Şimdi Ara

Yıllar sonra pc topladım oyun önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 6 sene sonra pc topladım. Oynayamadığım bir sürü oyun vardı. Sırayla başlayacağım. Online oyun sevmiyorum. Önerilere açığım



  • Hayırlı olsun bende yeni pc sistemi kurdum. Ben sizin aksinize online tabanlı oyun oynuyorum. Black desert online+ Destiny 2 oynuyorum. Single olarak tavsiye istersen en son Detroit become human çıktı çok iyi oyun tavsiye ederim. Site de yaması bitmiş oyunlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Single oynamayı seviyorsan ve inglizce iyi değilse benim gibi, ordan bakıp oynanış izleyip başlayabilirsin.
    Herkes Witcher 3 çok övdü fakat ben kaç kez başladıysam sıkılıp bıraktım sildim. Belki siz seversiniz. İyi oyunlar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik17

    Hayırlı olsun bende yeni pc sistemi kurdum. Ben sizin aksinize online tabanlı oyun oynuyorum. Black desert online+ Destiny 2 oynuyorum. Single olarak tavsiye istersen en son Detroit become human çıktı çok iyi oyun tavsiye ederim. Site de yaması bitmiş oyunlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Single oynamayı seviyorsan ve inglizce iyi değilse benim gibi, ordan bakıp oynanış izleyip başlayabilirsin.
    Herkes Witcher 3 çok övdü fakat ben kaç kez başladıysam sıkılıp bıraktım sildim. Belki siz seversiniz. İyi oyunlar..
    Detroit ps4te bitirdim hocam. Witcher 3ü zaten pcyi kurduğum an oynayıp bitirdim bende türkçe yaması olanları oynuyorum şimdi rdr2 bekliyorum




  • Aynı şekilde yıllar sonra PC topladım piyasadaki oyunlar yabancıydı ve online oyunu eskiden oynardım. Witcher 1-2-3 ve DLC'lerini bitirdim. Bioshock serisini bitiricem. Şu an Metro serisine başladım. AC oyunlarını topluyorum. Detroit sırada. GTA 3'den başlayıp komple seriyi bitiricem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DukeMew

    Aynı şekilde yıllar sonra PC topladım piyasadaki oyunlar yabancıydı ve online oyunu eskiden oynardım. Witcher 1-2-3 ve DLC'lerini bitirdim. Bioshock serisini bitiricem. Şu an Metro serisine başladım. AC oyunlarını topluyorum. Detroit sırada. GTA 3'den başlayıp komple seriyi bitiricem.
    Witcher serisi bitti hocam. Bioshock 1 çok eski geldi niyeyse ama bitirmek lazım. Metro serisini ilk iki oyununu laptopta yenisini psde bitirdim. Ac oyunlarına bende başlayacağım
  • Far cry 1-3-Primal, crysis 1-2-3, gta 4-5, bf1, resident evil 7-2-3, outlast 1-2. Saydığım bütün oyunları severek oynayıp bitirdim. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeroww

    Far cry 1-3-Primal, crysis 1-2-3, gta 4-5, bf1, resident evil 7-2-3, outlast 1-2. Saydığım bütün oyunları severek oynayıp bitirdim. Tavsiye ederim.
    Resident evilde hikaye bağlantısı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.