Şimdi Ara

Psu suz kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Guardian pro düşünüyorum yanlız çevremdekiler daha küçük ve daha kaliteli bir kasa almamı tavsiye ediyorlar bütce max 550 600(psu suz) tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Not. Güç kaynağı corsair rm750x çok büyük bir psu o yğzden önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim.



  • Sistem bileşenleri nelerdir, cpu cooler olarak ne var elinizde, kule türü hava soğutma mı yoksa sıvı mı vs. soğutma ve iç hacim montaj ve sistem sıcaklıkları için önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Sistem bileşenleri nelerdir, cpu cooler olarak ne var elinizde, kule türü hava soğutma mı yoksa sıvı mı vs. soğutma ve iç hacim montaj ve sistem sıcaklıkları için önemli.
    Şuan stock fan kullanacağım ileride sıvı soğutma alabilirim. Amd 3600 ve gtx 1660s x570 anakart

    Çok dar kasalar sevmiyorum airflow için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    DARK GUARDİAN PRO olabilir;

    https://www.sinerji.gen.tr/dark-guardian-pro-tempered-glass-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-34810
    Corsair 220t aldım hocam teşekkürler

    Yukarıda kendim ile çeliştim ama kasa çok güzeldi dayanamadım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 13 Haziran 2020; 19:38:42 >
  • Hayırlı olsun güzel kasa hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Hayırlı olsun güzel kasa hocam
    Çok tşk ederim 🙏
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    500 . 600 tl bütçe demişsin aldığın kasa 900 tl daha güzel kasa alınabilirdi almışsın artık hayırlı olsun
    https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-white-argb-usb-32-mid-tower-kasa/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dataş

    500 . 600 tl bütçe demişsin aldığın kasa 900 tl daha güzel kasa alınabilirdi almışsın artık hayırlı olsun
    https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-white-argb-usb-32-mid-tower-kasa/
    Ürünü 700 e aldım hocam şuan bu fiyatlarda daha iyisi yok fanlar kasa havalandırma v.s minimal olması sevmediğim bir tarafıydi lakin kasa içinde sistemi görünce çok beğendim corsair kalitesi zaten ayrı. Ardından şu dark ve benzeri çöplere neden baktığımı düşündüm:) :) 600 verecekken 700 e 3 fanının toplamı zatem 450 tl eden ürünü aldım. Tabi bütçemin üzerine çıktım o ayrı:) :)




  • darklar sanki dersin tenekden yapılmış çoğu öyle yani ucuz işte millet mecbur kullanıyor
  • ucuz kasaların fanlarıda uzun ömürlü olmuyor hem çok ses yapıyorlar bunları düşünerekte kasa almakta fayda var .cooler master pro 6 var şuan kullandığım egzos fanı şeffaf nerdeyse hiç toz tutmuyor seste yok nazar değmesin .fakat ryzen işlemci soğutucusu WraithPrism(RGB) felaket toz tutuyor dersin nekadar toz var hepsini çekiyor 4.5 haftada bir kasayı komple temizliyorum soğutması iyi işlemci fanın ama tozlanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dataş

    ucuz kasaların fanlarıda uzun ömürlü olmuyor hem çok ses yapıyorlar bunları düşünerekte kasa almakta fayda var .cooler master pro 6 var şuan kullandığım egzos fanı şeffaf nerdeyse hiç toz tutmuyor seste yok nazar değmesin .fakat ryzen işlemci soğutucusu WraithPrism(RGB) felaket toz tutuyor dersin nekadar toz var hepsini çekiyor 4.5 haftada bir kasayı komple temizliyorum soğutması iyi işlemci fanın ama tozlanıyor
    Bende de wraith prison var bakalım nasıl olacak :) :) kasanın nefes alması ve fanlar önemliydi aslında benim için. Linkteki kasa da çok hoşuma gitti bak şimdi:) lakin aldığım kasa ile zaten hiçbir zaman 2080 ekram kartım olmayacak sığacak mı sığmayacak mı derdim de olmayacak. İlerde bi sıvı soğutma alıp keyfime bakarım artık. Boyutları hala kafamda bir soru işareti ama herhalde sorun olmaz diyorum çünkü çok büyük komponentler takmıyacağım ve ilerde kartlar biraz daha minimalist çıkarda keşke demem.


    Ayrıca bu satın alım bana işaret gibi oldu yani sabahına bu kasayı nerden en uygun alırım keşke 700 olsa da alsam diyordum. Akşamına gaming gecesinde bu ürün çıktı ve fiyatı 700 oldu bu bir işaret diyip aldım inş yanıltmaz beni/) :)




  • bende sıvı soğutma aldım patladı lakin milletin aklına uyup yanlış yere bağladım kitapçıkta asıl yeri zaten yazıyordu sonradan bakınca gördüm hemde üstad denecek insanlara sormuştum 2 sene önce . servisten değiştiler 7 aydır duruyor takmadım yeni pc ye takmayı düşünüyorum , fakat gördüğüm kadarıyla sıvı soğutucular uzun ömürlü olmuyor .sağlam bir hava soğutma çok uzun yıllar kullanılır gözlemlediğim bu.sıvı soğutucu içindeki sıvısını belli bir zamandan sonra kontrol etmek gerekir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dataş -- 13 Haziran 2020; 22:49:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.