Şimdi Ara

Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    Est. Ama yeni sistem sanki daha eğlenceli. Bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AHHHHAHHAHA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dykna -- 18 Kasım 2020; 7:3:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nostalji16

    Private serverda 1 hafta zor duruyo adamlar kaçıyor

    Bu server kısacası tutmaz eski hevesle oynayan o kemik kadrolar çoktan saldı oyunu,artık donate peşinde koşan o server bu server benim dolaşan kitle var.

    1k silk 250 lira ateş pahası,oyun isro files olacağından crack mbot,sbot çalışmaz,temizinden 40-50 lirada bot alacaksın...

    Benim görüşüm çok fazla sıkılan oyuncu olucak ve uzun süreli rekabet olmayacagı için birkaç ay içerisinde sönük bir servera dönüşecek.
    Private serverlar hiç bir zaman iSro kalitesinde olmadı. Spidermanlar, pikaçular havalarda uçuşuyor. Çocuk oyununa çevirdiler. Buradan neden kaçmayasın ki?

    iSroyu ticarete döken kitleye bende katılıyorum. Yabancı alıcı bulan yapışıyor. Sadece gold parti kasıyor char bile dizmiyorlar.

    Fakat katılmadığım nokta şu. 250 tl 1k silk nasıl ateş pahası olabiliyor? Ben bu oyunu 2006 dan beri oynuyorum. Silk fiyatı hiç bir zaman değişmedi. Hep 100$ dı 1k silk. Dolar değer kazandıkça bize pahalı gelmeye başladı bu ikisi hep karıştırılıyor. Bu Joymax'ın yaptığı birşey değil. He ne yapabilirdi? Türkiye'ye veya diğer ülkere sabit bir kur uygulayabilir miydi? Evet bunu yapabilirdi. O büyük bir kitleyi oyundan soğuttu. Ama 250TL 1k silk makuldur. Bundan daha ucuzu zaten xSrodur, Ysrodur, CehennemSrodur. Adamlar iyi veya kötü emek ve ciddi meblalar karşılığı Joymax'la bir ortaklık başlatmış. Ne yapsaydı privateler gibi gidip 50 tlye 1k silk mi verseydi? Free silk, Free bot mu yapsaydı? Bu dediğiniz emeğe saygısızlık.

    Bot fiyatına gelincede 2 kahve içsen zaten 50TL. Malesef hayat böyle artık. Bu benimde hoşuma gitmiyor. Ama yapacak birşey yok. Bu oyunun yaş ortalaması çok yüksek artık. Ciddi anlamda oynayan herkes iş güç, çoluk çocuk sahibi zaten. Bota aylık 50 Lira vermekte koymaz diye düşünüyorum bu insanlara. Bence ne istediğimize bakıp fiyatları vb. şeyleri ona göre yorumlamamız lazım.

    Yanlış anlaşılmasın fakat günümüzde pay2win olmayan hiçbir mmorpg oyunu yok. Bu tarz oyunlar Premium vb. takviyeler gerektirir. Aksi takdirde geri kalınır. Sadece Sroya özel bi durumda değil bu. saçma sapan mobil oyunlar bile okey 101 bilmem ne bile çip, coin satarak dünya para kaldırıyorken bu tarz bişeyin bedava sunulmasını beklememeli kimse.

    Ben hala daha iSro oynayan biri olarak çok umutlu değilim. Ama emeğe saygı duyuyorum. Ve oyuna şans vermeyi düşünüyorum. Yeni bi mekan açılınca, pazarda yeni bi pazarcı tezgah açarsa siftah niyetine gider gönlünden ne koparsa ateşlersin. O misal. Beğenirsek ne ala.

    Hayırlı günler olsun.




  • Şu an açık beta açıldı, oyunu kurup girin pvp falan atalım.
  • aylık 250 tl harcayağıma gidip wow oynarım hocam , tr de serverlar ucuz elemanlar daha ucuz . 1 k silk için 250 tl çok para hele bu ekonomide . hadi kolay gelsin . siz bu oyunu oynamazsanız eğer onlarda silk fiyatlarını düşürmek zoruunda kalacaklar nokta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

    Herkese selamlar,

    Arkadaşlar şimdi bir şeye açıklık getirelim. Kimse eski günlerdeki gibi bir oyun beklemesin. Eski tadı yakalamak çok zor, ancak muhabbet konusunda bir şey diyemem. Benim gibi sırf muhabbet etmek, hal hatır sormak için bile oyuna girenler olacaktır. (*)

