Şimdi Ara

Xbox Series X oyunları 23 Temmuz'da ortaya çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni nesil konsol hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Microsoft, Xbox Series X için bu ay büyük bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Bugün resmi bir duyuru yapan şirket, Series X oyunlarının 23 Temmuz'da tanıtılacağını açıkladı.



    Xbox Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre etkinlik Türkiye saatiyle 19.00'da start verecek. Canlı yayının YouTube, Twitch ve Facebook gibi platformlarda izlenebileceği belirtiliyor. Microsoft, etkinlikte Xbox Series X için özel olarak hazırlanmış yeni oyun duyurularının yapılacağını şimdiden onayladı.






    Microsoft bildiğiniz gibi geçtiğimiz Mayıs ayında da bir etkinlik düzenlemişti. Ancak Mayıs ayındaki etkinlikte daha küçük ölçekli ve daha çok üçüncü parti oyunlara odaklanılmıştı. 23 Temmuz etkinliği içinse beklentiler daha yüksek. Microsoft'un birinci parti oyunlara ağırlık vermesi bekleniyor.



    Etkinliğin yıldızı büyük bir ihtimalle Halo: Infinite olacak. Halo serisinin yeni oyunu büyük bir heyecanla bekleniyor. Bunun haricinde ise Hellblade 2'nin yine etkinlikte kesinlikle yer alacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bir dönemlerin popüler serileri Fable ve Perfect Dark'ın da yeni oyunlarla geri dönmesi bekleniyor. 



    Microsoft son yıllarda önemli birçok oyun stüdyosunu bünyesine katmıştı. 23 Temmuz'da bu satın alımların ilk meyvelerini görmeye başlayabiliriz.



     








  • Bir Forza Motorsport 8 görsek bir de Steam'de ucuz fiyattan çıksa da mis gibi oynasak keşke. En büyük beklentim budur.

  • Yıllardır diyorum ki forza series steam gelsin epic games gelsin gears 4 hemde win32 olarak ama inatla getirmiyor mikrosoft uwp şaçmalıgı bizi mahvetti orijinal oyun magduru olduk getir steam win32 olarak yıllardır mail atıyorum oyunlar atıyor diye ama dönen yok kafasına göre canı isterse açılır yoksa açılmaz

  • Steam'e gelmezse oynamayacak mısın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Gaben'a ihanet etmiş olurum.  


    Steame gelince bölgesel fiyatlar geldi . Gears5,Gears Tactic ,H:MCC gibi oyunlar şuan çok uygun fiyattan satılıyor. MSStore'da çıkan oyunlar daha yüksek oluyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Steam'e gelmezse oynamayacak mısın?

    ilginc bir şekilde MS nin oyunları steamde çok ucuza cıkıyor. kendi magazalarında oyunlar daha pahalı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.