Şimdi Ara

4 ayda arıza veren Samsung klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bu kore çöplerini hala alan var mı bilmiyorum, Mart 2020'de bir kampanyaya kandım aldım. 24k ve 9k btuluk. 24k düzgün çalışyıor fakat 9k olan soğutmamaya başladı. Teknik servis çağırdık, geldiler açtılar ön paneli sonra gerisin geriye kapatıp sızıntı varmış vs... dediler. Parçası değişecekmiş ve 3-4 günde parça gelirmiş, klima yeni gibi olacakmış. Şu anda 2 gün oldu arayan soran yok, bekliyoruz bu arada hava 37 derece.

    Foruma sorum şu: eğer bu sızıntı varsa, sızan şey klimanın gazı mıdır? Bu gaz sağlığa zararlı değil midir? Teknik servis, marka bu konuda nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum.

    Bu aldığımız klima son modellerden biri, doğa dostu, %10 enerji tasarrufu sağlayan bir gaz kullanıyor. Fakat 4 ayda bozuldu, 24k olan bozulacak mı, ne zaman bozulacak merak ediyorum... Klimanın özellikleri ise baya kısıtlı, kumandası vs... hiç kullanışlı değil. 12k lık ucuz hotpoint bu klimalardan daha kullanışlı. 4 kere taşındım hala sorunsuz çalışıyor. Samsung alırken tekrar düşünün derim... Modeli bulunca eklerim mesajıma.

    Teşekkürler







  • 4 ayda arıza veren Samsung klima
    4 ayda arıza veren Samsung klima

    ar09rsfscwkn
    ar09rsfscwknsk

    ar24rsfscwkn
    ar24rsfscwknsk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.