Şimdi Ara

WhatsApp platformunda karekod ile arkadaş ekleme dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İnternet dünyasının en çok kullanılan ve kullanıcı sayısına sahip olan iletişim uygulaması WhatsApp, kısa süre içerisinde başlayacak güncelleme ile arkadaş ekleme çilesini sona erdiriyor.



    WhatsApp kod ile arkadaş ekleme



    WhatsApp uygulamasına bir kişiyi ekleyebilmek için rehberinizde olması gerekiyor veya rehbere kayıt etmeniz gerekiyor. Bu da hızlı erişim gereken durumlarda zaman kaybına yol açıyor. Yeni güncellemede artık arkadaş ekleme kolaylaşıyor.



    Ayrıca Bkz.Çift ekranlı Asus ROG Zephyrus Duo 15 satışa çıkıyor



    Gelen bilgilere göre bir süredir test sürecinde olan QR kod yani karekod ile arkadaş ekleme özelliği nihayet kullanıma sunuluyor. Kullanıcılar arkadaşının QR kodunu tarattıktan sonra hızlı bir şekilde listesine ekleyebilecek.



    Diğer taraftan video sohbetlerinde bir katılımcının penceresi üzerine basılı tuttuğunuzda tam ekrana geçmesini sağlıyorsunuz. Grup sohbetlerinde yer alan video ikonu ile de hızlı bir şekilde görüntülü konferans başlatılabiliyor. Bu ikon sadece 8 kişi veya daha altındaki sayıda katılımcı olan grup sohbetlerinde görünecek.



    Son olarak klavyeye yeni animasyonlu etiketler, WhatsApp web ve masa üstü sürümlerine karanlık mod ve KaiOS kullanıcılarının 24 saat sonra kaybolan durum güncellemelerini paylaşabilmeleri şeklinde iyileştirmeler de olacak. Yeni güncellemenin birkaç hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.



     






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/whatsapp-feature-update-qr-code-contacts-152951474.html







  • Barkod yerine karekod yazsak başlık olarak, metnede yazdığı gibi?
    Sanki milleti satın alacam

  • qr kod ile eklendiğinde telefon numarası eklenecekse şenlik çıkar.whatsappın bian önce telegram gibi kullanıcı adı formatına dönmesi gerekiyor.Çıkış amacına ters,evet. ama uyduruk bi qr kod ile whatsapp gibi bi ortamda numara paylaşımı....neyse kullanan düşünsün :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    qr kod ile eklendiğinde telefon numarası eklenecekse şenlik çıkar.whatsappın bian önce telegram gibi kullanıcı adı formatına dönmesi gerekiyor.Çıkış amacına ters,evet. ama uyduruk bi qr kod ile whatsapp gibi bi ortamda numara paylaşımı....neyse kullanan düşünsün :)

    Aman hocam olmasın, telegram daha TR de çok bilinmezken adımı içeren kullanıcı kodunu aldım. Of of of neler çektiğimi anlatamam size.


    Escort grupları ayrı, bitcoin grupları ayrı, kazakistan, türkmenistan, özbekistan'dan mesaj atanlar ayrı.


    Bıktım resmen.


    Geçen gün kullanıcı adımı 5 dk'lığına isteyen dolandırıcılar musallat oldu. Aynı anda 10 kişi. Farklı isimlerde.


    Sat dediler.


    Tehdit ettiler.


    Telegram'ın kullanıcı adı ile olması tuhaf oldu.

