Şimdi Ara

DEATHLOOP (2021) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam,sizin yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum,özellikle teknik olarak bayağı bilgilendirici mesajlarınız var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.DEATHLOOP (2021) [ANA KONU] 

  • Oyunun VRAM kullanımıyla alakalı bir sıkıntısı mevcut. 3070 kullanıyorum ve ayarlarda VRAM kullanımı 6000/7275 gösterip oyunda gayet iyi FPS alırken bir anda o sağdaki 7275 5900-6000lere kadar düşüyor ve aldığım FPS de düşmeye başlıyor. Oyunu kapatıp açmak da çare olmadı. İnternette 3090 ile de VRAM kullanımıyla alakalı benzer sıkıntılar yaşayan insanlara rastladım ama bir çözüm bulamadım. Zaten yakın zamanda başlamayı düşünmüyordum, başlayana kadar da düzeltilmesini umuyorum. Epeydir oynamak istediğim bir oyundu ki Dishonored 1 (2yi oynamadım) özellikle Prey'e bayılan biri olarak bu oyunda da iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum fakat VRAM olayı üzdü.

  • Oyun hazır indirimdeyken PC sürümünün gelen güncellemelerle ne durumda olduğunu paylaşalım. Belki almayı düşünen vardır fikir sağlasın. Oyunu çıkış dönemi almış fakat performans sorunları nedeniyle iade etmiştim, sonrasında ise bir önceki indirimlerde tekrar aldım ve ara sıra oynuyorum. Özellikle 2. güncelleme sonrası oynadığımda ise oyunun çıkış dönemindeki sorunlarının düzeltildiğini ve son derece akıcı hale geldiğini söyleyebilirim. Öncesinde yer yer fps düşmeleri ve takılmalar vardı fakat şu an RTX 3070 ile 4K Ultra ayarlar+ Ray Tracing açık şekilde elbette DLSS yardımıyla her zaman 60 fps ve üzeri seyrediyor. Çıkış sürümünde ise performans açısından çok daha kötü durumdaydı ama düzeltmişler. DLSS kullanamayanlar için FSR desteğide bulunduğunu belirtelim.


    Oyun Steam Sonbahar indirimleri boyunca % 50 indirimde fakat bazı sitelerde Steam' e göre daha uyguna bulunabiliyor. DEATHLOOP (2021) [ANA KONU] 





  • İmkanı olan bu oyunu Dualsense ile oynasın. Özellikle tetik tuşları çok iyi yapılmış. Gerçi bozuluyor diye çok şikayet var ama umarım abartıdır :P

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

    Bu ve Far Cry 6 DS kullanimlari çok iyi gerçekten.


    Ama hapticler çalışmıyor PC'de hiçbir oyunda default haldeyken haptic olmuyor. Haliyle Deathloopta da titreşim vermiyor Dualsense. Ama çözümü var hatta PS'de oynamaktan çok daha etkili hale getirebiliyoruz hapticleri iki tarafta da denedim.


    Hapticleri de buradaki guide sayesinde etkinleştiriyoruz:


    DEATHLOOP (2021) [ANA KONU]
    DEATHLOOP (2021) [ANA KONU]reddit
    Tutorial: PS5 Dualsense Full HD Haptic Vibration for any PC games, and keep the surround audio (Needs Steam, OBS, EqualizerAPO)
    https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/mgahdy/tutorial_ps5_dualsense_full_hd_haptic_vibration

    Bunu yaptıktan sonra artık sadece oyunun yansıttığı titreşimleri değil, PC üzerindeki bütün sesleri (youtube'da müzik bile açsan) Dualsense haptic olarak algılıyor. Bass'lar filan hep dualsense'e yansıyor.

    Böyle olunca oyunlar da çok iyi hale geliyor. Sesi olan en ufak her şeyin yansıması haptic feedback oluyor. Attığın adımdan yoldan geçen arabaya kadar. Ve de stereo oluyor yani önünden araba geçiyor örneğin soldan sağa, Dualsense'deki titreşim de önce soldan başlıyor sağa geçiyor. Kuşların uçması bile yansıyor doğrusal olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Kasım 2021; 14:57:25 >




  • Arkane oyunlarını çok seven birisiyim, Dishonored'ların hepsini ve Prey'i bayılarak oynayıp bitirdim. Deathloop'u çıktığı günden beri düşünüyorum ancak bu kadar hızlı %50 indirim görmüş olması korkuttu açıkçası. Döviz kuru sebebiyle oyunun fiyatına güncelleme gelecek korkusu sardı o yüzden 150 TL iken alayım diyorum, önerilere/yorumlara baktım ancak hala tam karar veremedimDEATHLOOP (2021) [ANA KONU] Dualsense ile HF/Adaptive Trigger özelliklerini deneyimleyerek oynamayı düşünüyorum, bu açıdan da alma isteğim var. Sizce kış indirimlerine kadar beklemeye değer mi?

