Şimdi Ara

Google'ın Telefon uygulaması, bir işletmenin sizi neden aradığını söyleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Birçok insan, bugünlerde tanımadığı numaralardan gelen çağrıları cevaplamıyor ancak kimin aradığını ve hangi nedenle aradığını bilmek yardımcı olacaktır. Google'ın Android telefon uygulamasında Doğrulanmış Aramalar adı verilen yaklaşan bir özellik sayesinde, işletmelerin yanıt vermeden önce neden sizinle iletişim kurmaya çalıştığını yakında öğrenebileceksiniz.



    Doğrulanmış Aramalar özelliği



    Doğrulanmış Aramalar, şirketlerin isimlerini kullanarak insanları dolandırmaya çalışanların önüne geçmek için büyük avantajlar sunuyor. Sisteme kayıt yaptıran şirketler Google tarafından onaylandıktan sonra kullanıcının rehberinde kayıtlı olunmasa bile gelen bir arama sırasında kullanıcı bilgilendirilecek. Arama ekranında o sırada kullanıcıyı kimin aradığı ve arama amacını belirten bir cümle gibi detay paylaşılacak. Bu sayede kullanıcı rehberinde kayıtlı olmayan bir şirket numarasından aranırsa, hangi şirket tarafından ne sebeple arandığını öğrenebilecek.



    Google, arama bittikten sonra telefon numaranızın ve arama nedeninin "dakikalar içinde" sunucularından silineceğini söylüyor.



    Ayrıca Bkz.LG iki yeni tam kablosuz kulaklık duyurdu



    Cihazınızda Google Telefon uygulaması olması ve numaranızın Google hesabınıza bağlı olması koşuluyla, Doğrulanmış Aramalar özelliği varsayılan olarak açıktır.



    Kaynak:https://www.theverge.com/2020/6/26/21304334/google-phone-app-verified-call-android-business-spam



  • Güzel bir özellik. Umarım yakında hizmete girer. Özellikle saçma sapan sebeplerle rahatsız eden veri satın almış firmalara yönelik iyi bir çalışma olur.

  • kombi bakimi istermisiniz gibi sacma aramalar yuzunden bankadan gelebilecek onemli telefonlari acmaz olduk. artik bu cesit bir dogrulama sart olmustu.

  • yalan özellik. sadece abd icim gecerli bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung sizi arayanın bir işletme mi, işletme ise hangi işletme yoksa dolandırıcılık mı olduğunu gösterebiliyor.








  • truecaller bu konuda işin piri

  • arama için neden uygulama yükleyip herşeye onay vereyim ki ararlarsa açarım ilgimi çekmesse kapatırım nedir yani çok mu zor telefonu açmak

  • xamaximax kullanıcısına yanıt

    Android One telefonlarda varsayılan telefon uygulaması bu.Yani android one telefonlar için iyi bir gelişme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletlerin yapacağı işleri google yapıyor. sonra haliyle devletlere gerek kalmayacak vaziyete getirince zaten devlet kalmayacak. eskiden bakardım 90lar network iyi para kazandırırdı yani iletişim iletişim tekeli ise devletteydi işte iletişim şimdi googleda ve diğerlerinde bunlar devletle ortak hatta devletlerin sonunu getirecek şimdi kimse görmeyebilir (sessizce büyüyorlar) anlamayabilir madem öyle baştan beri adam gibi devlet olsaydın. Bu bir çeşit dijital devrim. Nasıl bir otobus şöförü korkuyorsa otonom şöförden işinden olacak diye gün gelecek devletlerde korkmaya başlayacak. Bence daha önce korkmalılardı. İş işten çoktan geçti. Aslında bunlar şuan hem bu devlerin iş birlikçisi bir yandan da devlet yönetiyor gözüküyorlar. Bulunduğumuz zaman içerisinde sömürüldüğümüzle kalıyoruz. Akış devam ediyor... // Anlayan anlamıştır bile...

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Google demek amerikan devleti demek zaten, gözünüzde çok büyütmeyin bir yasağa bakar google'un geleceği, kesersin 10 milyar dolar ceza sıkıyosa yola gelmesin tabii trump buna ne der orası ilişkilere bakar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell de zaten buna benzer bir uygulama var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt

    Zaten gözümüzde büyütmüyoruz kendi dışarıda büyüyor. Yani kontrol bizde değil. Az büyütmekte (olduğundan küçük görmek) tehlikeli. Gelecek vizyonumuz yok. Geleceği okuyup göremez isek (bugün dünlerden oluşur dünü çok iyi bilen inceleyen izleyen yarını otonomik görür bilir az bir değişken payı ile hesaplanabilir) gelecek geldiğinde altımıza döşenen yol hazır olur üstünde kul gibi yürümek kalır. Birilerinin devre şemasında eleman gibi akar gideriz. İşte dinler bile burada devreye giriyor Tanrılık eğitimi verirsen bir topluma başka bir ruh, kul eğitimi verirsen başka bir ruh olur. Biri özünden baş kaldırarak büyüyen bir bitki, diğeri de baş eğmişler topluluğu(sadece dine karşı söylenen kelimelerde baş kaldırırlar). Tanrı yaratıcı-üretici ise, kul yok edici-tüketicidir. ;Birileri yolu çizer birileride içinde yürür ta ki sorgulamaya başlayıncaya kadar. Ben neden yürüyorum, bu yolu kim çizdi? nereye kadar yürüyeceğim? hangi şekilde yürüyorum? yolun içinde yol çizebilirmiyim? yol olmayan yere ulaşıp(teknolojik üst nokta) yol yapabilirmiyim? Yolu farklı görüyoruz cevaptan anladım.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Samsung zaten bunu Google Telefondan kopyaladi. Keşke her marka yapsa gerçekten işe yarar bir özellik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    Peki sence ABD kendi ülkesinin en büyük şirketlerine ceza keser mi yasak koyar mi? Koymaz, hiçbir ülke bunu yapmaz çünkü ülkelerin ekonomisi bu şirketlere bağlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Samsung zaten bunu Google Telefondan kopyaladi. Keşke her marka yapsa gerçekten işe yarar bir özellik

    Samsung Smart Call adı verdiği bu özelliği Hira uygulamasının altyapısını kullanarak sunuyor.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Tamam olabilir ama Samsung'dan önce Google Telefonda bu özellik vardi diyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    onda virüs var

  • Başlık biraz tuhaf.

    "Arayan işletme size 9 taksitle su arıtma satmak için arıyor."

  • renega kullanıcısına yanıt
    7 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.