  • astegon kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı ne aldınız öyle acaba 😂 yanlız şuan kullanıcı adından eklemeyede kısıt var telegramda. Dolayısıyla o dedikleriniz olmaz. WhatsApp da olması gereken özellikler:

    -telefon numarası kullanmadan üyelik
    -gruba eklen(me)me seçenekleri
    -gönderilen (görmek için indirilen) her foto videonun galeriye kaydolmaması (telefon çöplüğe dönüyor)
    -sessize alınan gruplardaki hareketlerin ontime değil, WhatsApp açıldığında alınarak pil tasarrufu sağlanması (ciddi fark ediyor).
    -birim zamanda gelecek bildirim sayısını sınırlama. Tek tek yazanlar delirtiyor. (telegramda da yok bu umarım olur)
    -online olmadan mesaj okuma seçeneği, sms gibi çalışsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WoXeD kullanıcısına yanıt

    Adımı aldım. @ astegon diye düşün.


    Adı astegon olan, soyadı astegon olan o kadar çok insan üşüştü ki. İlla ver. Ne olur ver. Bir de çoğu gitmiş internetten güzel bir kız resmi almış onu koymuş. Oradan etkileyecek.


    95 yıllarından beridir internet kullanırım gençlerin çoğu çakal. Kandıracaklarını sanıyor.


    Konumuza dönersek, bence iyi bir gelişme bu. QR Code ile rehbere numara eklemeden mesajlaşma iyi olacak.

  • Kısa süre aralarla yeni güncellemeler gelen WhatsApp uygulamasında yeni dönem başlıyor.

    Buna göre kullanıcılar, QR kod taratarak yeni arkadaş ekleyebilecekler.

    Kendisini sürekli olarak yenileyen WhatsApp uygulamasında yeni bir dönem başlıyor. WhatsApp tarafından yapılan açıklamaya göre, uygulama kullanıcıları kısa bir süre sonra QR kod taratarak yeni arkadaş ekleyebilecek. Bu özellikle birlikte basılı tutarak görüntülü görüşmelerde tam ekrana geçiş gibi yeniliklerin de geleceği ifade edildi.

    Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, yakın zamanda başlayacak yeni güncelleme ile arkadaş eklemede yaşanan sıkıntıları sona erdirecek.


    QR Kod ile Arkadaş Ekleme Dönemi


    Yeni güncelleme sayesinde WhatsApp uygulamasına eklenecek kişinin numarasının rehberde ya da rehbere yeni kayıt edilmesi gerekmiyor. Hızlı erişim sağlanması gereken acil durumlarda zaman kaybına neden olmaması açısından kullanıcılar, QR kod taratarak hızlı bir şekilde arkadaş ekleyebilecek.

    Elde edilen bilgilere göre, bir süredir test aşamasında olan QR kod (karekod) ile arkadaş ekleme özelliği, kullanıcıların hizmetine nihayet sunulacak. Buna göre kullanıcılar, hızlı erişim sağlanması gereken durumlar karşısında QR kod ile hızlı bir şekilde arkadaş ekleyebilecek.

    Bununla birlikte yeni güncelleme ile gelecek bir yeni özellik ile görüntülü sohbetlerde bir katılımcının penceresi üzerine basılı tutulması durumunda tam ekrana geçilebilecek. Grup sohbetlerinde bulunan video ikonu ile de hızlı bir şekilde görüntülü konferans başlatılabilecek. Bu ikon yalnızca 8 kişi veya daha az kişi ile yapılan grup sohbetlerinde görünecek.

    Son olarak da klavyeye yeni animasyonlu etiketler, WhatsApp web ve masa üstü sürümlerine karanlık mod ve KaiOS kullanıcılarının 24 saatin ardından kaybolan durum güncellemelerini paylaşabilmeleri için yeni özellik gelecek. Birçok düzenlemeyi barındıran yeni güncellemenin birkaç hafta içerisinde tamamlanması öngörülüyor.





  • Görüntülü görüşmeler çamur gibi, karşılıklı internet hızı yüksek olsa da değişen birşey yok önce onun çaresine baksınlar. Google duo ya neden mesajlaşma gelmiyor anlamıyorum oda gelse tam olur

  • karekod ile uğraşıcaklarına görüntülü sohbetlerdeki kaliteyi arttırsınlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.