    Oyunu eskiden bu kadar insan tam anlamıyla bilmezdi. Private serverlarda gerçekten insanlar oyunu tam anlamıyla çözdü ve build konusunda baya bi bilgi sahibi oldular. O nedenle eskisinden daha fazla rekabet olacağını unutmayalım. (**)

    Şahsen ben oyuna başlayacağım ve bütün dikkatimi vereceğim. Yıllar sonra hasret kaldığımız orijinal bir yapım tekrar karşımızda. Oyunun alt yapı ekibinin Joymax'a ait olduğunu hatırlatmakta fayda var. GameGami firmasının sadece oyunu pazarlama ve öneri şikayetleri alma konusunda görevli olduğunu unutmayın. O yüzden oyun gerçekten şeffaf ve eşit olacak.

    Silk fiyatı konusuna gelecek olursak, ben fiyatları gayet normal karşıladım. Günümüz kuruna bakarsak uygun bile denilebilir. Yanlış hesaplama yapmadıysam eğer, Premium+pet+devil 130 liraya gelecek. Gayet uygun. (unutmayın günümüz kur'una göre hesaplama yapıyorum) (*)

    Betaya katılan youtuberlardan bir kaçının canlı yanına katıldım ve oyunda gerçekten level kasmanın zor olduğunu gördüm. Bunu sevdim çünkü ben zoru severim.

    - ve + yönlerine gelecek olursak,

    + yönleri;


    + Firmanın gerçekten oyun içinde şeffaf olacağı gerçeği ve oyuncuların istekleri doğrultusunda yol almaları,
    + Silk fiyatının isro'ya göre çok daha uygun olması,
    + Oyunun tamamen şu anki isro'nun aynısı olması (private serverlardan bir farkı olsun ama değil mi?)
    + Oyunun 90 cap başlaması, bu konuda hemfikir olmayanlar olabilir ancak bu olayı gerçekten çok beğendim. Zira, eu olunca gerçekten eşitlik olmuyor. (- yönünü de aşağıya yazacağım)
    + Oyunun içinde makro bot olması (sanırım bu şekilde %50 exp alabiliyorsunuz. Elle kasınca %100 exp alıyorsunuz burada tam emin değilim. Sbot en kısa zamanda uygun versiyonunu çıkaracaktır. Denildiği üzere MBOT crack en son sürümü kullanılıyormuş.)
    + 1 pc 2 ip limit olması güzelliği,

    - yönleri;

    - Kesinlikle web sitesi. Çok amatör geldi hem de çook. Daha profesyonel bir websitesi beklerdim.
    - Yönetim ekibinden ilk başta sadece ortadoğuya açık olacağı haberi gelmişti, ancak daha sonra bütün ülkelerin oyuna girebileceğini söylediler. Bu gerçekten çok canımı sıktı.
    - Server kapasitesi 3500 olması.
    - Beta yayınlarından gördüğüm kadarıyla mob spawn'ın çok az olması. (düzelmişlerdir umarım)
    - Server sayısının çok az olması (10 server ile başlanması çok daha iyi olabilirdi, madem bütün avrupaya açacaksın.)
    - Oyuna girerken herhangi pet vs verilmemesi. İsro'da bile şu an sıfırdan başladığımızda veriliyor. (pet,devil,reverse 7 günlük olsa bile iş görüyor)
    - Fellow petlerin magicpop'da alınabilinmesi. Private serverdaki izlenimime göre gerçekten takım savaşlarında çok rahatsız ediyor.
    - Job sisteminin yeni sistem olması, ticket job sistemi gerçekten çok can sıkıcı.
    - Oyunun tamamen Türkçe olması. Şahsen International bir dil beklerdim.
    - Build sisteminin eskisi gibi olması gerekirdi, neredeyse herkes aynı build olacak. (force sistemini tam anlayamadım bilen varsa anlatabilirse iyi olur)

    Şu an bunları söyleyebilirim, aklıma geldikçe editleyeceğim.

    velhasıl kelam, oyun daha yeni ve bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. Hep birlikte destek olalım.

    İsmet yukarıda yazdı bende ekleyeyim, discord'a herkesi bekliyorum. Donanımhaber olarak bir guild kuralım ve bir serverda başlayalım. Discordda 5 serverdan birine başlamak için bir anket yapacağız. Bekleriz..

