Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
17
Favori
50.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seroloz S kullanıcısına yanıt

    Uyarın için teşekkür ederim, bütün konuyu okuyup cihazın bu konuda sıkıntılı olduğunu sizlerin tecrübelerinden anladım zaten ama dediğim gibi hiç keystone ihtiyacım yok. Koyduğum yer sabit, o yüzden projeksiyonun kapasitesi dikkatimi çekiyor. Siz bıktıysanız anlaşalım, sizdekini alayım :)

  • Cihazı bende yeni aldım deniyorum Renkler çok canlı . Epson ef-100 lazer cihazda aldım (720p destekli 1080p açıyordu keystone efsane idi kenarlarda ışık düşmesi fazla idi) iade ettim. M2 de apk ile vlc kurdum türkçe 3d sesi arka planda açıyorum filmi türkçe ses izliyorum bunu da kendi sd usb3.0 dan yapabiliyorum 1080p ve 4k film denedim açıyor cihaz mause desteğide var. Stick bağladım ama uzun soluklu filmlerde cihaz ısındığı için kapandı o yüzden direk m2 den izlemek daha doğru olacak. Apple tv menüsünden 4k hdr açtım resimler soluk geldi tekrar 1080 sdr yaptım renkler çok iyi, cihaz renkleri için alınır. Keystone kullanmıyorum kullansanda dedikleri gibi çok köşeden ayar yapılmıyor yeni yazılımda yüklemedim hep kapatılmış keystone menüsü. Apk ile gs ve iptv kurdum şifreleri girdim kanal listesi yüklenmedi deniyorum. Apk ile Radyo kulesi kurdum çalışıyor Digiturk connect kurdum kanalları açıyor denedim maçları da açıyor başka cihaza gerek kalmadı. cihazı iade edip ne alacağım bilgisi olan yazsın dlp mi, lazer cihazlar de çok çok pahalı Türkiye de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • M2 de gündüz saat 16:00 kadar film izleyemedim odayı karatmak şart 1200 ansi lümen yeterli gelmedi. Birde unzoom olayı yok yansıtacağın alana cihazı yaklaştır uzaklaştırmak lazım. Ses sistemi değil üzerindeki hoparlörleri anlıyorsunuz ama bir ek cihaza gerekte bırakmıyor gayet net akıyor ses. Ayrıca bir harman karbon hoparlör fiyatına da bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif ve pasif 3d gözlük ile hem yan yana hem üst alt 3d film açtım filmi açıyor ama yazılım desteklemiyor.M2 menüsünde iPhone cihazını ekrana yansıtma sayfasını denedim sayfaya ulaşamadım onuda demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattolga kullanıcısına yanıt
    M2 alındıktan sonra satılacak bir Cihaz değil. Yılbaşı gecesi elektirikler gitti powerbankla seyrettik. Kimsede ışık yokken biz kurtardık
  • Amazon'da M2 ile ilgili bir yorum okudum. Cihazda kapatılamayan bir motion blur düzeltmesi olduğunu ve tüm filmlerin BBC draması gibi göründüğünü yazıyordu. Daha akıcı ve pürüzsüz bir görüntü verse de sinematik duyguyu yok eden o etkiyi ben de sevmiyorum. Var mı böyle bir şey?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murattolga

    Amazon'da M2 ile ilgili bir yorum okudum. Cihazda kapatılamayan bir motion blur düzeltmesi olduğunu ve tüm filmlerin BBC draması gibi göründüğünü yazıyordu. Daha akıcı ve pürüzsüz bir görüntü verse de sinematik duyguyu yok eden o etkiyi ben de sevmiyorum. Var mı böyle bir şey?

    Yok öyle bişi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattolga kullanıcısına yanıt
    Yazdılarsa kesin vardır. Başka cihaz bak bence. Benimkini satmam
  • amazon tr de Lg hf80ls laser pj var. 8000 tl fiyat var. Yurtdisi fiyati 1300 euro. netflix, amazon prime lisansli .

    2000 lumen bu fiyata bedava , alanlarin hepsi cok memnun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 haftadır M2 kullanıcısıyım. Renkler kesinlikle efsane. Sabit bir yerde ve duvardan görüntü aldığım için genellikle keystone kullanmıyorum. Birkaç kez aktif etmiştim ama önceki sayfalarda bahsedildiği gibi frame atlaması gibi bir sorunla karşılaşmadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak74 -- 4 Ocak 2021; 1:2:0 >
  • burak74 kullanıcısına yanıt
    Aslında atlama var ama sen farketmiyorsum. Yputubedan test videoları açıp bakabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar m2 den çok memnunum beni üzen tek bu kadar güzel cihazda neden netflix 480P neden lisans almamışlar bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.

