Şimdi Ara

Binance borsasından bir satın alım daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kripto para dünyasının en önemli borsası durumunda olan Binance, yavaş yavaş önemli kaleleri fethediyor. Önce Coinmarketcap kripto para bilgi platformunu ve sonrasında Travala kripto para ile seyahat platformunu satın alan Binance şimdi de Swipe cüzdanını bünyesine kattı.



    Swipe nedir?



    Kripto para dünyasının önemli girişimlerinden birisi olan Swipe; ön ödemeli kartları ile 50 milyondan fazla noktada kripto paralar ile alış veriş yapabilmeyi sağlıyor. Kendisine ait cüzdan uygulamaları da mevcut.



    Ayrıca Bkz.Peak’s Edge strateji ve bulmacayı bir araya getiriyor



    Single Euro Payments Area (SEPA) üyesi olan ve Visa ortağı Cortis Financials ile çalışan Swipe; alış veriş esnasında kripto paradan itibari paraya dönüşüm yapıyor ve Visa altyapısı ile ödemeyi yapıyor. Cüzdanda Avro, Pound, Dolar, Kore Wonu ve Filipinler Pesosu destekleniyor. Platformun kendi parası SXP kullanıldığında ise yüzde 4 Bitcoin geri ödemesi yapılıyor.



    Binance uzun süredir ön ödemeli kartlar ile farklı platformlarda alış veriş imkanı sunma çözümleri üzerinde çalışıyordu. Swipe satın alımı ile birlikte Binance bu amaca daha yaklaşmış olacak. Ayrıca SXP parası da bugün Binance üzerinde listelendi.



     



    Kaynak:https://www.binance.com/en/blog/421499824684900723/Binance-and-Swipe-Partner-to-Bridge-Crypto-and-Commerce-Announce-Acquisition-







  • Elle tutulamıyan gözle görülemiyen 0-1 sayı tanımlı elektronik terimden oluşan sanal para... Bir virüs bu oyunu bozar... Oyun bozulunca hangi çocuklar ağlayacak merak ediyorum...

  • hsyn2802 kullanıcısına yanıt
    Die hard 4 te olsa bozardı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.