    Discord:https://discord.com/invite/UfVS7EJ
    Yanlışlar var Önder.

    1-Oyun şu anda 90 ch olarak açılmasına rağmen eu ırkı gelecek sürekli only ch devam etmeyecek.Bunu ya 90 levelde eu updatesi yaparlar ya da 100 de falan getirirler.Kesin gelecek hatta vakti de belli ama açıklamadı Zeyd.

    2-Oyun içi makro bot aynı ex 301 silk harcayıp vip olduğun zaman kullanabiliyorsun.Crack bot olayı söz konusu değil.Ph bot ve sbot şu anda çalışıyor sürümler çıktı.Eskiden olduğu gibi paralı tabi botlar.Privatedeki mbot crack olayını unutun.

    3-Pc limit olmaması proxyci gold bot parti kasanların önünü açıyor.Ben yakalanacaklarını da düşünmüyorum şahsen yapan yine yapacak.

    Ben de kendi görüşlerimi söylemek istersem;

    Oyunun grafikleri falan bana bir akıcı geldi.Privatelerdeki o sanki kasılma gibi bazen hatalar alma gibi abuk subuk grafik hataları yok.

    Level kasma işi şu anda ölüm gibi gözüküyor.Slotlarda canavar yok ve çok fazla player var.

    Magic popa pandora falan koymuşlar para basan adamlar çatır çatır bunlarla kasacak.Bu adamlar belki 1 ayda 90 olacak sen 5 ay uğraşacaksın slotlarda.

    Job sistemi yeni değişik iyi güzel ama f10 da silkle sanırım job item yapabilmek için veya artı basbailmek için bazı taşlar satılıyor.Direk pay to win olmuş.

    Res scroll oyunun belki de en kötü diğer şeyi.

    Ve en kötüsüne geliyorum.Skill sistemi.Ne dual char yapabilirsin ne force str.Buildler belli.Fire verince lightla cold da uplanıyor ve bir de silah açabiliyorsun.Force açacaksan ya el yakmasız str olcan ya da sadece nuke atan int olacaksın.Yani bilmiyorum gerçekten o eski ruh yok oyunda.Ben açıkçası başlamayı düşünmüyorum.Fiyatlar bence uygun ama bu adam Türkiye diye yola çıkıp serverı tüm dünyaya açtık diyince uygun olmasının bir anlamı da kalmıyor.Avrupa'ya d aynı fiyattan satacaksa adam 9 kat değerli parasıyla çatır çatır çekecek silkleri.

    Ben para kazanmasınlar demiyorum f10 da tabiki de satacak adam ama oyun içi dengeleri çok etkilemeyen şeyler satılsın bari.

    Skill sistemi fiyasko.Level kasma olayı fiyasko.Oyunda pek etkinlik de yok gibi millet level kasıp 1 ay pvp atar sonra salar oyunu.İlk açılışta kalabalık olacak ama bu sistemle açılırsa eğer 3 aydan sonra bence eski rağbeti görmeyecek.




  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Skill konusunu tam anlayamadım. 10 yıl sonra geri dönüp cold+light+heukseal spear bi nuke yapacam ama değişecek yada dezavantaj sağlayacak şey nedir tam anlayamadım fire verince cold ta uplanıyor demişsin ya açıklarsan sevinirim.
  • Bugün hazır açık beta bir yükleyim dedim. Karşıma çıkan şey şu:

    Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00)

    biliyorum aşmanın yolları var ama kendisine "RESMİ" diyen bir sitenin ve firmanın sitesinin böyle mimlenmesi beni bir ayar etti.

    Valla Isro'dan devam :)
  • Sadece bu olsa iyi. Clientte trojan var. Resmen trojan yani defender iftira atacak hali yok.

    Hadi bunları kabul ettin girdin oyuna diyelim. Oyun beş para etmez. Eski sistemden hiç bir şey yok. Yeni sistemin de yarısını almışlar diğer yarısını silmişler. Bir sürü bug, deli gibi lag. Aman abim benden uzak olsun. Oynamaya değecek bir oyun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafiften saldırılar başladı , private ler son şakalarını yapıyor , clientte sıkıntı yok bu arada dünyanın en iyi antivirus yazılımlarından biri olan "Bitdefender" ile tarandı , bakalım kaderi nasıl olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Eylül 2020; 22:23:58 >
  • Valla yalan yok, oyunu özledim, gamegami adam etti oyunu etti etmedi oynamam.
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle mastery 180 olmuş.Yani 2 ayrı şey verebiliyorsunuz.

