Şimdi Ara

ABD'den Uygur Türklerine yönelik insan haklar ihlali nedeniyle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD'den Uygur Türklerine yönelik insan haklar ihlali nedeniyle Çinli 9 kuruluşa yaptırım demezlermi adama yenimi farkettin neyse adamlar bahane lazımdı abd rüşveti beğenmedi galiba herkezi bizmi sandı bu Çinliler.




  • abd nin politik adımlarından birisi.

    çin ve hindistanda son günlerde çok ciddi gerilimler yaşanmakda ve abd bunu fırsat bilip birde üstüne pandemi mevzusunu bir şekilde çine yıkmak ,ceza kesmek için adımlarını hızlandırdı.Zaten abd şuan güney çin denizinede ciddi donanma gücü yolladı çini strese sokmak için.

    Düne kadar ne abd nin nede başka bir avrupa ülkesinin uygur türkleri konusunda değil konusu açmak orada yaşananlara tek bir laf dahi etmediler.şuanki mevcut dünya konjüktürü değişeme uğradığından çini köşeye sıkıştıracak her türlü argüman kullanılıyor.Olay hakkaniyet ölçüsünde değil siyaseten uygulanan bir durum.En azından oradaki uygur halkı bir nebze huzura kavuşacaksa bu olumlu bir adımdır.

  • Peygamber soyu kavmi necip kutsal ırk araplar varken neden uygurlara yardım edelim ki? Araplar daha zor durumda araplar daha kutsal daha üstün ırk

  • Bir Trump bir de bizim Reyiz dunyada Uygur Turklerine karsi yapilan eziyetler karsisinda duruyor. Helal olsun! Bizimki sessiz kaliyor bilerek. "Suskunlugum asaletimdendir" misali, bu Sari Lale gibi cikip "Eeey! China!" diye bagirmiyor, tvit atmiyor, yaptirim yasasi cikartmiyor sov yapar gibi. Sessizce tepkisini koyuyor, daha etkili 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.