Şimdi Ara

PAKET DEĞİŞİKLİĞİ ÜCRETİ ALMAYA BAŞLAMIŞ TÜRKNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirtiğim gibi türknet 35mbps den 100mbps paket yükseltim diye bir defaya mahsus 8.71tl paket değişikliği adı altında ücret eklemişler faturama MT altyapı ve port kontrolleri sebebi ile alındığını söyledi. Yani anladığım kadarıyla arıza yada paket değişikliklerinde ücret alınmaya başlanmış.

    sormak istediğim her paket değişikliğinde bu ücreti vereceğizmi

    NOT: türknet sitesinde yada herhangi bi yerde bu tür bi ücret alınır ifadesi bulunmuyor bu ifadeyi gören yada bilen varsa yorum olarak ve resim ekleyerek beni bilgilendirsin

    PAKET DEĞİŞİKLİĞİ ÜCRETİ ALMAYA BAŞLAMIŞ TÜRKNETPAKET DEĞİŞİKLİĞİ ÜCRETİ ALMAYA BAŞLAMIŞ TÜRKNET

    resimler için kb :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakko_76 -- 11 Haziran 2020; 22:8:43 >







  • bende de yazıyor o ancak ben paketi ay başında yükselttim, gelen fatura normal tarife ücreti idi.

    ancak düşük tarifeye geçerken de alırlarsa o iş biraz yaş.
  • Kafalarına gör iş yapan güvensiz ve kalite anlayışı sıfır bir firma şahsen geçtiğme geçeceğime binpişman oldum biran önce zamanın dolmasını bekliyorum TT ya da NetSpeede geçeceğim zira BTK 3 aydan önce sağlayıcı değiştiremezsin diyor.

    20.04.2020de şikayet oluşturdum "35Mbit paket sattınız hız 16 Mbit" dedim, bugün 11.06.2020de sms geldi paket geçişiniz tamamlandı diye baktım 35 olmuş mu diye hayır, firma hızımı yükseltmek yerine şikayet kaydımı silip kapatmış bunların hizmet anlayışı bu ileride ne tür masraf çıkartacakları ve neler için para isteyecekleri de muamma...
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    sanırım yanlış okudunuz yada yorumladınız paket fiyatı artışından bahsetmiyorum paket yükseltmek için altyapı ve port kontrolleri sebebi ile alındığını belirtiyor mt resimleri ekliyorum konuma
  • görünüşe göre 7.7 lira + vergi şeklinde ücret kesmeye başlamışlar paket değişikliği için.

    telekom bu işlem için ücret mi alıyor yoksa "lan dur şu işlemi ücretli yapalım" mı dediler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 11 Haziran 2020; 22:39:11 >
  • eğer bu zamlar,ek ücretlendirmeler telekomun toptan fiyatlarına saye erişiminin açılmasına karşılık operatörlere yansıttığı zamlar ise,ve turknette bunları yansıtarak karını korumak ve saye ayrıcalığını sunup müşterilerini tutmayı planlamış ise tt bu saye erişiminin açılmasını 3 ay erteleyerek,turknetin itibarini çok kötü etkilemiş oldu.

    al sana özgür, paket değişikliği ücreti var 8tl +15tl karşılığında müşteri hizmetleri desteği istermisiniz? + whatsapp canlı desteği 3tl daha ucuz oimden kayıt bırakabilirsiniz.

    turknetin yerinde ben olsam ne uğraşacam ftth/fttb kendi altyapımı oluşturmaya ne gerek var? standart bir reseller olursun,çok değil 10-15tl indirim koyarsın paketlerine, paketi 65tlden satarsın ki mümkün,uçsun pingler,yavaşlasın internet.

    şunuda ekleyeyim yakın bir zamanda tt 4-8mbit adsl paketinin satışlarını kaldıracak bilginiz olsun.artık öyle netgalaksi 8mbit 30tl vsde kullanamayacaksınız.artık tt süper hızlı 8mbit fiber tarifelerini 90tlye 2 yıl taahhütlü ama sabit fiyatlı ! pazarlar size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 11 Haziran 2020; 23:57:17 >




  • Bende 2 kere değiştirttim ilk fatura 65tl geldi Detayını bilmiyorum
  • Hattı 100 mbps tanımlı olup da neden 88 mbps alıyorum diye şikayet kaydı oluşturan kişiler yüzünden oldu bu bence.
    Bu kişiler çok fazla ve sürekli çağrı merkezini meşgul ediyorlar. Bunun önüne geçmek için bu şekilde bir çözüm bulmuşlar.
    Madem vdsl de 100 mbps sorun
    100 mbps ye kadar satma. 85 mbps ye kadar sat. Millet de uğraşmasin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 mbps ve altı turknet kullanmak gereksiz
  • Arkadaşlar ben sadece paket değişikliğinde işlem ücreti alıyoruz ibaresi nerde yazıyorsa onun linkini yada resmini atmalarını istiyorum ispat etsinler bana o ücretin alındığını

    onlar bizlerden sürekli olarak yok şu hız testinin resmini at yok modem resmini at diye ispat istiyorlar
    bende onlardan istiyorum o ücret alınır diye nerde yazıyor.
    sanırım bu durumu cimerle halletmeye calışacaz
  • Turknetin başında kim varsa firmayı resmen batırmak için uğraşıyor. Ben müşteri ile uğraşan firmaların sonunu çok iyi bilirim. Turknet müşteri dostuydu 180 derece döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, dilerseniz ben konuya açıklık getirmek isterim. Her ayın 1'i fatura kesim tarihidir. Paket değişikliği yaptığınız ay faturanız 35 Mbps'e kadar paketi üzerinden fiyatlandırılmıştır. Ancak siz ekstra pakete geçmeniz üzerine 10 TL'lik farkın kısmi ücretini o ay içerisinde tekrar faturayı düzenleyip yapamayacağımız için bir sonraki faturaya ekleyerek gönderiyoruz. Bu nedenle hata bulunmuyor. Fiyat farkı olan üst pakete geçiş yapılmaması durumunda sizden ekstra ücret alınmayacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    35mbps 75 tl 100mbps 85 tl fiyat farkı normal ücretinden fazlamı geliyor bana gelen 94.70 tl buna ne diyorsunuz
  • suntoday kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz kayıt numarası aktivasyon kaydıdır. VDSL başvurunuzu yapmak istediğimde boş port uyarısı aldık. İlerleyen zamanlarda tekrar iletmeniz durumunda sorgulama yaparak VDSL başvurunuzu yapabilirim.
  • Hakko_76 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden GSM numaranızı iletmeniz durumunda hata varsa arkadaşlarıma tekrar incelemeleri için bilgi vereceğim.
  • Ben de 35 megabit olan internet hızım için 75 megabit hız seçeneğini seçtim, karşılığında 85 lira olan faturam 95 lira olarak çıkacaktı, fakat fatura kesim tarihine on gün kala yapmış oğlum bu değişiklik için bana bildirilen aradaki gün farkı hesaplanarak faturalı oluşturacak denildi oysa 10 lirayı direkt olarak yansıtmışlar yani benden 10 gün kullanmış olduğum yüksek paket ücretinin üçte birini yani üç buçuk liray almaları gerekirken bunun tamamını faturama yansıtmışlar Ayrıca bahsettiğiniz paket değişikliği ücretini de 3 lira olarak belirtmişler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafahurma M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz ay içerisinde geçiş yapmanız durumunda 10 TL'nin kısmi ücreti hesaplanarak bir sonraki 95 TL'lik faturanın üzerine eklenmektedir. Çözüm uzmanlarımızın faturanızı inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.