Şimdi Ara

Yarın işe başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir süre sonra işe baslamak cidden cok zor geliyor bana, daha once uydu montajina gider cep harcligim cikardi ama oda bir yere kadar seni ileri götürmez, sabah kalkmak ise gitmek alisamama korkusu bide girecegim yer polyester sanayi sabah 8 aksam 4 vardiayli bu durum bazen aksam 4 gece 12, bazende gece 12 sabah 8 bu durum degisiyor, fabrikanin kadrosuna gectin mi maaşin artiyor, bu yil kpsss var önlisanstan girecegim onunda hic garantisi yok, uzun sure evde kalmak istedigin şeyi yapabiliyirdum, ozgurdum ama şimdi o özgurluk elimden gidecek, hep Aile baskisi cevre baskisi, iş agir geldimi kesinlikle birakamam babam evden kovar o derece yani offf yaaa hayat ne kadar zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Belki seversin işi ve birgün ayrı eve çıkarsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi şeyler düşün ve çalış kardeşim. Artık o bilgisayar oyunlarını o asosyal günleri geride bırak çıkar aklından. Sen artık bir bireysin ve diğer herkes gibi çalışmak zorundasın. Çok çalış, birikim yap, yatırım yap ve kendini kimseye muhtaç etme.

    İşi beğenmiyor olabilirsin ancak başka bir alternatifin yok ise gir başla mutlaka güzel bi yol açılır sanada orada. Başka bi bölüme geçersin vs. Hep iyi şeyler düşün ve sana güç verene kendini teslim et.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UlusBaker

    İyi şeyler düşün ve çalış kardeşim. Artık o bilgisayar oyunlarını o asosyal günleri geride bırak çıkar aklından. Sen artık bir bireysin ve diğer herkes gibi çalışmak zorundasın. Çok çalış, birikim yap, yatırım yap ve kendini kimseye muhtaç etme.

    İşi beğenmiyor olabilirsin ancak başka bir alternatifin yok ise gir başla mutlaka güzel bi yol açılır sanada orada. Başka bi bölüme geçersin vs. Hep iyi şeyler düşün ve sana güç verene kendini teslim et.

    Tesekurler hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni şuan en iyi anlayabilecek birisi benim , bende çalışıyorum maalesef çalışmak zorundayım sende çalışmak zorundasın yaşın kaç bilmiyorum ama bu düşünceden biran önce uzaklaş , yaparsın herkes nasıl yapıyorsa sende yaparsın öyle düşün , arada gez eğlen çalışıyorsun mesela kendini ödüllendir hediye al kendine çok pahalı olmamak koşuluyla. inan bana aileden para almak insana o kadar koyuyorki bunu sana anlatamam.

  • Evdeyken özgürdüm istediğimi yapabiliyordum dediğin ne bilgisayar oyunu mu? Ekonomik özgürlüğünü kazan cebin para görsün üç beş alemlere takıl sosyal ortamlra gir anlarsın ne kadar boş iş olduğunu oyunun falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde parasız şekilde olan yaşantın sürdürüle bilinir bir şey değil. 10 aylık plan yerine 30 senelik plan yapmalısın. Hayatta en önemli şey:


    1.Sağlık (yaşayan bilir)

    2.Para (sağlık için de para gereklidir. özellikle 50 yaşından sonra)

    3.Aile - Arkadaşlık (Aile kurmaktan bahsediyorum. Anne baba değil. Arkadaşlıktan kastım ise sosyal olarak tatmin eden bi çevre)


    Hayatın belirli evreleri var. Büyümek. Para kazanmak. İlişki kurmak. Çocuk yapmak (zorunlu değil ama yalnızsan önemli). Ölmek.


    Bu evrelerin arası onlarca cümle ile doldurulur.


    Kısaca hesabında 1 milyon dolar yoksa sağlığın ve ilişkilerin için çalışmak zorundasın. Hesabında 1 milyon doları olanın da farklı stresleri olabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 15 Haziran 2020; 14:7:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.