Şimdi Ara

(YARDIM) Aero One kasada fanlari kapatip açma!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Asagidaki kasayi almayi dusunuyorum. Oyun oynamazken de fanlari kapatmak istiyorum. Kasa fanlari molex + 3 pin.

    https://aerocool.io/product/aero-one-frost/

    Aklimdaki senaryo, asagidakiler gibi kontrolcusu olan bir fan kiti almak, tum fanlari bu kontrolcuye baglamak ve istedigim zaman kumandayla kontrol etmek. Eger mumkunse reset tusunu da kontrolcuye baglayip oradan mod degisimi (acma kapama da olabiliyor modlarda) yapabilmek.

    https://www.gametechpc.com/urun/339_gametech-rgb-kumandali-3x12cm-kasa-fan--3lu-kit-

    https://www.hepsiburada.com/darkflash-cf11-pro-3pin-a-rgb-3x12cm-fan-kit-3-lu-kontrolcu-uzaktan-kumanda-p-HBV00000QX3P9?magaza=GarajOnline

    Ancak alacagim kitlerden cikan kontrolculere kasa fanlarini takabilir miyim, taksam bile kontrol edebilir miyim bilmiyorum. Reset tusuna nasil bu fonksiyonu atayabilirim onu da bilmiyorum. Bu konuda oneri ve yardimlarinizi bekliyorum.

    Fan hizini azaltip arttirmak veya rgb lerle hic ilgilenmiyorum. Anakarta baglayip otomatik veya yazilimsal olarak da kontrol etmekle ilgilenmiyorum. Ya acilsin tam hiz calissin, ya da kapansin ve bunu fiziksel olarak yapayim istiyorum
    Bunu da mumkunse reset tusundan, degilse kumandadan.

    Neler yapabilirim? Simdiden tesekkurler.

    Not: Bu arada cok fazla para harcamak istemiyorum. Zaten bu kasa arti boyle bir fan kitiyle bile butcemi asiyorum. Sonradan takacagim fan veya kontrolcunun cok kaliteli olmasina da gerek yok, isimi gorsun yeter. O yuzden lutfen corsair cm gibi markalarin 500-1000 liralik kit ve kontrolculerini onermeyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkursada -- 18 Haziran 2020; 13:4:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.