Şimdi Ara

Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
12
Favori
36.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]

    Bilgiler:

    Oyun Adı: Spider Man: Miles Morales
    Yapımcı: Insomniac Games
    Yayıncı: Sony Interactive Entertainment
    Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2020
    Platform: PS5 - PS4

    FRAGMAN:


    İlk Ekran Görüntüleri

    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]
    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]
    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]
    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]

    Bonus gif:
    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Kasım 2020; 13:36:39 >







  • Playstation Türkiye'nin yeniden ne kadar üst düzey(!) bir kuruluş olduğunu anlamış bulunmaktayız. Çalışan kişilerin hebele hübele iş yaptığına adım gibi eminim.


    Yanıtlanması gereken tek soru şu: Playstation'ın herhangi bir ülkesindeki resmi ekip, herhangi bir oyun çıkmadan önce altyazı ve dublaj desteği var diyerek oyun basınına reklam yapıyor. Sonra oyun çıkıyor "Aaa pardon bir yanlışlık oldu biz kaçar!" diye ortalıktan sıvışıyorlar. Acaba oyuncular nasıl tepki verirdi? Yap bakayım bunu Amerika'da ya da İngiltere'de. Nasıl linç yerlerdi. Ama burası Türkiye. Yol geçen hanı zaten. İstediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.


    Lütfen kimse "ama abi bu kadar bu kadar oyun Türkçe geldi." demesin. Bu yaptıkları hareket insanları aptal yerine koymaktır. Eminim ki bu oyunun Türkçe altyazı ve dublaj ile geleceğini duyduktan sonra ön sipariş veren bir sürü kişi vardır. Hepsi de aptal yerine konuldu. Ve verdikleri paranın üstüne bir soğuk su içtiler. REZİLLİK!

    PS4'te var dediğin o modelleri tüm şehiri sana eskiden 8 dakikada long distance yaparak sunarken şimdi daha yüksek poligonlarla 83 saniyede hesaplayıp loadingsiz 4K yükleyecek ve bunların üstüne Ray Tracing yapacak biz de buna çok büyük bir olay değil diyeceğiz öyle mi? Büyük gelişme zaten oldu...
    Aynısını Microsoft da etti, Forza Türkçe dublaj olacak dedi olmadı... Boş algı yaratmayın.

    Buraya Türkçe dublaj ve alt yazı olan oyunları koydukmu diliniz tutulur. Başka hiç bir firmanın etmediği kadar çok.

    Gidin çıkışında oyun olmayan ve türkçe olmayan xbox markasına bakın, xbox globalde bile başarısız. Adamlar xbox sx aldık oynayacak oyun yok diyor Enis kirazoğlu da dahil

    42 adet Türkçe Oyun. Hadi Sony ve PSTR kadar Türkçe Dublaj ve alt yazı yapan bir firma gösterin

    Naughty Dog:
    Uncharted: Drake’s Fortune
    Uncharted 2: Among Thieves
    Uncharted 3: Drake’s Deception
    Uncharted 4: A Thief’s End
    Uncharted: The Lost legacy
    The Last of Us
    The last of Us: left Behind
    The Last of Us: Part II

    Santa Monica Studio:
    God of War: Ascension
    God of War 3: Remastered
    God of War (2018)

    Sucker Punch:
    Ghost of Tsushima
    Infamous: Second Son
    Infamous: First Light
    Infamous 2

    Guerilla Games:
    Killzone 3
    Killzone: Shadow Fall

    Bend Studio:
    Days Gone

    Insomniac Games:
    Ratchet & Clank

    Polyphony Digital:
    Gran Turismo 5
    Gran Turismo 6
    Gran Turismo Sports

    Sony'nin Türkçe Ettiği Diğer Oyunlar:
    Demon's souls remake
    Sack boy:a big adventure
    Astro's playroom
    Bloodborne
    The Order 1886
    Until Dawn
    The Last Guardian
    Shadow of the Colossus: Remake
    MediEvil
    Hidden Agenda
    Beyond: Two Souls
    Detroit: Become Human
    Death Stranding
    Journey
    Knack
    Sly Cooper: Thives in Time
    Little Big Planet 3
    Puppeteer
    Drive Club
    Concrete Genie