    Güç adı altında fire cold light yapmışlar.Mesela sen fire ı level 10 upladığında otomatikman light ve cold da 10 level oluyor.Mastery de 10 gidiyor.Silahlar bicheon/heuksal/pacheon herbiri ayrı mastery ve force de ayrı mastery oluyor.Force açmak istedin mesela 90 mastery ona gitti el yakmasız char oynayamayacağın için güçe veriyorsun yani fire light cold force oluyorsun.Bu da ancak int charla mümkün ki nuke bari atabilesin.Zaten yeni pill gelmiş bütün zehirleri siliyormuş sürekli.

    Şimdi hangi build olursanız olun force diye birşey yok oyunda.Herkes light cold fire olarak oynayacak.Str ya da int olursun senin kendi tercihin.Dual build yapamıyorsunuz mesela.Eskisi gibi mastery 300 olayı tamamen kaldırılmış.

    Anlatabilmişimdir umarım.İşin özeti sen fire cold light mecburen olacaksın.Yanına heuksal ,pacheon ya da bicheon açacaksın.
  • Kapalı Beta'nın ilk haftasını aktif olarak oynadım, 58'e kadar kastık arkadaşlarla full pandora & monster scroll kullanarak 1 haftada geldik. Henüz 2. hafta'ya katılmadım.

    Hepinizin malumu üzere oyunun çekici olacak tarafları şöyle olacak bana göre, oyuncu sayısı ve aktifliği, silk fiyatının nispeten uygun olması; burayı açmak gerekirse sro ezelden beri silkle dönen bir oyun joymax artık son aşamada magic pop ve yeni job sistemiyle kazancını garantiye almak istemiş, 90 cap için konuşuyorum, daha ileride gelecek proof vs de aynı mantıkta olacak. Privatelerden bezmiş oyuncu kitlesine kaliteli ve uzun ömürlü oyun sunmak. iSro'da nasıldı hepimiz hardcore kasmıyorduk, eğlenmeye giriyorduk, itemlerimiz de mükemmel değildi ama ekipçe keyif almaya çalışıyorduk, şimdi geldiğimiz noktada privatelerin bizi alıştırdığı bir oyun mentalitesi var, 1/2 hafta hardcore kas itemleri blueları ayarla 3.haftada oyunu bırak. Şimdi bu açıdan bakınca ve exp rateyi de test etmiş olarak, kasılma hızı bünyelere ağır gelebilir fakat en başta dediğim gibi her şey max yapılacak kafasından çıkıp eğlenmeye bakarsak keyif alınabilir oyundan.

    Burada da devreye p2w dengesi giriyor, max sun itemlerin yerden düşmesi bir tık dengeleme yapacak oyuna gibi görünüyor, silkle açılacak fark da magic pop ile çıkan gdf ve s devil olur ayrıca gene silkin bir nebze etkisi olduğu job set yapma olayı. Tahminlerime göre bizim betada kastığımız gibi resmi açılışta magic pop oynayıp pandora / ms çıkarıp kasacak çok party olacak, bunlar oyunda nasıl fark yaratabilir, kısa vadede lvl ve job lvl kasarlar kervanlarını çekip job setlerini hazırlarlar ve kalenin sahibi olurlar. Bu senaryoda benim sadece pre almış geriden gelen dostlarım ne yapacak, 2 ay olur 3 ay olur 4 ay olur 90 oluruz da oyunu nerede yakalayağız orası belirsiz, bu oyuna yeni güncellemeler ne sıklıkla gelecek o da belirsiz, tam 90a kasıp sun düşürmeye çalışıp job seti yaparken hop 100 cap veya eu gelirse yine dengeler bozulur. Neden böyle diyorum JC Planet 90 cap oyunlarına kısa vadede güncellemeler geldi çünkü. 3 ayda 90'dan 100e çıkarıyorlar serverı mesela (rhea).

