Şimdi Ara

Çok sıkıldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Keşke şu ilişkilerdeki entrikayı sevmeyen.Gerçekten olduğu gibi olan seven insan olsada aynı benim gibi gül gibi geçinirsin.Allah herkesi seveceği insana kavuştursun.Aramıyorum yıllardır çünkü büyük ihtimal bana çürük elma gelecek ondan sonra sinir stress saçlarım beyazlar kendimi biliyorum yarardan cok zarar olur.

  • Mr.altinok kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ya cidden bir an o mesajınıza şaşırdım da :D yok hocam hiç kafamı yormadınız enerjiniz iyi geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A214F7C8B

    Hocam kusura bakmayın ya cidden bir an o mesajınıza şaşırdım da :D yok hocam hiç kafamı yormadınız enerjiniz iyi geldi

    Neden şaşırdınız hocam vallaha merak ettim şimdi.

  • Mr.altinok kullanıcısına yanıt
    Sevgiye boğulmak falan hiç alışık değilim :( şaka niyetine söylenen mesaj bile şaşırtıyor beni

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka değildi o yahu.

  • 21 yaşındayım ve hayatımın en güzel zamanlarını hep anksiyete ve çeşitli sağlık sorunlarıyla geçirdim bu saaten sonra güzel şeyler yaşayamayacakmış gibiyim yaşasamda kaybettiğim zamanın telafisi yok bilemiyorum hayat sadece devam ediyor

  • Mr.altinok kullanıcısına yanıt

    hocam kaliteli bir adammışsın yazından bile belli oluyor.

    saygılar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La havle ve la isla bonitaaa

  • strato026 kullanıcısına yanıt

    aynı durumu ben de yaşıyorum. Yanımda insan var ama yalnızım. Hepsi sahte geliyo ve samimi hissetmiyorum. Bu durum da sıkmaya başlıyo her şeyden sıkılıyorum. Kendime amaç edinmem lazım ama olmuyo maalesef

  • Mr.altinok kullanıcısına yanıt
    Hocam bana yazmışsınız ama etiket atmamışsınız görmedim :( çok teşekkür ederim cidden :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle malesef zaten. Ben ne kadar kendim olduğum gibi davransamda çoğu insan sahte davranıyor. İş yerinde mecbur katlanıyorum kendi özel hayatımda da olabildiğince yalnızlığı tercih ediyorum ki kafam rahat oluyor böylelikle. Her ne kadar özel hayatımda da insan istesemde hele ki kadınlarla çok farklı düşündüğümüzden dolayı ilişkilerim uzun sürmüyor. Yinede ben gayret gösteriyorum insanları anlamaya, anlaşmaya.Onlarada mana bulmuyorum. Herkesin istekleri, fikirleri farklı olabiliyor. Her ne kadar ben kimseye psikolojik olarak dahi zarar vermek istemesem de insanların çoğu kendilerini bizle kıyaslıyor ve bizim sahip olduğumuz her şeyi kötü yönde eleştiriyor. Çok az insan gördüm karşısındakinin de iyiliğini isteyen. Bu durumda benim insanlardan uzaklaşmam için basit bir neden. Tabi her ne kadar bu durum beni etkilesede öbür türlü daha çok etkilendiğimden bu halimden yinede memnunum. Bence en önemli olan arkadaşlıktan ziyade hayat arkadaşımızın, eşimizin bizim için her şeyi ifade edebilmesi. Eş olarak seçtiğimiz insanla anlaşıp birbirimize destek olabilirsek hayatın bu bütün sıkıntılarını aşabileceğine inanıyorum. Fakat evlenecek olan insanlarda en baştaki isteği huzurlu, mutlu, kıymeti bilinen bir hayat istemesi gerekli. Şimdiki evliliklerde de insanlar sırf hava atmak için, başkasını kıskandırmak, sidik yarışı yapmak için evlenip her şeyi olabildiğince kasıp yokuşa sürüyorlar ki içlerinde ki doymamış canavarı doyurduklarını zannetmek için. Bununda en temel nedeni insanların çok sosyal olması ve böyle insanlarla araya mesafe koymamasından dolayı onlardan sürekli etkilenmesi. Bir zamandan sonra şeytan kulağına üfler gibi o dışarıdan gelen vesveseler insanı onları kabul etmeye zorluyor. O yuzden ben beni düşünceleri ile rahatsız eden insanlardan uzak durmaya çalışırım ki iç huzurum bozulmasın. Mecburen iş yerindekilerle, arkadaşlarla, akrabalarla karşılaşıp bu tür şeylere maruz kalmaya devam etsek de keşke diyorum hiç birini yaşamasak ama hayatın gerçeği de bu. Insanın olduğu yerde bunlar her daim olacak. Bizde kendimizi tamamen soyutlayamayacağımız için sabretmemiz gerekli sabır sabır. En azından insanin ailesi ve eşiyle bu dünyada mutlu olabilmesi bence olabilecek en büyük mutluluktur hayatta :) Bununda farkında olup kendi benliğinizin kıymetini bilmek kendinizi küçük görmemek gerekli. Olabildiğince şahsiyetinizi ön planda tutup sevdiğiniz şeyleri yapın ki kendimize haksızlık etmeyelim. Zor olsada yapmamız gerekiyor ki hayata tam anlamıyla küsmeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 1 Temmuz 2020; 18:51:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • strato026 kullanıcısına yanıt

    Doğru diyosun da doğru kişiyi bulmak çok sorun. Hayatım boyunca çok az kadına denk geldim bana uygun olduğunu düşündüğüm. Sonrasında ya benden ya da ondan dolayı iş yürümedi veya sıktı onlara ilgi göstermek. Bilmiyorum bir yere sürükleniyoruz iyi veya kötü.

  • Biliyorum benimde öyle oldu. Çok zor bir iş. Bu zamanda daha da zor, istekler çok. Insanlar bir acayip. Fakat yinede ben umudumu kaybetmek istemiyorum halen umudum var. Çok mutlu olacağımı zannetmiyorum ama en azından hayatımın amacını ve anlamını arttıracağını düşündüğüm birinin olduğunu kabul ederek o umutla yaşıyorum. Belkide oda olmayacak ama dediğim gibi motivasyonum açısından inanç önemli. Öbür türlü her şeyden elimi çekip yaşamaya çalışmam daha kötü ediyor insanı. Bir başka açıdan bakarsak ailemin yanındayım onlarla güzel anılar biriktirmeye çalışıyorum. Bu da motive açısından iyi geliyor. Yani olabildigince iyimser bakmazsak hayatımızda hiç bir şekilde mutlu olamayız. Çünkü hayatta hiç bir şey istediğimiz gibi gitmiyor değiştirmeye çalışsak da değişmiyor. O yüzden sizin sorununuz olmayan şeyler için canınızı sıkmayın. Tabi bunları anlatmak kolay, ben elimden geldiğince böyle yaşamaya çalışıyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.