Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
8
Favori
23.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1050 ti ile oyunu deneyen var mı arkadaşlar? Bendeki cihaz laptop asus rog modeli... İşlemci i7 7300hq, ekran kartı 1050 ti... düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim diye düşünüyorum. Ona göre oyunu satın alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bir cgi şöleni olmuş, oyundan çok bir sinema içindesiniz sanki.


    Tabi koşma, zıplama, tekme atma falan yok, o kadar çaresiz hissettiren kötü bir mekaniği var ki bunu bedava bile oynayamam yani, çünkü izlerken kansere yakalandım.

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    240 TL'ye geliyor öyle de. Satışlar iyi gidiyor indirime de gitmezler kısa zamanda.

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    250 ye oyunforda var


  • Oyunun PC portu için Digital Foundry'den başarılı bir teknik analiz videosu,her ne kadar bu tarz içerikler yerine Dimitrescu'ya şaplak atmak gibi saçma sapan içerikler paylaşan kanallar popüler olsada oyunları teknik açıdanda değerlendirmeyi seven kullanıcılar için bu tür içerikler oldukça faydalı,konuda daha önce paylaştığım sorunlar bu videoda güzel bir şekilde derlenmiş.Oyun güzel fakat PC sürümü adeta 2.planda bırakılmış ve henüz herhangi bir güncelleme yayınlanmadı.Demo sürümünü ilk konsollara getirdikleri gibi güncellemeleride yine ilk olarak konsollar için yayınlıyorlar. 

  • Oyun ışıklandırma konusunda çılgın seviyelerde bir oyun. RT'nin nimetlerini GI olarak efsane bir kullanımı var. Fotorealistik seviyede bir ışıklandırma. Ara sahneler, konu İlerleyişi de çok güzel gidiyor. Film gibi olmuş tam anlamıyla. 25 Liranın karşılığını fazlasıyla verdi  


    Yalnız çok saçma şeylerden yukarıda bahsedildi ama bitmiyor saçmalıklar.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Adam dezenfektanla elini koluna geri yapıştırıyor ve hiç kopmamış gibi eli geri geliyor. Sonra kızının kafasını kavanozda görünce vay efendim nasıl düzelir nasıl yaşayacak. Yok manyak mısın sen deli misin sen. Tepkilere bak. ulan elini taktın biraz önce japon yapıştırıcısı gibi. Kavanozdaki kafanın geri gelmesine mi delilik diyorsun? Saçma sapan diyaloglar var ya.

    Tamam fantastik oyunsun belli. 25 senelik RE'ciyiz konseptini biliyoruz. Ama şu tepkileri verince sanki olmayacak şeymiş gibi, orada ağır saçmalamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Mayıs 2021; 15:21:1 >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hakikaten kopan kolunu aynen geri yapıştırması saçmalığın daniskası böyle birkaç yer var oyunda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hakikaten kopan kolunu aynen geri yapıştırması saçmalığın daniskası böyle birkaç yer var oyunda...

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yaşanan şeyler hadi fantastik oyun sonuçta der geçebiliriz, sonuçta çeşit çeşit yaratıklar dönüşüm geçiriyor vs. neler neler oluyor elini de yapıştırsın tamam da. Saçmalık olan şey Ethan'ın tepkileri çok tutarsız. Sanki Capcom'da diyalogları yazan 10 farklı kişi var ve hepsi birbirinden habersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Mayıs 2021; 15:28:42 >
  • Saçmalık denilen böyle şey mi olur denilen sahne oyunun sonunda çok güzel açıklanıyor dostlar merak etmeyin. Çok iyi bir hikayesi var oyunun ve bütün resident evil evreninin açıklaması bu oyunda, ama tabi bunun için oyunun son saatlerine gelmeniz etrafı araştırıp notları okumuş olmanız gerekiyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 14 Mayıs 2021; 16:53:57 >
  • oyunu yenı aldım fakat ani FPS düşüşleri oluyor sizde de varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 14 Mayıs 2021; 20:13:22 >
  • Bence serinin en iyi oyunu olmuş. Özellikle köyde karlar arasında evlerde keşif yapmak çok zevkli görünüyor. Grafikler, atmosfer vs. güzeldi. 7 boğucu ve zevksiz gelmişti ama bu bayağı sardı.