    Karışık bir yazı oldu ama sonuç olarak 140 cape kadar update gelebilecek potansiyelde tek bir client var o da bu, yani elimizdeki en garanti oyun tarzı bu eğer silkroad'ı gerçekten özlemiş yeniden oynamak istiyorsanız sağlam ve tek seçenek, gerçekçi olarak da en uygun silk fiyatlı (göreceli) official sro bu olacak. Yani ben açıkçası ekibin beta sonrası kendi değerlendirmelerini bekliyorum, fikirlerinde herhangi bir değişiklik olacak mı vs. Kendi fikrime gelirsek şuan için benim param ve vaktim bu oyuna yetmeyebilir, yani değmeyeceğini düşünüyorum ara ara, steam'e aşinayız hepimiz hangimiz her ay 90tl'lik oyun alıyor ki charın mininmum gereksinimi pre 75tl ayrıca bot parası var 15tl etti 90 tl aylık gider. Beta'da zevk almadım mı gayet aldım, 42'de kervan çektim, 52'de pvp yaptım, her level'in ayrı tadını aldım. Yani büyük ihtimal 1-2 Ay denerim ve gidişata bakarım çok vakit ve para alacağını düşünürsem yapacak bir şey yok aldığım keyif bana yeter deyip bırakırım. Umarım beni yanıltır oyun.

    Dostlara selam, iyi forumlar :)




  • Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    Selamlar Önder, Yaşar düzeltmiş ben de düzelteyim biraz :)

    Makrobot herkesein kullanımında olmayacak maalesef çok da işlevli değil çünkü kendi gidip gelmiyor, reverse, res scroll ve repair hammer kullanıyor bunları kullanırsan da zaten towna gitmene gerek kalmıyor, zenginler için biçilmiş kaftan :D Ama maalesef sorunları var, pandora box ve flowerları seçiyor ve takılıyor bot, çalışan diğer paralı botlarda böyle bir problem yok. SBOT ve PHBOT forumlarında TRSRO için çalışan test sürümleri yayınladı, üyeliği olan arkadaşlar deneyebilir, neredeyse sorunsuz, başka da aktif bot sitesi yok zaten. MBOT crack malesef vsro files'a göre programlanmıştı zamanında, en azından kırılan versiyonu öyle, yani vsro harici hiçbir oyunda çalışmaz ki burada da çalışmaz. Ayrıca makrobotun expe bir etkisi yok standart.

    IP limiti maalesef bazıları kolayca aşabiliyor o yüzden privatelerde özel kodlanmış pc limit dll'leri oluyordu, burada umarım proxy kullananları aktif yakalayacak bir sistem kurarlar.

    EPVP'de oyunu ingilizce yapan cfg paylaşılmış bile dünyanın her yerinden oyunculara hazır olmalıyız :D

    Fellow Petler resmi açılışta olmayacak diye açıkladılar diye hatırlıyorum.

    Ayrıca oyunda union pt sistemi de var pek nasıl bir etkisi olduğunu anlamasam da güzel bir deneyimdi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 30 Eylül 2020; 2:27:41 >




  • @Zendagi Migzara

    Engin çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Makro bot konusuna gelirsem eğer, sailorda bu durum vardı premium yoktu bende %50 exp geliyordu belki de megamax onu düzeltmiş olabilir aydınlattığınız için teşekkür ederim.

    MBOT crack konusuna geleceksem eğer, canlı yayın yapan biri vardı o söylemişti ondan duydum. Çalışıyor demişti. Yanlış bilgi vermiş demek ki.

    Oyunun sadece Türkçe ve Arapça olması kadar saçma bir şey yok zaten. Biz oyuna ingilizce alıştık. Oyunda gerçekten bazı şeyleri algılamakta sorun yaşadım Türkçe olmasına rağmen. Acilen İngilizce getirilmeli.

    Peki senin tahminine göre kaç ayda 90 lv oluruz?

    @Lemans

    Deli yaşar sana gelelim
    CH konusunda gerçekten hoşuna gitmeyen bir kitle var haklı da buluyorum. Bana kalırsa sade CH olması güzel ama, başka bir server açabilirlerdi EU/CH bazında. Nasıl bunu düşünemiyorlar aklım almıyor cidden.


    Res scroll kesinlikle kaldırılmalı bunun için ticket attım ancak dikkate alırlar mı hiç sanmıyorum

    Genel itibariyle oyunu beğendim. Eksikleri var ancak yine de hiç yoktan iyidir. Uzun zamandır böyle bir şey bekliyoruz zaten. Şu an can sıkıntısından oynamadığım, tecrübe edinmediğim oyun yok neredeyse. Hiçbirine ısınamadım gitti. Kanımıza işlenmiş bu illet. Dönüp dolaşıp geri dönüyoruz. Uzun vadeli başlayacağım kesin.




  • Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa da only ch en mükemmeli ama 90 cap ch clientini olduğu gibi veren joymax sence 1-2 server için eu-ch yapmakla uğraşır mı? :D

    2007-2008 PVP videolarını falan seyrediyorum ya oyun gerçekten efsaneydi.Şimdi sanki herkes robotlaştırılmış gibi tekdüze skill sistemi var.Gerçekten çok saçma oyuna 130 levelde falan gelen skill sistemini 90 capa gömmüşler yazık.

    Siz bir oynayın havayı soluyun sonra beni onglarda sp farm kasarsınız
  • Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00)

    bu hatayı aldım ve çalıştırmaktan korktum ilk önce setuplarına yayıncı olarak doğrulasınlar kendilerini.
  • Bugün gelen bazı yamalar,

    [Yama Listesi]

    1.Hata Düzeltmeleri

    *Magic Pop’ta tespit edilen bazı yazım hataları düzeltildi.
    *Magic Pop’ta yer alan 8 Derece Güneş Mührü eşyalar kaldırıldı.
    *Magic Pop’ta yer alan 9 Derece tüm mühür eşyaları kaldırıldı.
    *Magic Pop’tan verilen bazı ödüller kaldırıldı. (Pandora Box, Monster Sc. Skill Point Sc.)
    *Berserker Skin Change eşyasında yaşanan sorun düzeltildi.
    *Makro Bot’un otomatik olarak çiçekleri hedef alma hatası düzeltildi.
    *Makro Bot üzerinde yer alan eksik açıklamalar düzeltildi.
    *Donwhang bölgesinde bulunan hatalı ağaç figürü düzeltildi.
    *Kale Savaşlarında tespit edilen bazı hatalar düzeltildi.
    *Sonsuzluk Arenası seviyeleri ayarlandı.
    *Gri kurt eşyası 1.000.000 altın karşılığında Ahır Sorumlularına eklendi.
    *Arena Eşya Sorumlusu kaldırıldı.
    *Destruction Rondo’nun NPC satış ücreti düzeltildi.
    *Kidemonas’ın belirme hatası düzeltildi.
    *Eşya mağazasında yer alan bazı yazım hataları düzenlendi.




  • Dün bahsettiğim pandora & ms kaldırılmış, iyi oldu bana göre, aç gözlü bir firma olsalar büyük gelir kapısı olacağından açık bırakabilirlerdi. İyi gidiyor bence şimdilik. S Devil 90 cap için gerekli mi o konuda hala emin olamadım, özellikle block yeme olayı kötü etkiliyor pvpleri. Bu arada gözden kaçan bir nokta var, res scrolların hala oyunda olması, savaş'ı ve job'u kötü etkiler.

    Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 30 Eylül 2020; 16:16:21 >




  • TR Silkroad yapıcağım tek şey şuan için , char aç sonra job seç ve exit , bunun nedeni silk fiyatları pahallı 250 TL 1100 Silk TR şartlarında extreme uçuk , 100 TL civarı olması gerekiyor max , ek olarak kasma sistemi falan zor olucak deniliyor kimsenin zamanı yok bot vs. zımbırtılarla uğraşmaya kimse sistemini bu oyuna dedicate edemez elle kasma çerçevesinde ex/sp oranları ayarlanıcak artık kaç X olur bakılır , yeni job sistemi rezil birşey herkesin bildiği üzere , oyunda sürdürülebilirliği arttırmak için ............ joymax çok yanlış bir mekaniği bozdu , bunun yerine bir pvp bölgesi yapılabilirdi , thief ve hunter ların savaştığı , buna bağlı bir rank sistemi ve buna bağlı ödüller vs.. veya tümden hunter ve thief bir kenara koyup farklı birşey yapılabilirdi , yabancı oyuncularada açık olucağı belirtiliyor bu arkadaşlara USD bazında fatura kesilirse çok iyi olur denge açısından örneğin TR kullanıcısı 1100 Silk 100 TL ödüyorsa bu arkadaş 100 USD ödesin ve denge sağlansın aksi halde adam gelip 50K silk çekip devam edicek , oyun ellerinde patlasın istemiyorlar ise bu değişikliklerin olması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 2 Ekim 2020; 11:34:33 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.