Şimdi Ara

Google ve AnTuTu restleşmesinde ikinci perde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz aylarda akıllı telefonların performansını ölçerek karşılaştırma yapan popüler AnTuTu uygulamasının kullanım sözleşmesine uymadığı gerekçesiyle Google Play mağazasından kaldırıldığını duymuştuk. Google şimdi ikinci adımı attı.



    Google uyarı veriyor



    Bilindiği üzere AnTuTu uygulaması reklam koşullarını ihlal eden Çin kaynaklı Cheetah Mobile geliştiricisine ait olduğu gerekçesiyle Google tarafından mağazadan kaldırılmıştı. AnTuTu sadece hizmet satın aldığını ve Cheetah Mobile geliştiricisine ait olmadığını iddia etse de sorun çözülememişti.



    Ayrıca Bkz.Peak’s Edge strateji ve bulmacayı bir araya getiriyor



    Şimdi ise AnTuTu uygulamasını harici olarak APK şeklinde Android cihazlarına kurmaya çalışanlara Play Protect servisi tarafından uyarı veriliyor. Uyarı AnTuTu son sürümlerinde gelmeye başladı.



    Google kişisel verilere karşı AnTuTu uygulamasının risk oluşturduğunu belirtiyor ancak kurulumda son karar kullanıcıya bırakılıyor. Bununla birlikte ilerleyen zamanlarda Play Protect daha yetenekli hale gelirse muhtemelen kuruluma da izin vermeyebilir. Ayrıca AnTuTu sitesinin indirme bağlantılarında da Google uyarı veriyor.



    AnTuTu uygulamasını VirusTotal ile taratanlar herhangi bir problem ile karşılaşmamış. Ayrıca App Store ve Samsung Galaxy Store üzerinde de uygulama hayatına devam ediyor. Google ile olan bu problem çözülecek mi merak konusu.



    Kaynak:https://intallaght.ie/antutu-blocked-by-google-due-to-data-abuse-play-protect-already-warns-of-danger/



  • Google harici kaynaklardan kurulan şüpheli uygulamalara karşı bu politikayı uyguluyor zaten. Hatta zararlı uygulama tespitinde kaldırıyor/kaldırmanızı istiyor.

  • Yeni kral 3Dmark şu anda

  • Google ın topladığı veriler ne olacak ?? yada apple microsoftun

  • Yahu bu uyduruk çöp AnTuTu da ne oluyor? Neden kabul gören bir test haline geldi ki?

    GEEKBENCH varken başka bir test platformuna ihtiyaç yok mobilde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.