Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
5
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epic Linki:
    https://www.epicgames.com/store/tr/p/kena-bridge-of-spirits



    Hikâye
    Genç bir Ruh Rehberi olan Kena kutsal dağ tapınağını bulmak için terkedilmiş bir köye yolculuk yapar. Gezici ruhların hapsolduğu, balta girmemiş bir ormanda gizlenen bu unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkarmak için mücadele eder.

    Rot'u bul
    Ürkek ve aldatıcı ruhlar ormanın her yerinde. Ölü ve çürüyen elementleri parçalayarak dengeyi koruyorlar.

    Ana Özellikler
    Ekibini Oluştur: Güçlü yetenekler kazanmak, keşifler yapmak ve çevreyi değiştirmek için Rot'u bul ve topla.
    Keşfet: Unutulmuş bir köy ve garip bir lanet. Bir zamanlar görkemli olan bu dünyayı eski haline getirmek için Ruhlar Alemi'nin gücünden yararlan.
    Hızlı Savaşlar: Çürümüş, hapsolmuş ve hareket edemeyen bu ruhlar Kena'ya her seferinde meydan okuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Şubat 2022; 3:22:55 >







  • Oyunu biraz önce bitirdim. Çok hoşuma gitti grafikler animasyonlar sinematikler resmen huzur buldum oyunda. Uzun zamandır doğru düzgün oyun bitirmemiştim aldığım oyunu 15-20dk oynayıp sıkılıyordum. Hikayesi müthiş olmasa da yine de kendini oynattırmayı başarıyor. EmberLab stüdyosunu tebrik ederim ilk oyunları olmasına rağmen gayet yeterli bir iş çıkarmışlar. EmberLab artık takip ettiğim bir yapımcı olacak. İleride bu türden devam ederlerse iyi yerlere ulaşabileceklerini düşünüyorum.

    Oyun gayet güzel bir deneyim sunuyor.İlk bir saati itibariyle kalitesini belli eden bir yapım olmuş.Ara sahneler ilk birkaçı haricinde önceden işlenmişler fakat adeta bir animasyon filmi kalitesinde hazırlanmış.Başlangıç itibariyle ufak bulmacalarda içeriyor ilerledikçe dahada gelişecektir.Rotlar çok tatlılar ve yanı başımızda gezip duruyorlar fakat hem savaşlarda hem de yolumuzu açmada kullanıyoruz.Rotları özelleştirme seçeneğide mevcut,oyunun PC sürümü son derece optimize çalışıyor ve herhangi bir performans sorunu yok.DirectX 12 destekli ve Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş.Grafik kalitesini beğendim,yer yer çok güzel görseller sunabiliyor.Oyun PC de gayet uygun fiyatta ve 69 TL de kalmaya devam ediyor.Ayrıca oyunun Epic sürümü başarım avcıları içinde oyun başarımlarını içeriyor.Shift+F3 tuşları ile oyundaki başarım ilerlemenizi görebiliyorsunuz.Yeni başarımlar açtıkça sağ üst köşede beliriyor. 

  • Belki herkese garip gelecek ama benim en çok ilgimi çeken oyun Kena oldu. PC'ye geleceğini de dün öğrendim ben PS5 exc sanıyordum. Aşırı sevindim şu an, bekleyemiyorum
  • Oyun sanırım Epic exclusive olacak Pc de.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 8 Eylül 2020; 23:44:14 >
  • Epic Games de fiyatı 69 TL, Türkçe dil desteği yok ama yama gelir büyük ihtimalle. Zamlanir mi acaba bilemedim şimdiden almak belki daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi verdik beklemedeyiz.

  • Ucuzmus tarih belli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Ucuzmus tarih belli mi?

    24 ağustos 2021

  • şurada yerimi alayım. dayanamadım verdim ön sipariş.

  • Bu çapta bir yapım için 69 lira çok uygun bir fiyat, kaçmaz. Senaryosu klişe bile çıksa güzel grafikler ile bezenmiş oyun dünyası eşliğinde keyifli bir oynanış sunacak gibi görünüyor oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 26 Şubat 2021; 13:58:23 >
  • Ben de dayanamadım aldım,oyunun iyi çıkıcağını düşünüyorum bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem gözüküyor seviyorum böyle oyunları.


