerini bile kısaltmıyosun💔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 yıldır apple eko sistemi kullanan birisi olarak ilk defa bu kadar kötü tasarımlar görüyorum. yeni ios ve macos benim için tam bir hayal kırıklığı.

  • Public beta ne zaman çıkar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.