Şimdi Ara

Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Biraz önce izledim bende.Oyunun akıcılığı biraz daha artmış.Düşman tipleri değişmiş,parkur elementleri oyuna ayrı bir hava katmış.Lo Wang'in yeni tipini ben pek sevemedim hocam nedense .Mekan tasarımları yine şahane.Ama 2.oyunda ki gibi dolu mekanlar yok sanırım oyunun başı bu yayınlanan kısım ondan olabilir.Heyecan ile bekliyorum ya bir an önce oynamak istedim

    Bu arada Devolverland Expo içerisinde Shadow Warrior 3'den aldığım bir kaç kare var onları da paylaşayım

    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Oyun hoşuma gitti.Önceki sürümlerini satın almamıştım çerezlikti benim için.Ama bu sefer sanki daha fazla emek harcanmış.Grafikler,oynanış,parkur elementleri,düşman tipleri vs baya geliştirilmiş.Bu sefer satın almayı düşünüyorum.Umarım uygun fiyatta olur.

    Edit: Videoyu tekrar izledikten sonra da düşman yapay zekasının çok yavaş olduğunu gördüm.Sanırım easy modda oyun ya da düşman yapay zeka baya pasif..

    + olarak bazı yerlerde kare hızında hafif düşme farkettim.(Boss savalarında özellikle) Tabi bunlar düzeltilebilir.Şu an için oyun bende merak uyandırdı.

    Oyunda baya doom esintileri var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Temmuz 2020; 23:40:28 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Tipini özellikle vurguluyorlar hocam, üçüncü şahıs ara sahneler falan da olacağı için özelleştirme mi gelecek acaba diye merak ettim. Bana farklı geldi, sevemedim diyemem ama hoşuma gitti de olmaz. Seslendiren abinin zaten Asyalı olmaması şokunu yaşadım, tipe de alışırız bir şekilde.
  • Zilla ile uğraşmıyor muyduk önceki oyunlarda? Oynayalı baya oldu hatırlayamadım. Oyun güzel olmuş ona laf yok iyi fiyattan gelir inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oyunun sonlarına doğru kankaya bağladık zaruri olarak.
  • 2. Oyunun steamde ki resimlerine aldandım indirimde aldım hiç sevmedim grafikler resimler deki gibi değildi ve oynanış hikaye hiç sarmadı iade ettim 3. Oyundan da umudum yok samuray falan çok sevdiğim bir türdür ama ne yazık ki bana hitap etmedi belki sadece insanlarla savaşsaydık ederdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Keşke resimlerine aldanmak yerine serinin ilk oyununa baksaydınız. Malum seriye ikinci oyundan girmişsiniz direk.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    1.yide oynamıştım oda sarmamıştı beni en çok iğrite eden sanırım canavarları kesme mevzusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzele benziyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER




    Çok iyi olmuş be.

    Oyundaki bütün düşman tipleri değişmiş, mini-bosslardan parça koparıp silah olarak kullanmak iyiymiş.
    Oyuna yeni eklenen parkur elementleri ile özellikle grappling hook mekaniği harika olmuş.
    Lo Wang'in tipi her oyunda gittikçe değişiyor, bu kez bol bol üçüncü kamera açısından göreceğiz başkanı. Mizahi yönden ise bir eksilme olmaması hoşuma gitti.
    Grafikler aşırı gelişmemiş ama hızlı bir oynanış sunduğu için grafikler arka planda şahsen benim için. Gore seviyesine de Maşallah diyelim.
    Çok iyi çok eğlenceli görünüyor gerçekten oyun. Birazcık da Doom'a benzemiş hani gözümden kaçmadı değil.
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Adamlar çizgisinden ödün vermiyor, tebrik ettim. Sadece videonun başlarında sağ solu, görselliği falan göstermek için yavaş yürüyordu. Yahu bu oyunda yavaş yürümek yok ki, bildiğin Doom gibi shifte basınca yavaş yürüyor sadece. 15 yıl önce Painkiller serisinde aldığım Combat keyfini bu seri ile tekrar alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Adamlar çizgisinden ödün vermiyor, tebrik ettim. Sadece videonun başlarında sağ solu, görselliği falan göstermek için yavaş yürüyordu. Yahu bu oyunda yavaş yürümek yok ki, bildiğin Doom gibi shifte basınca yavaş yürüyor sadece. 15 yıl önce Painkiller serisinde aldığım Combat keyfini bu seri ile tekrar alıyorum.
    Görseller güzel görünüyor ben severim sağa sola bakmayı.
  • 2. Oyunu yeni bitirdim. 3. oyuna daha bi hevesle beklemeye başladım şimdi. Uygun Fiyata çıksa da hemen alıp oynasam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 18 Eylül 2020; 1:45:28 >
  • gerçekten güzel bir seri sevindim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Build Engine ile yapılan ilki ve ek paketleri inanılmaz güzel ve komikti. O dönem çıkan build enginele yapılan oyunlar hep efsane zaten; Duke Nukem 3d, Blood, Redneck Rampage, Shadow Warrior. Sonraki iki oyunuda oynadım ama pek tatmin edici değildi. Shadows Warrior 2 yine daha iyiydi gibi.
  • Oyunun geliştiricisi Flying Wild Hog ve Focus Home Interactive arasında bir partnerlik anlaşması yapılmış.Umarım fiyatlara olumsuz yansımaz bu durum yayıncısı olursa tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Eylül 2020; 22:13:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Oyunun geliştiricisi Flying Wild Hog ve Focus Home Interactive arasında bir partnerlik anlaşması yapılmış.Umarım fiyatlara olumsuz yansımaz bu durum yayıncısı olursa tabii.
    Yani... Pek de sevindirici bir gelişme değil hocam. Steam de baktığımda TR'ye özel fiyatlandırmalar yaptıklarını gördüm ama hala fena pahalı yayıncılığında ki oyunlar. Umarım güzel bir fiyattan gelir oyun.

    Fiyatı bir kenara bırakırsam umarım Shadow Warrior 2 den çok daha farklı bir oyun olur. Renk paleti açısından ise biraz daha karanlık tonlar görmek isterdim ikinci ve ilk oyunun sarımsı renklerinden sonra.
  • 2. oyunu bi daha yukledim bi sure sonra bunaldim hep ayni seyleri yapmaktan ve sildim.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Focus ile anlaşmaları üzdü. Çünkü AA kalitesindeki bütün oyunları 150+TL olarak piyasaya sürüyorlar. Tek tesellisi yayınladıkları oyunlar genelde 1 yılı geçmeden Humble Choice veya Bundlellarına geliyor. Hoş o kadar bekler miyiz almak için bilemiyorum. 100 TL bandı uygundur.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Mayıs 2021; 1:52:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.