Şimdi Ara

Yeni Hyundai i10 N Line, İzmit'te üretim bandına çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hyundai, A segmentindeki başarılı modeli i10’a yepyeni bir versiyon daha ekledi. İlk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan i10 N Line, İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilmeye başlandı. A segmentine farklı bir bakış açısı getirecek olan i10 N line, standart versiyonu gibi 40’tan fazla ülkeye ihraç edilecek.



    Yeni i10 N Line, dinamik N Line donanım seviyesiyle donatılmış dördüncü Hyundai modeli olarak dikkat çekiyor. Hyundai’nin yüksek performanslı N otomobillerinden ilham alan N Line versiyonları, sportif dış ve iç tasarım özellikleriyle marka kimliğine katkıda bulunuyor. Hyundai i10 N Line’ın ön ve arka tamponlarında yer alan tasarım değişiklikleri ilk bakışta fark ediliyor.



    Ayrıca Bkz.UKOME, İBB'nin Uber benzeri taksi projesini kabul etmedi



    Yatay şekilde konumlandırılan LED gündüz sürüş farları, parlak siyah ön ızgara, kırmızı tampon şeritleri ve N Line amblemi, yeni i10 N Line’ın ön kısmındaki sportif öğeler. Arka tamponda ise üzeri kırmızı şeritli difüzör ve çift çıkışlı son susturucu bulunuyor. 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar dış görünümü tamamlarken, içerideyse N logolu direksiyon simidi, vites topuzu, kırmızı havalandırma ızgaraları ve metal pedallar dikkat çekiyor.



    Yeni Hyundai i10 N Line’ın kaputu altında 100 beygirlik 1.0 litre Turbo GDi benzinli ünite bulunuyor. Bunun yanı sıra 84 beygirlik 1.2 MPi atmosferik ünite de seçenekler arasında. Yeni i10 N Line, kısa süre içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak. Türkiye’de satışıyla ilgili çalışmalar da sürüyor.








  • çirkin

  • nikony kullanıcısına yanıt

    bence çok güzel. buna bir de 1.6 dizel üniteyi koyacaksın, çok güzel şaka makinası olurdu.

  • N Line bak iki krom çıta bi difüzör bi de 16 jant.Düz boru olmadıktan sonra son susturucu iptal olsa ne olur o motorla

    Koy baba şuna adam gibi bi motor, yap 3 kapılık versiyonunu şu devirde ikinci 106 GTI vakası olur adam gibi bi fiyatla.En kötü 3 kapı Corsa C olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmak yok devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de üretilen araç ilk olarak Türkiye'de yola çıkamıyor. İronik...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    Türkiye'de üretilen araç ilk olarak Türkiye'de yola çıkamıyor. İronik...

    Bu ülke önce aç karnını doyursun

    Önce asgari ücretli haftada dolu dolu bir et yesin ondan sonra Türkiyede üretilir.

    Öyle 200 gram kıymaya 2 kilo patates koyup biz et yiyoh yeah demeyle olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

    N Line bak iki krom çıta bi difüzör bi de 16 jant.Düz boru olmadıktan sonra son susturucu iptal olsa ne olur o motorla

    Koy baba şuna adam gibi bi motor, yap 3 kapılık versiyonunu şu devirde ikinci 106 GTI vakası olur adam gibi bi fiyatla.En kötü 3 kapı Corsa C olur

    Adı üstünde N-Line, focus st line olunca nasıl donanımsal değişiklik görsel değişiklik oluyor bu da öyle. VW R-Line da aynı şekilde bunun gibi. İ10 N gelirse dediğiniz gibi gelir. Performans versiyonu değil bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkalı 1 ayı geçti Almanya ve Fransaya yollandı bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli olsa daha iyidi.

  • Şurada garip bir şekilde Ülkedeki hayat pahalılığından gönderme yapanların genelinde en az 100 bin TL'lik arabası ve 3 bin TL'lik telefonu var ve şuan indirimli kredi için çırpınıp suv otomobil derdinde ayrıca İPhone 12 yi beklediği kesin, ama gel görki hayat pahalı diye caka satarlar devlete bunlar eğer doğru olsaydı araba, ev, telefon bilgisayar gibi araçlar bugün satılmaz satanlarda devlette mutlaka çözüm oluşturmaya mecbur kalırdı! ama durum ortada satışlar tıkırında nasılsa gösterişi desinleri sevenlerin faize girmede manevi inancı unutmuş, katlamalı 10 yıl borç ödemede mahsur görmüyor, evlerin üzerine indirimli faizin katkatını çakan müteahhitlere sat diye sıraya girilmiş, her ay döviz yatayda gittiği halde düzenli şekilde ayda 2 kez zam vuran otomobiller için sıradalar, her ay yeni telefon değiştireyim diye yırtınılıyorsa kimsenin ağlamaya hakkı yok, basit bir tepki verip bir 6 ay ev, araba, bilgisayar, telefon alınmasın bakın fiyatlar nasıl düşüyor!!! ama bunu yapmak nefislerine ağır geldiği için en kolayı siyasi görüşüne uymadığı için saldırın siz..





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bende ne araba var, ne ev var, ne anadan babadan kalma bir şey. Telefonum huwaei 2017 p9 lite. Ayrıca benim çevremde zengin adamlarda var da hiç kimse her ay telefon değiştirdiğini görmedim hocam...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.