Şimdi Ara

SWF DOSYASINI BAŞKA BİR VİDEO FORMATINA ÇEVİREMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SWF DOSYASINI BAŞKA BİR VİDEO FORMATINA ÇEVİREMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

    Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Aşağıda linkte koyduğum swf uzantılı videoyu bir türlü mp4e sorunsuz bir şekilde çeviremiyorum. Hep videonun ilk 4 saniyesi çevriliyor gerisi yok. Denemediğim video conventer kalmadı. ThunderSoft Flash to Video Converter, Wondershare UniConverter, Wondershare Video Converter Ultimate, Xilisoft Video Converter Ultimate, Aiseesoft Total Video Converter, Format Factory, Any Video Conventer denediğim programlar. Ayrıca bu programların hepsi son sürüm full lisanslıydı. Birde aşağıda linkteki siteyi de swf yi mp4e çevirmek için denedim ama sonuç alamadım.

    Arkadaşlar sanki bu dosya özellikle üzerinde oynama yapılmasın diye oluşturulmuş gibi geliyor bana. Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi lisanslı full gom player plus ile açtığımda ayrı bir ilerleme çubuğuyla karşılaşıyorum ve oradan ileri geri sarabiliyorum.

    Sizin bu dosyayı mp4e çevirmeyle alakalı başka bir yönteminiz veya bildiğiniz bir program var mı? Yoksa dosyayı şu anki formatıyla olduğu gibi kullanmaya devam etmekten başka bir seçeneğim yok mu?

    https://anyconv.com/tr/swf-to-mp4-donusturucu/

    https://drive.google.com/file/d/1EjxzKpUgUUu1kup1w31A9WtQLWcNW8dN/view



  • Denemeniz gereken programlar video converter'lar değil Sothing SWF Decompiler gibi SWF decompiler/extractor tarzı programlar. Onlarla da olmazsa OBS veya Bandicam gibi bir ekran kaydedicisi ile video olarak kaydedebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.