  • Oyunu gerek mizahı, gerek oynanışı ve gerek grafikleriyle çok sevdim. Özellikle Dualsense’i %100 kullanabilen PC tarafındaki tek oyun. Kesinlikle ve kesinlikle en azından denemelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 6 Aralık 2021; 22:1:17 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Elden ring 300 TL den 500 TL ye çıkmış, artık kur güncellemeleri vuruyor. Deathloop'u artık Humble Bundle'dan 100 TL'ye alıcam yoksa sıkıntı.


    Düzenleme: Aldım, DualSense ile deneyelim bakalım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandow -- 6 Aralık 2021; 22:56:46 >
  • Yaklaşık 5 saat oynadım. Level design olsun karakterlerin konuşmaları olsun cidden hoş bir iş çıkmış ortaya, Arkane güzel bir konsept denemiş ve olmuş bence. Dualsense'i de böylece denemiş olduk, çok garip geldi :) Tek sıkıntı bazı noktalardaki optimizasyon (GTX 1080 ile custom ayarlar yaparak 100 civarı FPS alıyorum çoğu zaman). Dishonored gibi gerçekten o açıdan da çok sevdim. GOTY alamaz bence RE:Village daha iyiydi ancak bir ödülü hak ediyor.

  • Bandow kullanıcısına yanıt

    Üstadım oyun 150 tl olmuş oyunu almak istiyorum lakin pc özelliklerim şöyle;


    İ5 10400F 2.9 ghz

    2X8 16 gb 3600 mhz ram

    Sapphire RX 570 4gb tek fanlı ekran kartı


    Oyunu 1080p medium-high oynayabilir miyim?

  • Captainprice34 C kullanıcısına yanıt

    Valla size ne desem yalan olur, o kartı hiç kullanmadım kullanan tanıdık da yok maalesef. Youtube'dan o ekran kartı ile oynayan vardır bi araştırın. İşlemcisi de benzer birisi vardır aynısı değilse, ona göre karar verirsiniz.

  • Teşekkür ederim üstadım.

  • Bandow kullanıcısına yanıt

    Açık ara PC de en iyi DS deneyimi sunan oyun. Bir de Sony native driver çıkarsa tadından yenmeyecek ama hiç ümidim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 10 Aralık 2021; 0:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEATHLOOP (2021) [ANA KONU]

    Kaliteli oyun olmuş. Çok çok iyi değil özellikle sonu fazla tatmin etmedi ancak klasik Arkane oyunu, oynanış açısından zevk verdi. 36 saatime değdiğini düşünüyorum. Alacaklar için söylüyorum; bu oyun 100 TL'ye değer.

  • gamepasse ne zaman gelir acaba yada xbox tarafına diyelim ,bi haber var mı hiç :D 300 lira olmuş fiyatı çok pahalı yav :D ghost wire tokyo çıkacak onada baktım o da 550 lira,keşke şu bethesda şu playstation anlaşmasını yapmasaymış şimdi gamepasste akardık ne güzel :D

  • Oyunun Türkçe çevirisi bir ekip tarafından tamamlanarak yayınlandı. Çeviri ücretli ve abonelik kapsamında, aboneliğim olduğu için oyunu indirip çeviri eşliğinde sıfırdan başlayıp oynayacağım. İlk oynayışımda oyunun çok içine giremedim fakat kendi dilimizde oynayınca daha anlaşılır olacağı için muhtemelen bu sefer yarıda bırakmayacağım bir oyun olacak.DEATHLOOP (2021) [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Forumda bir arkadaş çeviriyi yapıyor . Kaliteli bir çeviride yapıyor. Nisan ayının ilk haftası yayınlayacak. Ücretsiz yamayı tercih etmek istersen beklemeni öneriririm.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.