Şimdi Ara

Hp compaq bilgisayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar benim bi sorunum var.

    elimde hp compaq nx 6310 vardı.şebnem freahın ben şarkımı söylerken adlı şarkısını son ses açıp bi işlem yapmaya kalktığım zaman makina kilitlendi. ben makinayı kapattım sonra açtığımda disk çökmüştü.makinayı garantiye gönderdim ve yapılmış şekilde geldi. aynı sorunu bi kaç kere daha tekrarladı.sonra ürün yenisiyle değiştirildi.aynı saorun ondada çıktı. sonra ürün hp compaq nx7300 ile değiştirildi.makina dün elime geçti bugün bi deneyeyim dedim oda aynısını yaptı. Bana yardımcı olabilirmisiniz? veya dedğim şekilde bi test yapıp bana bilgi verebilrmisiniz-



  • Ne Şebnem Ferahmış be Sesiyle makina çökertiyo

    Şaka bi yana ilk defa duyuyom böle bişi 3 bilgisayarda aynı sorunu verirmi ya ?
  • valla bende anlamış değilim
  • peki sadece o şarkıdamı yapıyor diger mp3 lerde durum nedir ? eger sdc ş.ferahda ise ve hepsinde aynı mp3 ü kullanıyorsan başka bir mp3 ü nü indir dene yada o şarkısını başka yerde söylesin bir daha dinleme
  • ya şebnem ferah ta değil sadece tekno sesli parçaların hepsinde yapıyor.şebnem ferahı örnek olsun die söylemiştim.mesela bi kurban veya linkin park dinlerkende yapıyor.
  • Alla alla garip bir olay bendede compaq var her türlü metal müzik parçalarını canavar gibi açıyor sorun yok 3 pc'de de aynısını yapıyorsa sorunu pc lerde aramak pek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gabriyeli

    Alla alla garip bir olay bendede compaq var her türlü metal müzik parçalarını canavar gibi açıyor sorun yok 3 pc'de de aynısını yapıyorsa sorunu pc lerde aramak pek mantıklı gelmiyor.

    yaw kardeş bende anlamış değilim tekrar tekrar denedim 3 şarkıdada aynısını yaptı.tamam bi parçada yapar ikinciyide yapsın ama 3 parçadada aynısını yaparmı yaw kafayı yiycem.

    linkin park - numb
    şebnem ferah- ben şarkımı söylerken
    evenesense-

    bu sanatçılatın şarkılarında yaptı denediklerimde.

    yaw bana bi çözüm önerin ne yapmam gerekir? bu sorunu nasıl aşabilirim?




  • yardım edebilecek kimse yokmu?
  • Valla dostum pek akıl mantık işine girmiyor senin sorunun böyle sorunla karşılaşmadım ilk defada senden duydum. Mp3 çalarken makine çökermi yahu ha dosyalar virüslü diyelim ya senin arşiv komple çok sağlam bir virüsle dolu yada sana gelen aletlerin hepsi sorunlu. Bunların olması çok düşük ihtimal. Yani ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama evdeki elektrik tesisatını kontrol ettir. Elektrik takılıyken belki makineye zarar veriyordur vs. aklıma başkada birşey gelmiyor.

    Ben 13 yıldır metal dinleyicisimdir Laptopumda deli dolu arşiv var her türlü mp3 ve video klibi son ses açıyorum daha tık demedi ( aman nazar değmesin popomu çimdikliyeyim )




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gabriyeli

    Valla dostum pek akıl mantık işine girmiyor senin sorunun böyle sorunla karşılaşmadım ilk defada senden duydum. Mp3 çalarken makine çökermi yahu ha dosyalar virüslü diyelim ya senin arşiv komple çok sağlam bir virüsle dolu yada sana gelen aletlerin hepsi sorunlu. Bunların olması çok düşük ihtimal. Yani ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama evdeki elektrik tesisatını kontrol ettir. Elektrik takılıyken belki makineye zarar veriyordur vs. aklıma başkada birşey gelmiyor.

    Ben 13 yıldır metal dinleyicisimdir Laptopumda deli dolu arşiv var her türlü mp3 ve video klibi son ses açıyorum daha tık demedi ( aman nazar değmesin popomu çimdikliyeyim )



    arkadaşım elektrik tesisatı diyorsunda farklı binalarda hatta farklı şehirlerde de oldu aynı şeyler.müzik konusuna gelince özellikle netten aynı parçaları indirip denedim ama yine oluyor.ben anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarozkan -- 21 Mayıs 2007; 22:10:45 >




  • arkadaşın biri sağolsun biraz araştırmış.


    "s.a. kardeşim satın almış olduğun notebook u inceledim ve
    bi ithalatçının arıza kabul bölümündeki arkadaşa danışmam sonucu
    şu kanıya vardım senin aldığın hp nx serisi compaq ürünlerinde
    aynı model chipset ve aynı model sec chipseti kullanılmış her 2
    üründe aynı ve fabrika çıkışlarında sorun var.sana tavsiyem hp nin
    nx serisi ürünlerinden vazgeçmen.Selametle"
    arkadaş bu bilgilere ulaşmış.belki senin makinanda farklı bi chipset kullanılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.