Şimdi Ara

Gürültü kirliliği yapan bazı araba alarm sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçük mütevazi özel bir hastanenin yanında evim var. Geceleri nöbet tutan ve geceleri acile gelen bazı hasta yakınlarının araçlarında alarm siatemleri var. Bu alarm sitemlerinin bazıları, Arabanın kapılarını her açmada ve her kapamada cik cik, civ civ diye insanı delirten sesler çıkarıyorlar. Hava sıcak olduğu için kapı pencere açık uyuyorum. Haliyle tam uykıya dalıyorum. Heceleri hastaneye Birisi geliyor cik cak, birisi gidiyor cik cak. Çıldıracağım. Genelde de kuş serisi tofaş marka araçlarda mevcut bu alarm sistemleri. Yav kardeşim hırsız sizin arabaya girse ne çalacak. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez derler ya aynen öyle.
    Bşr gün gene tam uyudum. Cik cak alarma sesi. Çıktım balkona baktım hastanede çalışan 25 yaşlarında genç bir hemşir arkadaş. Hasta yok canı sıkılmış galiba. Oturmuşlar dışarıya güvenlik görevlisi ile, alarma basıyo cik cak kapı açılıyor, basıyor cikcak kapanıyor. Zevkine açıp kapatıyor. Alarmı yeni taktırdı galiba sonradan görmüş. Arabası da ilk kasa eski şevrole aveo hb. Ya insan düşünmez mi bu apartmanlarda hasta olur, yaşlı olır, bebek olur, çocuk olur, uykusu gelen olur. İnsanımızda hiç saygı kalmamış. Ya tamam hırsızlardan korunmak için alarm takarsın da kapıların aracın kendi kumandası ile her açıp kapanmasında cik cak sesi nedir ya. Haftada 3-4 gece nöbeti oluyor bu çömezin. Sizce bu çocuğu ikaz etsem muhtemelen kavga çıkacak, düşünceli biri olsa bunu yapmaz zaten, aşağıya inip dövemeli miyim, veya o beni döver bilemiyorum. Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çocukla konuş durumu anlat
    Baktın oralı değil hastaneden yetkili birisiyle görüş evde çocuk var yaşlı var vs biraz sallama da olsa anlat
    Sorun çözülmezse gerekli yerlere başvuruda bulunacağını belirt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatlı söz, yılanı deliğinden çıkarır. Nezaket çerçevesinde uyarın, yükselirse de "ben uyardım, yarın biri canını yakarsa karışmam" diyip çekip gidin. Hastane görevlisi olduğu için mevzuyu eğip büküp "sağlık personeline saldırdı" diye yarın haberlerde sizi görmek istemeyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuşurken özellikle HEMŞİRE diye hitap et. hemşir diye bir kelime yok, onu hemşirelik kadın mesleği olduğunu bile bile okuyan ama kendine yediremeyen erkekler uydurdu. benim evin yakınında da hastane var ama araç girişi öbür taraftan olunca pek ses olmuyor. sürekli ses rahatsız eder git konuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.