Şimdi Ara

Sözde Devreden Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 3 ay önce faturasız hattımda 12 ay taahhütlü bir paket teklif ettiler ilk üç ay cayma bedeli yok sonra 12 ay taahhüt şeklinde. Bana söylenen kullanılmayan içeriğin sonraki aya devriydi. Ancak durum sadece bir söz yanıltmasıydı. Örneğin bu ay 100dk arttı bunu sonraki aya devrediyor doğru ancak sonraki ay beklenenin aksine önce devredeni değil, o ayın paketini kullanıyor dolayısıyla aslında ikinci ay paketinizi bitirmezseniz önceki aydan gelenin bir anlamı olmuyor. Neyse bunu fark etmem biraz zaman aldı ama 3 ay dolmadan paket iptali için aradım. Neden iptal etmek istediğimi açıklayınca gerçekten benim istediğim şekilde devreden “ Devreden Uyumlu 3 Avantaj” paketine geçebileceğimi söylediler. İlgili arkadaşa örnekle açıklayarak sorduğumda dahi evet öyle olacak demesine rağmen halen durum aynı. Bu iş her pakette böyle mi? Devreden lafı sadece bir düzmece mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benimde devreden paket aynı anlattığın şekilde ilerliyor devretme olayı.
  • Sözde devreden gerçekte bi işe yaramıyor


    Aynı şey internet paketlerinde de mevcut hediye aylık paket olursa günlük paket boşa gidiyor harcama önce hediyeden düşüyor .

    Benim süreç şikayette kurum incelemesinde bakalım ne cevap verecekler bunun için bana ekstradan 11 gb tanımladılar sus payı olarak ama düzelttireceğim sistemi kafaya koydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam inanmak başarmanın yarısıdır.

    Yaptığın geri bildirimler ile Türk Telekom'u adım adım zirveye çıkaran kişisin. İnanıyorum ki bu konuda Vodafone'un hakkından geleceksin. Vodafone kiminle dans ettiğinin farkında değil.

    Selam ve dua ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.