Şimdi Ara

Havayollarinin Normale Donmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar haber olarakta verecegim ama sizce gerekli tedbirler alinarak en azindan vatandasligi ve oturumu olan insanlarin ucmasi gerekmiyor mu artik? Tamam turist vs gelmesin bi sene denize gitmesin millet ama aile ziyaretleri is icin vs gidip cesitli ulkelerde ogrenci fln olup donemi biten mahsur kalanlar vardir.


    Konumuz haber olduguna gore yasadigim ulkeden haber geceyim. Romanyadaki Turk Hayat gazetesinin haberine gore daha once TR ve Romanya arasinda 1 temmuzda acilmasi planlanan ucuslar 17 temmuza ertelendi. 17 temmuzu beklemek mesele degilde buyuk ihtimal tekrar ertelenecek.


    Ustelik su anda karayollari acik yasak sadece ucaklarda. Ayrica Turkiye den Romanya ya dondugunuzde 14 gun ev karantinasi var ama Romanya dan Turkiye ye yok Romanyada vaka sayisi az oldugundan riskli bolge degil.


    Ev karantinasina fln raziyizda karayollari acikken havayollarinin acik olmamasi sacma degil mi? Cok riskli durumda 2-3 ay oncesi gibi tamamen sinirlar kapali olsa durumu anlarim ama karayoluna acik havayoluna kapali olayiini anlayamadim.








  • Ertelenme sebebi coronadan ziyade yolcu sayısının azlığı olabilir. Arkadaş Londradan 3 temmuzda gelecekti. THY yeterli yolcu olmadığından uçuşu iptal etti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Ertelenme sebebi coronadan ziyade yolcu sayısının azlığı olabilir. Arkadaş Londradan 3 temmuzda gelecekti. THY yeterli yolcu olmadığından uçuşu iptal etti.

    Olabilir hocam o acidan dusunmemistim.


    Gozumle ucusun basladigini gormeden bilet almak istemiyorum havayollari parayi kesip 2-3 ay sonra iade ediyormus cunku.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.