    Oyunu %100ledim. Sadece 2018'deki oyundan spoilerlar içeren (Miles spoilerı yok) yorumlarımı bırakayım:


    • Oyunun hikayesini Spider-Man'den daha çok beğendim. Sürprizlerle doluydu ve Miles'ın özel hayatındaki çatışmaları süper kahramanlığa çok güzel uydurmuşlar. İlk oyunda Dr. Octopus'u gördüğümüz an son boss benim diye bağırıyordu resmen. Kısa olmasına rağmen doluydu. Ganke karakterini beğenmedim, Simon Krieger da çok zayıf bir kötüydü.
    • Miles ile oynamak Peter'dan daha keyifliydi. Animasyonlar daha akrobatikti. Özellikle ağ atma animasyonlarını görmüşsünüzdür, tek kelimeyle mükemmel. Tecrübesiz Spider-Man'ın tadı gerçekten başka. Yeni Peter'ın yüzü hiç olmamış. 2018'deki çok daha iyiydi. Yeni güçler güzeldi fakat cloak biraz fanteziye kaçmak olmuş.
    • İlk oyunun 3 DLC'sini de %100'lemiştim. New York'da ağ atmak çok keyif veriyor. Bu oyunu oynarken resmen şehirde oradan oraya ağ atarak gezmeyi özlediğimi fark ettim. En son GTA4'te şehirde gezerken bu kadar eğleniyordum.
    • Bu Spider-Man oyunlarının potansiyeli gerçekten çok fazla. Öncelikle Miles Morales, ilk oyuna gelen 3 DLC yerine çıkmış bir ek paket olarak gelmeliydi. Bu oyunların aksiyonu harika. Insomniac Games'e yeterli süre verilmesi lazım çünkü Spider-Man 2'de yine 10 saat hikaye yanında hideout temizleme, collectible toplama ve kolay yan görevler görmek istemiyorum. Uzun bir tek oyunculu hikaye deneyimlemek süper olur. Genel oyuncuya hitap etmesinden dolayı iki oyun da bazı yerlerde çok sulanıyor. Biraz ciddileşip vahşi olunca Spider-Man deneyimi harika oluyor. Miles Morales'in son 15 dakikası falan o yönden harikaydı.


    Sen okuduklarımı anlayamamışsın ya da hazmedememişsin sebebi de fanboy olmanız gercekten yazık ya. İnsanlar neye tepki gösteriyor onu bile anlayamamışsınız ki siz :) Tepki neden Türkçe gelmiyor diye değil neden youtuberlar ve basın aracılığı ile ilan edip sonra aaa hata olmuş diye insanları madur etmeleri anlayın artık şunu.


    Burada kızılan olay şu, bir açıklama yapılıyor Sony Türkiye tarafından üstelik yayıncılar ilan ediyor, basın yazıyor, çiziyor ,sonra günler geçiyor madem iletişim hatası vardı ya da bir sıkıntı vardı neden birisi çıkıp demedi arkadaş böyle bir şey yok yanlış anlaşılma olmasın diye? Neden günler sonra açıklama yapılıyor? Neden susuluyor? Burada tepki bu başka birşey yok.


    Abi Xbox ile alakası ne ya birisi bana açıklasın Allah aşkına Xbox ne alaka?. Sony bile özür diliyor hatasını kabul ediyor, siz hala Sony'nin suçu yok diyorsunuz Allah ıslah etsin sizi ya gerçekten yazık. Ben Sony'i çok seviyorum Playstation'da kullanıyorum, Xbox'da kullandım, Switch'de kullanıyorum ve hepsini de severim ayrı ayrı ama bu demek değil ki tüketiciye yapılan saygısızlığa susarım eleştirmem. Sony'i silip atacak da değiliz olaylara tepki koymayı öğrenin sessiz kalmayın sezarın hakkı sezara iyisi de kötüsü de konuşulmalı.

