Şimdi Ara

Bilirkişi raporu tüketici hakem heyeti hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar cihazım arızalandıginda servise götürdüm, a50 Samsung telefonumu defalarca servise götürdügum halde değişim iade yapmadilar bende thh başvurdum.
    Bilirkişiye teslim ettim. Cihazı 15gune rapor yazılacak thhye ve bu rapor ile %99 kullanıcı hatası diyip bana ödeme yapmazlar diyor mahkemeye 1 avukat girerse giriyor diyor Apple olsa 10 avukat girer diyor telefoncu personel ve benim cihazımin sıkıntısı yavaş çalışma, donma ve arada gri ekran vermesi.tuketici hakem heyetine elektronik ürün cihaz teslim eden varmi hiç sinir oldum salı günü teslim ettim cihazı hala araştırıyorum pandemi var diye 15 şubattan beri bozuk cihaz kullanıyordum. Rahmetli kardeşimin s6 telefonunun bataryasını değiştirdim onunla idare ediyorum. Prosedürü olan Samsung garantisi olan cihazı birsey yok diyerekten test kağıdi tutuşturup eline bana thh ye git demesini biliyor bu cihazın ödemesini almam zor kasma donma yaptığı halde dediği laf telefonun en az yüzde 50 si boş çok güçlü bir İnternet in olacak diyor şaka gibi bu firmadan daha birsey almam sinirlerim bozuldu. Garantide bir?eye yaramıyor telefonu değiştirmeye gelince veya ödemesini vermiyorlar aldın geçtin, 2400 TL soğuk su icicez üstüne.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • THH dosya üzerinden karar veren bir kurum öyle avukat falan girmez savunmayı o gönderir ayrı konu.


    Bilirkişinin ne karar vereceğini bilmediğinize göre o personelin varsayımları düşünmeyin. Telefonda hissedilir bariz hatalar var ise kazanmanız olası fiziksel olarak gri ekran vermesi bilirkişinin elinde gerçekleşir ise kesin kazanırsınız zaten.

  • espial kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam inş teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.