Şimdi Ara

Whatsapp yedekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var, whatsapp yedek dosyalarını yerel dosyalardan geri yüklemek istiyorum ama bir türlü sonuç alamadım. Sohbetlerdeki hiç bir mesajı göremiyorum.


    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser linkteki videoyu izledim, uyguladım sonuç sıfır.


    Database içindeki yedeklemeler böyle 10.06 tarihlinin adını da değiştirdim, denedim yok olmuyor olmuyor olmuyorrr


    Acayip canımı sıktı lanet olası uygulama bir de o kadar çok kaldır yükle yaptım ki şimdi tekrar kaldır yükle yaparsam onay kodu için 12 saat beklemem gerekiyor.


    Bir de şöyle bir şey var bazı kaynaklar da yedekler yavaş yavaş yüklenir, yükleme durumu da sohbet kısmının en üstünde görülür diyor fakat bugün öğleden beri deniyorum sonuç sıfır. Youtube videoları dahil denemediğim yol yordam kalmadı, en son buraya da sorayım. İnşallah yardım eden çıkabilir.


    Şonuç olarak ben bu yedeklerden herhangi birini nasıl tekrar yüklerim, asıl istediğim bu. Önceden aldığım bir drive yedek dosyamda varmış 638 mb bunu yüklemek istedim son çare o da fıss çıktı. Umarım çözümü olan vardır ya cidden önemli olmasa bu kadar çabalamazdım.


    Whatsapp yedekleme sorunu







  • Eğer android ise wp ön bellek temizle. Telefonun kendi hafızasında WhatsApp klasörü altında backups ve databases klasörleri var. Formattan önceki yedekleri bu klasörlerle değiştir. Wp yüklenirken yerel yedekleri otomatik görür. Eğer internetten yüklenecekse alınan yedekleri otomatik indirmesi lazım. Yedek yükleme işlemi wp kurulmadan yapılmalı kurulum aşamasından sonra oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.