  • Hhahah 1 saniyeyle ana konuyu kampmışsın hocam
  • Bonbardıöan resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patren

    Bu mesaj silindi.
    İlk oyundaki karakter, yabancı değil. Saçma olmuş tabii sanki eski oyundaki karakter ölmüş de bu gelmiş gibi.
    Çıkış oyunlarından zaten kalite beklemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'e de gelir mi sizce ne diyorsunuz?
  • Oyun Uncharted Kayıp Miras gibi stand alone tam olarak devam oyunu değil. Miles yıllardır Ultimate evreninde var olan bir karakter ayrıca ilk oyunda da var ve yeni oyunda oynanabilir olacağı zaten ayan beyan ortadaydı. Aşırı iyi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipaydır men

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Day1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Make Believe kullanıcısına yanıt
    Aynısını merak ediyorum, PS4 Pro ile oynayabilir miyiz bu oyunu acaba yoksa konsol sattırmak için sadece PS5 için mi derler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süper gözüküyor heyecanlıyım.
  • Neden Peter'dan tek bir oyun yaptılar onu anlamış değilim. 60 yıllık geçmişi olan bir karakter Peter, tam bir geek, zeki, hatun peşinde koşan ve konuşurken dinlemeyi seveceğin türden biri; Miles yaratılalı şurada 10 yıl oldu ya da olmadı, içi boş bir karakter, Peter'a nasıl tercih ediliyor aklım almıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Neden Peter'dan tek bir oyun yaptılar onu anlamış değilim. 60 yıllık geçmişi olan bir karakter Peter, tam bir geek, zeki, hatun peşinde koşan ve konuşurken dinlemeyi seveceğin türden biri; Miles yaratılalı şurada 10 yıl oldu ya da olmadı, içi boş bir karakter, Peter'a nasıl tercih ediliyor aklım almıyor.
    Lost Legacy gibi olacaktır bu hocam. Ratchet and Clank da varken bu kadar kısa sürede yeni bir Spider-Man oyunu yapamazlar sanıyorum. Peter'ın ana karakter olduğu bir oyun mutlaka gelir. Oyunun adından belli gibi sequel olmadığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 12 Haziran 2020; 2:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider Man 2 olarak çıkmamasını sevdim, Peter her zaman baş roldür. Bu birinci oyundaki Miles'ın hikayesini tamamlayıp, ikinciye güzelce bağlayacaktır. Tek başına milyonlarca konsol sattıracak oyun.

    Devkit ile PS4 kıyaslamalarında SSD'nin hesaplama kuvveti neredeyse iki katı kadar hızlı çalışıp tüm şehri saniye de modelliyordu. Bu seviye bir detay ve hızlı hesaplama demek başladığı andan itibaren finale kadar kesintisiz bir oyun deneyimi demektir.

    Poligonlar, detay seviye yürümüş gitmiş.

    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Haziran 2020; 2:52:32 >




  • Kesinlikle alınıp oynanacak bir oyun geliyor. İlk oyunu oynayanlar zaten Miles Morales'i seveceklerdir ben hatta ilk oyunda bir yerde artık Peter Parker değil Miles Morales olarak oyuna devam edeceğimizi sandım.

    Miles Morales'in hikayesini PS5 kalitesinde görmek oynamak çok zevkli olacaktır, çıktığı gibi new york şehrinde süzüleceğim
  • Miles Morales'in main olduğu bir ara oyun olacak sanırım. Yani öyle olmalı, olsun lütfen. Peter Parker'dan bu kadar çabuk geçilmemeli. Spiderverse tarzı bir oyuna da razıyım sonrasında illa Miles olacaksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animasyonlar grafikler, akıyor maşallah

    Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.