Şimdi Ara

Windows 10 - Ekranın alt köşesinde birden beliren beyaz bölge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 - Ekranın alt köşesinde birden beliren beyaz bölge

    Resimde de açıkça görebileceğiniz gibi bu arkadaş arada sırada , zaman belirtmek gerekirse haftada 1 falan ortaya çıkıyor , genellikle oyun oynarken değil de masaüstünde/youtube da falan takılırken zuhur ediyor çözümü aslında basit , sistemi yeniden başlatmak ortadan kalkması için yeterli oluyor tabi anlamsız şekilde belirsiz bir zamanda tekrar ortaya çıkana kadar...

    İnanılmaz ender görülen bir durum olacak ki o kadar aramama rağmen aynı sorunu bulamadım , aynı veya benzer sorunu yaşamış ya da konu hakkında fikri olan arkadaşlar yorumlarla destek olursa hep birlikte aydınlanmış oluruz , sağlıklı günler dilerim.








  • Hocam normalde orada , "Windowsu etkinleştirmek için ürün anahtarınızı girin" şeklinde anahtarsız windows 10 kullananlar için oyunda filmde vs hep orada duran bir yazı var. Tahminimce kullanmakta olduğunuz windowsta bunun giderilmesini sağlamak için yapılan yarım yamalak bir çözüm bu duruma sebebiyet vermiş olabilir.(kısaca kullandığınız windows korsan ise buna el atan kişiler böyle eksik bir yönteme başvurmuş olabilrler). Aklıma başka mantıklı bir çözüm gelmiyor. Umarım sorununuz çözülür .
  • Sanmıyorum dostum , kullandığım Windows orijinal diskli , sadece Windows değil en çöp uygulamayı bile elimden geldiğince korsan kullanmıyorum , yorumun için teşekkürler , Windows un saçmalıklarından biri işte ancak sebebi ne , yorumları bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.