    Türkçe Dil Desteği olsaydı şuan hemen alırdım ama Türkçe olmayan oyunlara para vermek istemiyorum açıkcası. Yıl olmuş 2021 hala dil ayrımı yapılıyor. Tüm dillerde oyun çıkarmak kadar basit birşey yok günümüzde ama iş adam yerine koyulmamak olduğu için Türkçe olmayan oyunları almıyorum açıkcası..

  • Arkadaşlar dendi mi bilmiyorum ama yapımcılar oyunun bir haftasonunda bitirilecek bir oyun olduğunu söylemişti ilk announcement zamanlarında. Fiyatta onun da etkisi vardır 8-12 saat arası olur muhtemelen oyun.

    Ha bana sorarsanız yine iyi fiyat oyun gayet güzel. 69 liraya yeni çıkan bir oyun bulmak zor artık.
  • Daha önce Epic Games'de, Steam'de bazı oyunlarda yaşanan firma baskısı ile fiyat artışı oldu mu bilemiyorum bu yerel fiyatlandırma ön siparişi hak etti. Firma oyunun bir haftasonu bitirilebilecek "zengin bir deneyim" olmasını istiyordu 100 saat süren ama yarısı lastik gibi uzatılmış oyunlardan sonra Kena iyi gelecek gibi görünüyor.


    Playstation cephesinde durum bu.


    Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU]
  • Türkçe dil desteği gelse bile ne yazık ki ülkemizde değeri bilinmeyecek bir oyun olacaktır. Epic Games'in 40 dolarlık oyunu 69 tlden satması cidden büyük olay. Direk önsiparişi verdim. Mükemmel bir oyun olacağı her halinden belli.

  • oyunda tr dil desteği olacak mı acaba keza epic'de sadece seslendirme desteği olan dilleri belirtmiş ps de çıkacak olmasından ötürü en kötü tr dil desteği vereceklerdir bence Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU] 


    ama bu fiyat çok iyi ya uzun bir oyun olmayacak kabul ama masalsı mekanlar falan çok hoşuma gitti bıcırıklar çok tatlı Kena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU] böyle yağmurlu bir haftasonu sabah kahvaltıdan sonra kulaklığı tak oyuna başla bitirene kadar artık oyna standart ve deluxe arasında kaldım arada 10 tl oynuyor ps5 fiyatları ortada zaten


    unique kena staff dediği ne oluyor acaba neyse ön sipariş verdim tr dil desteği inş. verirler olmasada aşırı bir ingilizcesi olmayacaktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Şubat 2021; 18:7:24 >




  • Hem sosyal medyadan hemde mailden yazdım tr dil destegi icin bir çok dil seçeneklerini arastirdiklarini belirten dönüş yaptılar ön sipariş verenler sosyal medyadan falan yazın mailden de asagida ki şekilde dönüş yapmışlar

    Thank you for reaching out to us!

    While
    we are considering many languages for localization, our current focus is on polishing Kena: Bridge of Spirits in preparation to release this upcoming August.

    Please
    keep an eye out on our websitewww.emberlab.com as well as our social platforms @emberlab for any updates.


    Kind
    regards,

    Esther

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun PS5'te 300 liralara, PC'de 70 Liralara satılıyorsa bir durup düşünmek lazım. Muhtemelen 3-3.5 saat süren çok küçük bir gir bitir çık oyunu olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Mart 2021; 4:42:26 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    Firmaya Türkçe dil desteği için mail atmak belki işe yarar.En azından adamlar düşünmüyoruz dememişlerKena: Bridge of Spirits (2021) [ANA KONU] 

    Ekleme: Ben de yukarıda ki arkadaş gibi mail attım aynı cevabı verdiler.Umudum Türkçe dil ile gelmesi ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 3 Mart 2021; 22:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    uzun bir oyun olmayacak zaten zamanında açıkladılar bunu

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.