Şimdi Ara

Kedim 6. Kattan Düştü =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maalesef başlıkta da belirttiğim gibi dün gece kedim 6. kattaki evimden aşağıya düştü.
    Allah'tan beton zemine çakılmadı da toprak zemine düştü. Gece hastaneye götürdük, iç kanama şüphesi vardı, iğne, serum vs. küveze aldılar.

    Röntgen çekimi bugün yapıldı ve kalça kemiği ve ayağında kırık olduğu tespit edildi. 15 gün boyunca kutusunda kalacak ve hiç kıpırdamayacak.
    Kedicik tuvaletini, box ın içine yapacak dedi veteriner yada bez bağlaYAcaksınız dedi.
    Çok zor durumdayım, Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?



  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Kesinlikle hayvanı bu sürede kafesinden dışarı çıkarmayın. Zaman zaman kafesini temizleyin tabi. Kemikler yanlış kaynarsa sakat kalabilir. Bu süre boyunca beslenme olarak tavuk ciğeri ve haşlanmış kemik suyu vermelisiniz. Tuvalet konusunda bez işe yarayabilir.
  • Hocam bizim sokakta baktığımız kedide kalça kemiği kırılmıştı. Biz sahipli hayvan olmadığı için ve biraz da maddi olarak ağır gelebileceği için barınağı aradık. Kafes istiharetinde kaldı yaklaşık 10 gün kadar. Kalçası neredeyse tamamen iyileşmişti ancak virüs kapması sebebiyle bu gece kaybettik. İnşallah kısa sürede iyileşir kediniz. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saul_goodmann

    Hocam bizim sokakta baktığımız kedide kalça kemiği kırılmıştı. Biz sahipli hayvan olmadığı için ve biraz da maddi olarak ağır gelebileceği için barınağı aradık. Kafes istiharetinde kaldı yaklaşık 10 gün kadar. Kalçası neredeyse tamamen iyileşmişti ancak virüs kapması sebebiyle bu gece kaybettik. İnşallah kısa sürede iyileşir kediniz. Geçmiş olsun.
    Kalça kemiğindeki kırıklar 15 günde kendiliğinden iyileşecekmiş ama ayağındaki daha doğrusu arka ayağının kalça kemiğindeki kırık ( insanlardaki om kemiği) nedeniyle operasyon geçirecek. Şimdiye kadar 1.500 TL harcadım. Ameliyat içinde 2.500 TL istediler, şuan durumum müsait değil ama öyle yada böyle bulup yaptıracağım ameliyatını.

    Bu süreçte hayvan dernekleri veya belediye maddi yönden yardımcı olur mu? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fofer kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası bilmiyorum ancak biraz pazarlık yapmalısınız. Öğrenciyseniz durumunuzu belirtin. Facebookta gruplara girip yardım isteyebilirsiniz. Dernekler yardım edebilir belki. Belediye ise sanmıyorum genelde sahipsiz sokak hayvanlarına bakıyorlar/yardım ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.