Şimdi Ara

Sizce değiştirmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, elimde Asus TUF Gaming FX505DT-BQ190 cihaz var ve özellikleri şu şekilde.

    GTX1650 Ekran Kartı

    16 GB 2400Mhz DDR4 Bellek(8x2)

    256 GB M2 NVME SSD + 1 TB HDD

    Ryzen 5 3550H 4/8 İşlemci

    IPS Ekran, Klavye Aydınlatması

    Bu cihazı satıp Huawei Matebook D14 veya D15 almayı dusunuyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum dolayısıyla kullanacağımız programlarda vesaire sıkıntı yaşamamam gerek. Eskisi gibi oyun oynamayı sevmediğim içinde şuan elimdeki bilgisayarın ekran kartı vesaire çok gerekli olmuyor. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.



  • Size yazılım ile ilgili dersler verilecek. Sadece programlama olarak düşünmeyin. CUDA destekli uygulamalar da kullanacaksınız. O zaman GTX1650'nin gücü işlemcideki yükü alacak. Örneğin render almanız gereken bir uygulama da bu çok işinize yarayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgoktug

    Size yazılım ile ilgili dersler verilecek. Sadece programlama olarak düşünmeyin. CUDA destekli uygulamalar da kullanacaksınız. O zaman GTX1650'nin gücü işlemcideki yükü alacak. Örneğin render almanız gereken bir uygulama da bu çok işinize yarayacak.
    Anladım hocam. Esasen en büyük sorun batarya performansı ve sessiz çalışma kısmında var. Gaming sınıfında olduğu için yüksek fan sesi ve düşük bataryası sıkıntı gibi geliyor. D14 modeli 9+ saat ömür sunuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    Windows güç modları bu işler için var. En kötü yeni profil oluşturup işlemci çalışma ilkesini %98'e çekerseniz Turbo yapmaz. Yada undervolt yapar daha az ısınmasını sağlar fan sesinden kurtulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.