Şimdi Ara

Erasmus ve Dil Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle daha önceden bu tarz bir konu açıldımı bilmiyorum biraz dolaştım fakat istediğim şekilde bulamadığım için bu konuyu açmaya karar verdim.

    Ben Sivil Havacılık Ulaştırma Hizmetleri (Önlisans) bölümünde eğitim görmekteyim. 1. Senem (Şu anki dönemim) bitmek üzere finallerimi tamamlamak üzereyim. Erasmus programına katılmak istiyorum fakat şöyle bir durum var İkinci sınıfa geçeceğim ve Erasmus için gereken sınavlara girmedim. Önümüzdeki sene son senem ve bu sene içerisinde sınava girip kazandığım taktirde gidebilmem mümkün mü? Sınava girip bahar dönemi için gidebilmek?

    En önemli konuya gelecek olursak dil seviyemin iyi düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Daha önceden gramer, speaking vs. düzenli bir şekilde çalışmadım ne yazık ki.. ( benim üşengeçliklerimden dolayı :/ ) Ortaokul zamanlarında ingilizce hocamızın gayretleri ve eğlenceli bir hale getirmeleriyle bir takım kelime ezberleme gibi dönemleri oldu. Bu dönemlerde ezberlediğim kelimeleri hemen hemen çoğunu hala hatırlayabiliyorum. İngilizce dizi, film vs. izlerken basit kelimeleri, cümleleri az çok anlayabilir düzeydeyim. Ama otur karşıma konuşalım hiçbir şey yapamayacağımı söyleyebilirim. Veya chat üzerinden yazışalım deseniz bile translate pohpohlamalarıyla ancak :)

    Seviyemi az çok anlatmaya çalıştım. Bu seviyeden Erasmus için hazırlanmaya başlarsam geçerli bir not alabilmem mümkün mü? Ya da ortalama hangi seviyelere gelebilirim? Bana önerebileceğiniz bir tavsiyeniz var mı? ( Nasıl hızlı bir şekilde çalışılıp iyi bir puan elde edebilmek için vs. )

    Yazım hataları vs. olduysa affola biraz hızlı yazmaya çalıştım. Biraz boş yapmış gibi hissediyorum ama tecrübesi olan arkadaşlarımız bilgilerini, tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Merhaba,

    Turk Egitim Vakfi (TEV) ile uzun yillardir universite ogrencilerinin Ingilizce egitimlerinin saglanmasi konusunda calisiyoruz. Asagida bu konuda cikan haberi gorebilirsiniz:https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/istanbul/merkez/tev-berlitz-isbirligi-ikinci-yilini-kutluyor-41163685

    Bircok ogrenci Dunyanin onde gelen universitelerinin Erasmus programlarina gidiyor. Mezuniyey sonrasi ise yuksek lisans ve doktora programlarindan kabul aliyorlar.

    Bu ogrencilerin konusma seviyeleri en azindan Berlitz seviye 6 (upper-intermediate) oluyor.

    Seviye belirleme testini asagidaki linkten cozebilir ve kendi seviyenizi ogrenebilirsiniz.

    https://berlitz-istanbul.com/ingilizce-seviye-tespit-sinavi/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.