Şimdi Ara

Litvanyada doğsak nasıl bir hayatımız olurdu acaba (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.J

    Sıkıcı.
    İsveç'te ufak bir kasabada yaşıyorum. Hayat güzel ama öyle ilk geldiğindeki waooow süper lan olayı birkaç sene içinde yerini can sıkıntısına bırakıyor. Yaşlı bir kadın kışın buzda kayıp düşse burda yerel gazetelerde haber oluyor. Geçen arkadaşımı gördüm kuş kurtarmış gazetede 2 sayfa haberi vardı elemanın. Neden? Başka hiçbir şey olduğu yok o yüzden. Alım gücü iyi, istediğim her şeye sahibim. Sahip olamayacağım şeyler de belli. Kıçımı yırtsam gene de burda koca bir müstakil ev alamam mesela hatta almam (800 bin euro falan). O paraya başka yerden neler alınır nitekim.
    Ya da ne yaparsan yap burada kimse sana kul köle olmaz. Türkiye'de paran varsa kralsın ya, havalı araban vardır dönüp bakarlar falan bu yok. Çünkü herkes her şeyi alma gücüne sahip bu nedenle bir çok şeyin hiçbir anlamı yok. Hobi olarak yapıyorsun, sıkılıyorsun, bırakıyorsun. Dedim ya sıkıcı. At bindim, golf oynadım, tenis oynadım, bisiklet sürdüm, havuza gittim, şimdilerde zevkine pc topluyorum. Sıkıldıkça hobi değiştiriyorum.

    Canım sıkıldı geçen 2500 euro civarına mobilya aldım eskilerini çöpe attım taksit ödemeden. Türkiye'deyken kredi çekmiştim ikinci el ev eşyası için lol. Ama dedim ya hiçbir şeyin öyle tadı yok. Gelip geçici hep.

    Mal yokken değerli. Var olunca bir anlamı kalmıyor.

    Bende irlanda da kirsalda yasiyorum istedigim herseyi alabiliyorum ama tat yok.duygularima tercuman olmussun.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.