Şimdi Ara

Kas gelistirmeyen erkekler sıradan olmaktan sıkılmıyorlar mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BENİM fikrim bu işi salonlarda saatlerce ağırlık kaldırmak , ego , hırs , artistlik olsun diye yapmak , bu işi hayatının merkezine koyup aptal aptal yok 1gr mercimek , 47 gr yulaf 48 olursa büyümezsin , brolar özellikle çok apttallar ..Bu iş günde 1 saat vücut ağırlığıyla yapılan barfiks ,dips,şınav ve bunların varyasyonları (ağırlık ve direnç bandı kullanabilirsin) 1 saatin sonunda da bitti . Artık işin neyse ona devam et.Incığını cıncığını araştırıp bokunu çıkarmadan yapmaktır.Genetiğin iyiyse iş görür estetik yağsız ve kaslı olursun .Yarışmaya katılmayan steroidçilerin çoğunun genetiği kötü leş yani çöp bunlar da hırs yapıp steroid basıyorlar sonra kara toprak.. Tespit budur çevrenizdekilere youtube a bakın hepsinin genetiği çöp ve genetiği iyi olanları kıskanıp steroid zehrini basıyorlar.Bu yazı TR de bilinirse spor kültürümüz gelişecektir.Sağlıklı günler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

     42 cm kollarim disari ciktigimda benden iyi vucudu olan tek bir kisi bile yok.



    Alıntıları Göster

    Orada boyutundan bahsetmedim zaten.

  • AltunBey A kullanıcısına yanıt
    Var yada yok seni enterese eden bilader, kimin ne yazacağına sen mi karar vereceksin. Forumun külhan beyimisin öyleysen git csbs konularına göz at.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim burda uyardım sadece sana sövmüşüm gibi davranıyorsun adam gibi birşey söylüyoruz burda uyardık kafan basmıyorsa birşey diyrmeyecem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AltunBey A kullanıcısına yanıt

    uyarılarını kendine sakla ozaman bilader, millete onu yap bunu yap demek sana düşmez. forum burası herkes istediği gibi fikrini beyan edebilir başkasına ahkam kesmeden, 1,5seneden fazlaca fitness ve kas çalışan biri olarak sporun insana sağladığı faydaları burda kezbanın tekine anlatmışım sen ne ilgilendiyor. ayrıca bahsettiğim konuda tam bu konuya uygun ama bizim kezbanlar senin gibi adamlara alışık olduğu için senelerce ter dökmüş bodybuilding yapmış insanların i sinden bile anlamaz. Ulaşamazlarda zaten. ancak bakar bakar iç çekerler. sen laf yarıştıracağına işine bak insanlara akıl verme,fikrin varsa fikrini beyan et, yorumla. herkesin firki kendine yeter.

  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim anladım ama senden ricam düzgün konuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Bide body building yapmış adamlara bakmaz anca senin gibiler bakarlar falan derken bana mı diyorsun body yapmıyorum street workout yapıyorum onun dışında boksörüm yanlış anlaşılmasın kimseyede hava atmıyorum burada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AltunBey A kullanıcısına yanıt

    birader doğru konuşmayı senden öğrenecek değilim, "Spor yapma diyen yok zaten kardeşim konuyu okumadan yazma" die emir kipli konuşan sensin, önce sen bi doğru konuşmayı öğrenirsen sana gelen cevaplarda doğru olacaktır. konuyu okumadan konuya nasıl cevap yazacağım sence. ne sporu yaptığn beni ilgilendirmez seni ilgilendirir burda onu yaptım bunu yaptımı konuşup sidik yarıştıracak değilim. özrün kabahatinden büyük, çok rahatsız olduysan cvp yazmasısın olur biter.

  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığını yanlış anladım kusura bakma kardeş ben onu fitness dediğin için yazdım konuyu açan bodyi anlatmış birazdaha oyüzden Allah'a emanet hayırlı günler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkeklerle neden bu kadar ilgilisin.... ..... .....

  • adam geliyor arkadan takıyor bıçağı senin o kasın da yalan oluyor yakışıklılığın da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kas geliştirenler için aynısını düşünüyorum bazen.  Bazı arkadaşların dış görünüşe gereğinden fazla önem verdiğini düşünüyorum. Bunda yanlış bir şey yok da, kafanıza aynı özeni gösterip göstermediğinizi merak ediyorum. Çok görüyorum böyle tipler. Kafalar boş, vücutlar dolu.  Hepsi tornadan çıkmış gibi birbirine benziyor.


    Bazı arkadaşlar "sağlık için"in ötesine geçmiş, kafasını geliştirmeye çalışan bir insanın asla ayıramayacağı zamanları salona ayırıyor. Benim öyle bir zamanım yok mesela... Kafası dolu adamın da öyle zamanı olamaz yani. Hoca falan değilse, bu işten para kazanmıyorsa...


    Dengeli bir hayattan yanayım. Sporunuzu yapın. Abartmayın. Kafanızı da geliştirmeniz lazım. Kasınızdan daha önemli. Dünyanın en güçlü insanı olsan, şişecam dibi gözlüklü birinin joystick tetiğinin ucundasın.


    ----------------------


    Bundan 2 yıl önce 100 kilo idim. Rejim yaparak ve yürüyüşle kilo verdim. Şu anda 85 kiloyum. Yetişkinlik evremin en fit olduğum halindeyim. Boyum 1.85. Süper geniş omuzlarım var. Bitti. Kas yapsam ne, yapmasam ne.  Sağlık için yapılan spor çok mantıklı, keşke düzenli yapabilsek. Günlük sporumun şeklini değiştirip, fazla zaman harcamadan kasımı bir yere kadar geliştirebileceksem ona da fitim. Bir noktadan sonra görsel olarak da kötü oluyor. Makul olmak lazım.


    Bir yandan fazlaca kas geliştiren kimselerin yaşlılığının acılı/ızdıraplı olduğunu da biliyoruz. Eklemleri makul kullanmak, kasları makul geliştirmek çok önemli. Vurdu mu bastığı tonla ölçülen boksörlerin yaşlılığında kas çökmesi denen sorun yaşanıyor ve ağrılı bir yaşlılık geçiriyorlar. Geçmişte step-aerobik yapanlar bugün menisküs mesela. O yüzden makul olsun. Sağlık için olsun. Ömrüm uzun, sıkıntısız olsun. Hatunu her türlü tavlarım.  Yeter ki beynin dolu olsun.


    Bu arada hatun tavlayacak modda değilim. Evliyim gençler. Mantığımı anlamanız açısından yazdım (karıdan korkmayan Allah'tan korkmazmış. Okur falan yarın bir gün: "seni çok seviyorum bebişim! At, bebişim, silah!" Evet. Oldu sanıyorum.   





  • Kawasaki alıyorsun 1000lik sonra bir şahin geliyor çarpıyor onun gibi örnek olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.