Şimdi Ara

X beye yada Y hanıma hayırlı olsun ilanları ve gerçekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bilmenizi isterimki normal bir türk vatandaşıyım ve konut sektöründe türlü satış ve pazarlama taktiklerinden birini anlatacağım belki bir çohunuz biliyordur ama yazmaya üşenmiştir belki neyse konuya dönecek olursak adı sahibinden fakat emlakcı ve galerici yumahı olan sitede falan beye hayırlı olsun falan hanıma hayırlı olsun diye ilanlar görüyorsanız bilinki %70 yalan kalan %30 luk kısım doğru fakat orada yazan fiyatla hiç bir ilgisi olmuyor genelde bunu insanlara aaa bak bu fiyatdan evi almışlar yada kiralamışlar buralar demek ki bu fiyatları ediyor dedirtebilmek için yapılan oyunlardır dikkatli olmanızı ve bu son zamanlarda özellikle ev almamanızı tavsiye ediyorum keza en az %30 zam koydular %10 lar filan hikaye.

    İyi günler herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 19 Haziran 2020; 12:54:29 >



  • Sanıyorum pek çok kişi biliyor bu taktiği ama üzerinde durmakta fayda var. Yeni bir emlak balonu oluşturdular güvendiğim bir emlakçı ev almak istiyorsanız acele etmeyin fiyatlara yapılan zamlar geri alınacak kredilerde aynı koşullarda yerinde kalacak dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derin68

    Sanıyorum pek çok kişi biliyor bu taktiği ama üzerinde durmakta fayda var. Yeni bir emlak balonu oluşturdular güvendiğim bir emlakçı ev almak istiyorsanız acele etmeyin fiyatlara yapılan zamlar geri alınacak kredilerde aynı koşullarda yerinde kalacak dedi.
    Bende fiyatların balon olduğunu ancak acelesi olmayanlar harici düşeceğini pek düşünmüyorum.Belli bir süre talep olmayacağı için artmayacak ve düz bir fiyat üzerinden gidecek diye düşünüyorum.Kredi oranları düştü bankaya verilmeyen faiz parası mülk sahiplerine kaldı..Ha kel hasan ha hasan kel gibi bir durum oluştu maalesef.
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle düşücek evler hatta ilk yükselmediği fiyatında altına inicek bunuda göreceksiniz milletde para yok iş korkusu çok her han işden güç den olabilir insanlar ayrıca virüsün 2.ci dalgası gelcek deniyor onun piskolojisi bile yetiyor ağustos ayının son haftasından sonra mecbur düşmeye başlıycak evin değerini attırcak bir durum olmadı kredi faiz oranı düştü alt tarafı yani balon fiyat %90 şuan hepsi ayrıca insanların alım gücü de çok düştü hatta yerlerde ss düşücek.
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim husus sadece Antalya için geçerli.İstanbul yada farklı bir şehir ne düşünür nasıl olur bilmiyorum.Ancak ben yinede fiyatlar artmasada düzlemde olacağı görüşündeyim.Antalya sürekli yerli yabancı göçler alıyor ve yeni konutlar yapılması demek.Yeni konutlar gerek inşaat maliyetlerinin artması gerek arsa paylarının düşmesi (kat karşılığı olan) konut fiyatlarını yukarı çekiyor.Sıfır fiyatı, artınca 2.el fiyatları da artıyor maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 22 Haziran 2020; 15:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Haklısın Antalya özelinde bir şey diyemem fakat hem araba hem konut da bir şeyler yapılmalı bu düzen böyle devam etmez etmemeli 20 yıl bir ev için çok uzun bir süre.
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle ancak serbest piyasa diye herkes işin suyunu çıkarttı maalesef.Devlet eli ile bir çözüm getirilmesi şart ama nasıl bir çözüm olur nasıl bir yöntem kullanılır bilmiyruz tabi.
  • Edit..

    Buna Opsiyonlanmıştır veya kaporası alınmıştır da dahildir bunların çohu fiyat attırma tuzaklarıdır opsiyonlandıysa yada kapora alındıysa ilanı neden kaldırmıyorsun o zaman?

    Cin olmadan adam çarpıyorlar yerinizde olsam hürryet emlak yada altarnatifleri kullanırım sahibinden artık tamamen fiyat attırma ve fiyatlarla oynama plartformu oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.