Şimdi Ara

Golf 7 - Hafif Modifiye Onerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, 2015 golf 7 1.4 tsi highline sahibiyim. Aractan genel olarak memnunum ama 6 ay oncesine kadar satip ustune biraz ekleyip daha spor bir arac alayim diyordum c180 coupe gibi fakat malum arac fiyatlari uctu. Bu donemde gecmisini bildiginiz araci satip temiz spor arac bulmak biraz gereksiz risk haline geldi. Satip temizini bulana kadar arac fiyatlarinin daha sismeyeceginin garantisi yok. Dimyata giderken evdeki bulgurdan olmayalim. Bu sebeple bu fikri bir sure erteledim.

    Onun yerine kendi golfume apaci olmayacak sekilde cok hafif modifikasyonlar yapmak istiyorum. Kesinlikle yazilim, egzoz vs seyler degil. Sadece gorsel dokunuslar. Aracimda su anda sadece cam filmi ve krom egzoz ucu var, bunlar modifikasyon dahi sayilmiyor tabi.

    18 jant olur, abarti olmayacak sekilde tatli bir body kit olur vesaire her oneriye acigim. Bu konularda inanin cok bilgim yok. Nerede yaptirilir, hangi firmalar iyidir, internetten parcayi alip kendin yaptirmak mi daha mantiklidir gibi bilgilere ihtiyacim var. Kendi yaptiran varsa fotograf da paylasabilirse benim gibi yaptirmak isteyip de neler yaptircagini bilmeyen arkadaslar icin de cok faydali olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aracınıza golf r modelinin bodykitini uygulayabilirsiniz. Direksiyonu deri-karbon kılıf yaptırabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukoled firmasıyla görüşün aradığınız şeyler orada var. Golf 7.5 difüzörü, 7.5 farı, 7.5 stobu, durban jant gibi oem detaylar eklemenizi öneririm. Saçma sapan taiwan body kitler golfe yakışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.