    Zamanla gelirmi sizce ? Mi box s cihazımda var ama böyle mobilite bir cihazı hantallaştırıyor malesef en azından 720p destekleseydi 😓


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    Yakın zamanda evde kullanmak üzere projeksiyon satın almak istiyorum. Yaptığım incelemeler sonrası f/p açısından M2 modelini çok beğendim. Tüm yazılanları okudum. Cihazı evimin salonunda kullanacağım. Projeksiyonun konumlandırmasını tripod üzerinde sabit bir şekilde yapacağım. Projeksiyon ile perde arasındaki mesafe 3.5 mt gibi olacak. Ek olarak 2.40 *2 mt gamma screen perde almayı düşünüyorum. Tam karşıdan yansıtacağım için perde köşelerine tam oturur mu sizce ? Keystone kullanmak gerekir mi ? Açıkcası Keystone da sorun olması biraz düşündürdü. İzlediğim görüntülerde @OlguErhan Erhan Bey'in değerli incelemelerinde görüntüde bombe var gibiydi. Tam köşe görüntü olmasını istiyorum açıkcası. Cihazda sadece sinema/netflix içerikleri izlemek için istiyorum. Apple TV'mde var direk bağlayacağım. Netflixi buradan açarsam sorun olmaz diye düşünüyorum.


    incelemelerde yerli/yabancı sitelerde LG HF80LS yada 85LS için çok inceleme bulamadım. Sizce M2'ye göre nasıldır ? Ek olarak biraz daha bütçeyi zorlayıp giriş seviye 4K projeksiyon almak daha mı mantıklı olur ? örn : viewsonic 727 gibi yada benq2700, arada tabi 4-5 bin tl fark var. Evde fiberinternet var ama akıcı bir şekilde 4K içeriği sürekli izlemek ne kadar tatmin edici olur ? Deneyimlerinizi öğrenebilir miyim.


    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi akşamlar.





  • AliveFoto kullanıcısına yanıt
    Amazon Fire Tv Stick 4K Hdr cihazıda çok güzel yakışıyor M2 için
  • StarKk kullanıcısına yanıt
    Açıkçası aktif olarak uzun süredir M2 kullanıyorum şu an 580 saat oldu bile.

    Perdeye oturtmak ile ilgili sorun yaşamazsınız, dikey düzeltmeleri kolayca kullanıyoruz / sorunsuzca.

    M2 elinize ulaştıktan sonra mutlaka perde boyutuna karar verin, perde sonraki adım.

    Görüntülerde bombe belki benim perdenin bir kısmında az birşey potluk var ona denk gelmiş olabilirsiniz.

    Apple Tv ile problemsiz kullanılır.

    4K cihaza asla ihtiyacınız yok, sadece oyun oynamayı planlıyorsanız M2 önermem. Daha detaylı bilgi için Facebooktan yazabilirsiniz bana.


  • @OlguErhan Erhan Bey, hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. projeksiyonu yansıttığım yerden perde olacak alanda yansıyacak boyuta göre mi perdeyi sipariş edin diyorsunuz orayı tam anlayamadım. 2,40*2,00mt almayı düşünüyorum ama sizce uymaz mı bu mesafeye. oyun hiç oynamıyorum.

  • StarKk kullanıcısına yanıt
    Aynen, yansıyacak boyuta göre alıyoruz. Şimdi tek tek hesaplama yapmadım şu mesafeden bu kadar alana yansıtır şeklinde.
  • Keystone da her türlü hata olur boşuna m2 alma. Simetri hastasıysan kesinlikle alma.
  • StarKk kullanıcısına yanıt
    3,50 metre mesafede 2,40 lık perdeye göre büyük görüntü alırsınız. Net hatırlamasam da 3 metreye yakın bir mesafede oturuyor perdeye. İlginizi çeker ise 40 saat kullanılmış şekilde satılıktır.
  • @Seroloz Erhan Bey'in aktarmasına göre keystone yapmadan sağ sol ayarlama menüsünden perdeye görüntünün net oturtulabileceğini iletti. Keystone olmadan tam olarak ayarlamak mümkün değil mi ?


    @ozzyzeus teşekkürler, sıfır almayı düşünüyorum. Cihazı aldıktan sonra perde boyutuna karar vereceğim.

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.