Şimdi Ara

Dominions 5 İçin Çevirmen Aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Dominions 5 adlı strateji oyunu için çevirmen arıyorum. Oyun son derece geniş ve kapsamlı fantastik temelli bir tur bazlı strateji/ Tanrı simülasyon oyunu. 86 Oynanabilir Faction 200 den fazla Tanrı 3000 den fazla Ünite 500 den fazla büyü 400 Ritüel 300 den fazla ünite perk'i mevcut. Son derece kapsamlı ve ciddi bir strateji oyunu. Bu oyunu Türkçeye kazandırmak için Çevirmen arıyorum. Ben oyunun dosyalarını açma kodlama ve çevirileri oyun koduna gömme işiyle meşgulüm. Çeviri konusunda arkadaşlara ihtiyaç duyuyorum.
    https://store.steampowered.com/app/722060/Dominions_5__Warriors_of_the_Faith/

    Dominions 5 İçin Çevirmen AranıyorDominions 5 İçin Çevirmen AranıyorDominions 5 İçin Çevirmen Aranıyor







  • zero2900, bana özel mesaj atmışsın ama profilini özel mesajlara kapatmışsın. Bu yüzden buraya yazdım. Bu oyun sürekli güncelleme aldığı için çevirinin de sürekli güncellenmesi gerekecek. Bu yüzden bu oyunu çeviremem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajira

    zero2900, bana özel mesaj atmışsın ama profilini özel mesajlara kapatmışsın. Bu yüzden buraya yazdım. Bu oyun sürekli güncelleme aldığı için çevirinin de sürekli güncellenmesi gerekecek. Bu yüzden bu oyunu çeviremem.
    Merhaba, özel mesaj ayarımın farkında değildim kusura bakma. Oyunun aldığı güncellemeler oyun içeriğini veya textleri etkilemiyor. Tamamen multiplayer ve mod alt yapısına yönelik kod değişiklikleri. Oyunun metin içeriği tümüyle sabit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.