  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Fps düşüşü bende yok ama özellikle fps belli az buz spesifik yerlerde yeri öpüyor sebebini anlamadım teknik bir sıkıntı sanırım mesela kaledeki armory odasında fps özellikle inanılmaz düşük normalden en az 35 40 fps daha az




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 15 Mayıs 2021; 1:54:39 >
  • Hocam bir oyunu 3 kere oynamak sıkmıyor mu aynı şeyler tekrar yapılıyor çünkü
  • enevre kullanıcısına yanıt

    Resident evil sıkmaz çünkü her turda eşyaların yeri değişiyor. Bugün resident evil 3 ü tekrar oynayayim dedim çoğu şeyi hatırladığım yerde göremedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    Saçmalık denilen böyle şey mi olur denilen sahne oyunun sonunda çok güzel açıklanıyor dostlar merak etmeyin. Çok iyi bir hikayesi var oyunun ve bütün resident evil evreninin açıklaması bu oyunda, ama tabi bunun için oyunun son saatlerine gelmeniz etrafı araştırıp notları okumuş olmanız gerekiyor...

    Hocam saçmalık denilen şeyler konular değil, saçma Ethan'nın saçma tepkileri. Yukarıda ki arkadaşlarda bunlardan bahsetmiş zaten. Diyalogları yazan kişiler acayip sıvamış yani.

    O kadar çocukça saçma sapan tepkileri var ki oyundan baya soğutmuştu beni bunlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExMilitary

    Fps düşüşü bende yok ama özellikle fps belli az buz spesifik yerlerde yeri öpüyor sebebini anlamadım teknik bir sıkıntı sanırım mesela kaledeki armory odasında fps özellikle inanılmaz düşük normalden en az 35 40 fps daha az

    Ani düşüşler oluyor hocam ana menü ye gelip oyuna tekrar girince düzeliyor anlamadım yakın da bir güncelleme alır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizi bilmem ama oyun bende resmen bağımlılık yaptı. Saatlerce başından kalkamıyorum. İlk büyük boss'u geçtim ve tekrar köye döndüm. En keyif aldığım şey hazine ve hayvan avı. Etrafı iyi gözlemleyin. Rare game avlar ve hiç ummadık yerlerde hazineler var. Haritalarda resmen -benim için tüm zamanların en iyi oyunu olan- Resident Evil 4'ten birebir alınmış. Bu da bana inanılmaz bir nostalji yaşattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten bağımlılık derecesinde oyun seansı oldu dün bende de. Sabahı etmişiz. Oyun bir noktadan sonra keskin bir kırılma yaşıyor mekan olarak. İşte o mekan büyüleyici. Wolfenstein'a döndü ortalık.


    RE'den uzaklaşmış mı yakınlaşmış mı hiç umursamadım bile. Muhteşem yapmışlar oyunu. Aksiyon çok artmış, korku o malum ev dışında pek kalmamış. Ama muhteşem oyun olmuş. 11. saatteyim henüz bitmedi.

  • Oyunu steamdan aldım 280 civarı bir şeydi 2 saat oyun süresi dolmadan iade ederim belki dedim çünkü bütçem için yüksek bir fiyat en azından biraz atmosferini yaşayayım diye ama şuan elim gitmiyor iade etmeye de. Gerçekten çok güzel oyun yapmışlar. Korku dalında bu kadar dokuları güzel grafikleri şahane hikayesi güzel bir oyun yoktur.


    Bir tarafım oyna devam et diyor, diğer tarafım iade et indirim gelirse belki 150 tl nin altına al diyor ya da youtubeden birinden serisini izle. Tabi kendin oynaması çok daha güzel ama bilemedim fiyatından ötürü. Ama uzun zamandır başka bir oyun bu kadar sarmadı hatta son zamanlarda zevk vermemeye bile başlamıştı oyunlar ama bu oyun başka olmuş gerçekten.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.